Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: dunlop sportmax qualifier???

Αρχικά δημιουργήθηκε από bar-code
    an eksereseis ton twat-ton opoio kai euxaristo gia ti boitheia tou-oi alloi eimaste polu omolitikoi e?????
    ε αμα δεν ξερουμε ρε φιλε τι να σου πουμε?
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    ε αμα δεν ξερουμε ρε φιλε τι να σου πουμε?

kala nte min arpazese!gia osous kseroun leo....
    (ase pou auto aforouse tin koubenta me ta simeia stiksi....!)

dunlop qualifier

Λοιπον το qualifier το απλο ειναι απλο πολιτικο λαστιχο, ψιλοαργει να ζεσταθει αλλα οταν ζεσταθει κραταει, στους δρομους της Αθηνας γλιστραει πολυ παντως...στην Αττικη Οδο ειναι σουπερ.
    Σε ο,τι αφορα το qualifier rr: ειναι διγομο δηλαδη στο κεντρο σχετικα σκληρη γομα για λιγοτερη φθορα και στο πλάι μαλακη γομα για καλυτερη προσφυση υπο κλιση, εχει γρηγορη κορωνα κατι που σε αλλους αρεσει κ αλλους τους φοβιζει, ζεσταινεται πολυ γρηγορα και εχει σουπερ κρατημα,για σπορ οδηγηση ειναι τελειο.
    Σε ο,τι αφορα το qualifier ΙΙ : ειναι διγομο, με πιο αργη κορωνα απο το ρρ αρα και φιλικοτερο προς τον χρηστη.Γνωστος μου που τα εβαλε προσφατα ειναι ικανοποιημενος.
    Ελπιζω να βοηθησα.
    Τσαο!
    ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ .....
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!

starship crew member
    πολυ σωστα περιεγραψε ο val την σειρα qualifier. σχετικα με το roadsmart ειναι και αυτο sportmax οπως π.χ. η suzuki ονομαζει gsx το hayabusa αλλα ετσι ονομαζει και το bandit και το δικο σου το 600r. γνωμη μου να μην βαλεις roadsmart γιατι gsxr εχεις, δεν εχεις tdm...(χωρις παρεξηγηση), βαλε τα qualifier rr να ευχαριστηθεις το μηχανακι σε στροφιληκι και στη πιστα οπως ειπες οτι πας! Μπαινεις στις σερρες η' στα μεγαρα?αν ερχεσαι στις σερρες πιθανων να βρεθουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
    πολυ σωστα περιεγραψε ο val την σειρα qualifier. σχετικα με το roadsmart ειναι και αυτο sportmax οπως π.χ. η suzuki ονομαζει gsx το hayabusa αλλα ετσι ονομαζει και το bandit και το δικο σου το 600r. γνωμη μου να μην βαλεις roadsmart γιατι gsxr εχεις, δεν εχεις tdm...(χωρις παρεξηγηση), βαλε τα qualifier rr να ευχαριστηθεις το μηχανακι σε στροφιληκι και στη πιστα οπως ειπες οτι πας! Μπαινεις στις σερρες η' στα μεγαρα?αν ερχεσαι στις σερρες πιθανων να βρεθουμε

kat'arxin na sa euxaristiso-val kai twat-gia to xrono sas.
    sas euxaristo polu loipon!!!

to thema einai oti to ss to exo 7 mines kai ta polla km ta kano se boltoules me allous.pista mpika 2 fores mono.itan megali k@ula alla ektos pistas eimai ligo xestis kai den polistrivo giati outos i alllos de to exo akoma.....ta mama lastixa itan ta bt-016 pou pisteuo gia ti xrisi pou kano itan ta sosta.apla ithela na do an iparxei kati paromoio se pio xamili timi...

[COLOR=orangered]

φιλε ειμαι Η val, θηλυκο οκ;
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!

starship crew member
    πολυ καλα και εξυπνα κανεις που δεν πιεζεις μηχανακι και εαυτο σου στο δρομο.δεν ειναι εποχες για ηρωες αλλωστε... τα 016 δεν μου αρεσουν γιατι η κορωνα τους ειναι αργη. αν δεν το ''κυνηγας'' μεσα η εξω απο την πιστα βαλε τα qualifier II αφου πιστευω τα βρηκες σε καλη τιμη ,πιθανων φθηνοτερα των bridgestone. εγω αγοραζω απο δυο καταστηματα που κανουν εισαγωγη μονοι τους και τα βρισκω σε καλες τιμες ανεξαρτητως μαρκας. τα rr τα εβαλα τον μαρτιο 320 το ζευγαρι.βρηκα καποια site καταστηματων απο αγγλια και στην επομενη αγορα θα κανω συγκριση τιμων

starship crew member
    Αρχικά δημιουργήθηκε από val
    [COLOR=orangered]

φιλε ειμαι Η val, θηλυκο οκ;
    πολλα πολλα συγνωμη,τωρα που ξερω δεν θα ξανακανω λαθος!!!

πολλα πολλα συγνωμη,τωρα που ξερω δεν θα ξανακανω λαθος!!!
    σορι αν ημουν αποτομη δεν εγινε κατι ολα οκ!
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!

πολυ καλα και εξυπνα κανεις που δεν πιεζεις μηχανακι και εαυτο σου στο δρομο.δεν ειναι εποχες για ηρωες αλλωστε... τα 016 δεν μου αρεσουν γιατι η κορωνα τους ειναι αργη. αν δεν το ''κυνηγας'' μεσα η εξω απο την πιστα βαλε τα qualifier II αφου πιστευω τα βρηκες σε καλη τιμη ,πιθανων φθηνοτερα των bridgestone. εγω αγοραζω απο δυο καταστηματα που κανουν εισαγωγη μονοι τους και τα βρισκω σε καλες τιμες ανεξαρτητως μαρκας. τα rr τα εβαλα τον μαρτιο 320 το ζευγαρι.βρηκα καποια site καταστηματων απο αγγλια και στην επομενη αγορα θα κανω συγκριση τιμων
    basika sta megara mpika giati eimai apo athina.ta site pou les,an thes dimosiopoiise ta na ta doume mpas kai voleuei.ta qualifier II pos akrivos ta brisko?auta pou exo dei exoun kodiko d209 sto site apo agglia pou leo na paro.apo to site tis eterias den bgazo polu sigkekrimeni akri

http://www.dunlopmotorcycle.com/tire...egory.asp?id=1

dunlop qualifier

sto site αυτο δεν εχει ουτε τα ρρ ουτε τα ΙΙ ουτε τα καινουρια GP D211.
    Δες εδω
    http://cgi.ebay.co.uk/MotorbikeTyre-...d=p3286.c0.m14
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!

starship crew member
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bar-code
    basika sta megara mpika giati eimai apo athina.ta site pou les,an thes dimosiopoiise ta na ta doume mpas kai voleuei.ta qualifier II pos akrivos ta brisko?auta pou exo dei exoun kodiko d209 sto site apo agglia pou leo na paro.apo to site tis eterias den bgazo polu sigkekrimeni akri

http://www.dunlopmotorcycle.com/tire...egory.asp?id=1
    απο μεγαρα δεν εχω εμπειρια,μονο σερρες παω γιατι ειμαι κοντα(απο καβαλα).θα βρεις λαστιχα στα παρακατω,www.the visor shop.com www.demon-tweeks.co.uk www.intobikes.co.uk οταν βρω κιαλλα θα σου πω. Βασικα τα βρηκα απο διαφημισεις τους στο περιοδικο superbike magazine του οποιου ειμαι φανατικοσ αναγνωστης... ψαξε τα γιατι εχω καιρο να τα δω(ελειψη χρονου)

Αρχικά δημιουργήθηκε από val
    σορι αν ημουν αποτομη δεν εγινε κατι ολα οκ!

xaxaxaxaxaxa :rotflmao: :rotflmao:

pantos prepei na eisai ligo "tzein" an krino apo auto pou exeis kato apo ta grafomena(?) sou!!!!

tzein=to thiliko tou tarzan!

Vrika qualifier rr gia 300euro gia hayabusa gen1 kanoune?
    Thelo na min allazo lastiha kathe 6000km
    thelo diarkeia
    pista DEN mpaino
    ti na valo
    Dunlop qualifier rr me 300e
    Pirelli Angel me 350e
    BT-16 me 330e
    ???

.ειχα δοκιμασει τα gp racer της dunlop στις σερρες και υπολειπονταν των diablo supercorsa
    μια παρακληση...πες οτι δεν σου ταιριαξαν,οχι οτι υπολειπονται...τα supercorsa ειναι συμπαθητικα λαστιχα που συγχωρουν πολυ και ο καθενας μπορει να παει σβελτα,αλλα σε καταστασεις μεγαλης πιεσης ειναι πολυ μετρια...και απο πλευρας ομαλοτητας γλυστρηματος και απο πλευρας πληροφορησης...

τα gp racer απο την αλλη ειναι πραγματικα αγωνιστικα λαστιχα που απλως εχουν εγκριση δρομου...

λογω ομως πολυ αγριας κορονας ,δεν βοηθουν καθολου στις μετριες κλισεις και γενικοτερα στην παθητικη οδηγηση...

οι κορυφαιοι χρονοι ομως,με αυτα βγαινουν...παγκοσμιως...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF