Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 109

Θέμα: ΜΕΓΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.... Πόθεν έσχες πολιτικών..

Παλαιό μέλος
    γέμισε ο τόπος ξερόλες...

μάγε μου, ΔΟΥΛΕΥΕ σε τέτοιες δουλειές, πριν πολλά πολλά χρόνια, δεν δουλεύει ΠΙΑ σε τέτοιες δουλειές, πλέον έχει εισοδήματα πολύ υψηλότερα, τώρα καθαρά, βρώμικα, δεν ξέρω, εσύ πιθανότατα ξέρεις, και ελπίζω να μας πεις

αρχαίε, σου αρέσει να ισοπεδώνεις βλέπω...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Το κορυφαίο είναι ότι ένα από τα ακίνητα του Καρατζαφέρη είναι ένας ............
    Βοσκότοπος ..............................

............... ΚΗΦΙΣΙΑ !!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να δω πρόβατα να βόσκουν στην Κηφισιά και μετά .............. λοτι να 'ναι !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    γέμισε ο τόπος ξερόλες...

μάγε μου, ΔΟΥΛΕΥΕ σε τέτοιες δουλειές, πριν πολλά πολλά χρόνια, δεν δουλεύει ΠΙΑ σε τέτοιες δουλειές, πλέον έχει εισοδήματα πολύ υψηλότερα, τώρα καθαρά, βρώμικα, δεν ξέρω, εσύ πιθανότατα ξέρεις, και ελπίζω να μας πεις

αρχαίε, σου αρέσει να ισοπεδώνεις βλέπω...
    Φίλε μου δυστυχώς ή ευτυχώς, ξέρω πολύ καλά τι λέω ........

Πιστεύεις ότι ο Γιωργάκης, που είναι η τρίτη γενιά Παπανδρέου που θα κυβερνήσει - όπως φαίνεται - αυτή τη χώρα, είχε ποτέ πρόβλημα επιβίωσης και χρειάστηκε για το λόγο αυτό να δουλέψει ;;;
    Πλάκα μας κάνεις μάλλον !!!
    Το ότι μπορεί να έπλυνε κανένα τζάμι για χαρτζιλίκι ή απλά για να δει πως είναι το να δουλεύεις για κανένα δίμηνο .......... δεν τον κάνει βιοπαλαιστή !!!
    3η γενιά ........... για σκέψου το .......... δεν διακρίνεις μια οικογενειοκρατία ;;;
    Όπως και στο αντίπαλο κόμμα ;;;

Ξαναλέω άλλο να δουλεύεις για να ζήσεις και άλλο να δουλεύεις από χόμπυ !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Kανεις μεγα λαθος,υπαρχει βουλευτης που εχει μπει στη βουλη με τον ιδρωτα του...ο Φασουλας(ακου ρε π...στη μου)!
    Α,και η Ανουσακη(ημαρτον)...
    Τελικα μας αξιζει να μας κυβερνανε κατι τετοιοι...(
    Ξέχασες τον Γιώργο Βασιλείου και την Υφιπουργό Παιδείσς Ελένη Κούρκουλα !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Kανεις μεγα λαθος,υπαρχει βουλευτης που εχει μπει στη βουλη με τον ιδρωτα του...ο Φασουλας(ακου ρε π...στη μου)!
    Α,και η Ανουσακη(ημαρτον)...
    Τελικα μας αξιζει να μας κυβερνανε κατι τετοιοι...(
    Μη ξεχασω και το γιο του ταχυδρομου...πολυ δουλεια και ταξιδια(μεχρι το Αγιο Ορος)...
    Βαλε και Τσουκατο...στη Miesens...
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Φίλε μου δυστυχώς ή ευτυχώς, ξέρω πολύ καλά τι λέω ........

Πιστεύεις ότι ο Γιωργάκης, που είναι η τρίτη γενιά Παπανδρέου που θα κυβερνήσει - όπως φαίνεται - αυτή τη χώρα, είχε ποτέ πρόβλημα επιβίωσης και χρειάστηκε για το λόγο αυτό να δουλέψει ;;;
    Πλάκα μας κάνεις μάλλον !!!
    Το ότι μπορεί να έπλυνε κανένα τζάμι για χαρτζιλίκι ή απλά για να δει πως είναι το να δουλεύεις για κανένα δίμηνο .......... δεν τον κάνει βιοπαλαιστή !!!
    3η γενιά ........... για σκέψου το .......... δεν διακρίνεις μια οικογενειοκρατία ;;;
    Όπως και στο αντίπαλο κόμμα ;;;

Ξαναλέω άλλο να δουλεύεις για να ζήσεις και άλλο να δουλεύεις από χόμπυ !!!
    αυτό που λες είναι:

"δεν έχω ιδέα τι ακριβώς έκανε στη ζωή του, δεν έχω κανένα στοιχείο, αλλά ΕΙΚΑΖΩ πως επειδή είναι τρίτη γενιά παπανδρέου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, δεν δούλεψε ποτέ βιοποριστικά, ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ ρε παιδάκι μου!!!!"

χαίρω πολύ, τέτοια συλλογιστική...

τέσπα δεν μπλέκω σε πολιτικές αντιπαραθέσεις, ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει

Τι σχέση εχει αν κάποιος που μπήκε στη βουλή ήταν πριν ηθοποιός η μπασκετμπολιστας η δε ξέρω... τραγουδιστής τι άλλο.......

Δλδ δεν τους ψήφισαν οι πολιτες για να βγουν? ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

αυτό που λες είναι:

"δεν έχω ιδέα τι ακριβώς έκανε στη ζωή του, δεν έχω κανένα στοιχείο, αλλά ΕΙΚΑΖΩ πως επειδή είναι τρίτη γενιά παπανδρέου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, δεν δούλεψε ποτέ βιοποριστικά, ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ ρε παιδάκι μου!!!!"

χαίρω πολύ, τέτοια συλλογιστική...

τέσπα δεν μπλέκω σε πολιτικές αντιπαραθέσεις, ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει
    Ρε φίλε που είδες ότι εικάζω ;;;;;;;;;;;;;;;
    Σου ξαναλέω ότι ΞΕΡΩ πολύ καλά τι λέω !!!
    Δεν επιρρεάζομαι από τις συνεντεύξεις του Γιωργάκη στα κανάλια που βγήκε να το παίξει φτωχός και βασανισμένος βιοπαλαιστής !!!

ΑΝ εσύ θέλεις να πιστεύεις οτι ο Γιωργάκης είναι όλα αυτά ......... δικό σου θέμα !!!
    Οι πιό πολλοί πάντως ......... μάλλον με εμένα συντάσσονται ........
    Και η αντιπαράθεση δεν είναι πολιτική καθώς τους έχω χεσμένους όλους και δεν υποστηρίζω κανέναν !!!
    Αντίθετα με εσένα ............ ρε μπας και είσαι ΠΑΣΟΚ ;;;

Λοιπόν ας κλείσει εδώ από μένα .............. τέλος !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Τι σχέση εχει αν κάποιος που μπήκε στη βουλή ήταν πριν ηθοποιός η μπασκετμπολιστας η δε ξέρω... τραγουδιστής τι άλλο.......

Δλδ δεν τους ψήφισαν οι πολιτες για να βγουν? ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

Αυτο ειναι φιλε που δεν εχω καταλαβει ακομη...με ποιο κριτηριο;;;;
    Επειδη ειναι γνωστοι;;;;Ειδα ποσο βοηθησε το τοπο ο Φασουλας,ο Θεοχαρης απ΄το Καλημερα Ζωη κλπ...
    Οχι πως οι ¨επαγγελματιες πολιτικοι¨ ειναι καλυτεροι αλλα....η Πατουλιδου;;;;;
    Ο Φασουλας;;;;;
    :rotflmao:
    Πες μου να καταλαβω....γιατι να ψηφισεις καποια που γυρνουσε τσοντες...

Αυτο ειναι φιλε που δεν εχω καταλαβει ακομη...με ποιο κριτηριο;;;;
    Επειδη ειναι γνωστοι;;;;Ειδα ποσο βοηθησε το τοπο ο Φασουλας,ο Θεοχαρης απ΄το Καλημερα Ζωη κλπ...
    Οχι πως οι ¨επαγγελματιες πολιτικοι¨ ειναι καλυτεροι αλλα....η Πατουλιδου;;;;;
    Ο Φασουλας;;;;;
    :rotflmao:
    Πες μου να καταλαβω....γιατι να ψηφισεις καποια που γυρνουσε τσοντες...
    Ρε man..... αμα δε γουστάρεις .... δε τους ψηφίζεις... έτσι πάει...

Το θέμα ειναι μην απαξιώνεις κάποιον επειδή οπως είπες μπορεί να έπαιζε ακόμα και σε τσόντα η σε τσίρκο.......(δλδ εγώ και εσυ είμαστε καλύτεροι)??

Οπως είπες υπάρχουν επαγγελματίες πολιτικοί πχ... (βλεπε τον υπουργό το Χατζιδάκη) ο άνθρωπος αυτος δεν εχει δουλεψει ποτέ είναι απο την νεολαια της Νδ και έγινε Υπουργός ...!!!

...... άρα τι προτιμάς? Ενα επαγγελματία πολιτικό χωρίς καμια εργασιακή εμπειρία ή ενα άνθρωπο που τουλάχιστον είχε κάνει δουλειά πριν.... (ηθοποιό ποδοσφαιριστη τραγουδιστη) ?

Και στη τελική.... εσύ και εγώ τους ψηφίζουμε αλλιώς δεν θα έβγαινε... κανεις τους...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Ρε man..... αμα δε γουστάρεις .... δε τους ψηφίζεις... έτσι πάει...

Το θέμα ειναι μην απαξιώνεις κάποιον επειδή οπως είπες μπορεί να έπαιζε ακόμα και σε τσόντα η σε τσίρκο.......(δλδ εγώ και εσυ είμαστε καλύτεροι)??

Οπως είπες υπάρχουν επαγγελματίες πολιτικοί πχ... (βλεπε τον υπουργό το Χατζιδάκη) ο άνθρωπος αυτος δεν εχει δουλεψει ποτέ είναι απο την νεολαια της Νδ και έγινε Υπουργός ...!!!

...... άρα τι προτιμάς? Ενα επαγγελματία πολιτικό χωρίς καμια εργασιακή εμπειρία ή ενα άνθρωπο που τουλάχιστον είχε κάνει δουλειά πριν.... (ηθοποιό ποδοσφαιριστη τραγουδιστη) ?

Και στη τελική.... εσύ και εγώ τους ψηφίζουμε αλλιώς δεν θα έβγαινε... κανεις τους...
    Εννοειται (για μενα τουλαχιστον) πως απ΄τη στιγμη που δε με αντιπροσωπευει κανεις απ΄τους ¨δηλωμενους πολιτικους¨,σιγουρα δε θα περιμενω απ΄το μπασκετμπολιστα η το τραγουδιστη να τον δω βουλευτη!!!!
    Θεωρω τουλαχιστον ηλιθιο να ψηφιζω το Φασουλα επειδη(πχ) ειμαι Ολυμπιακος
    Απ’ότι φαινεται ομως σωστα λες,υπαρχουν πολλοι που αυτο το κριτηριο τους αρκει...κι αυτο το ξερουν οι κυριοι απο ψηλα...
    Κριμα ομως για τους υπολοιπους λιγο περισσοτερο σκεπτομενους Ελληνες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Το κορυφαίο είναι ότι ένα από τα ακίνητα του Καρατζαφέρη είναι ένας ............
    Βοσκότοπος ..............................
    ............... ΚΗΦΙΣΙΑ !!!
    Να δω πρόβατα να βόσκουν στην Κηφισιά και μετά .............. λοτι να 'ναι !!!
    Εχουμε λέμε. Είναι ακριβώς δίπλα στο νεκροταφείο. Και ο τσοπάνης κυκλοφορεί με κάτι που κάποτε ήταν civic. Και το γάλα το πουλάει σε γνωστό ζαχαροπλαστείο του κέντρου της Κηφισσιάς. Και αν ο συγκεκιμένος βοσκότοπος είναι του "αρχηγού" τότε είναι ΠΛΟΥΣΙΟΣ, με μόστρα όλη την Αθήνα
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    jorgevaldano.. βρε δε πα να δούλεψε και σε αποκομιδή απορριμάτων;

Αλλάζει κάτι αυτό;... Αν νομίζεις οτι αλλάζει ξανασκέψου το γιατί ακριβώς πριν απο τις Ευρωβουλευτικές είχε συνάντηση στην Εκάλη , μαζί με όμιλο επιχειρηματιών... άραγε τι να ήθελε απο αυτούς;... να μας κάνουν αυξήσεις; Να μας δώσουν μήπως δουλειά;

Όσον αφορά το σχόλιο περι πολιτικών και άλλων ανθρώπων απο άλλους χώρους που έγινα βουλευτές... αυτό και αν είναι ανέκδοτο. Σε όποια άλλη χώρα του κόσμου με ικανό πολίτευμα θα είχαν φάει κλωτσιά τρισμέγιστη.. μόνο σε χώρες τριτοκοσμικές όπως Ιταλία, Ελλάδα κτλ.. θα δείς ηθοποιούς, τηλεπαρουσιαστές, μοντέλα κοκ σε θέσεις εξουσίας.

Γλάστρες που μειώνουν και την πιθανότητα να αντιδράσει κάποιος πολιτικός σε γραμμές. Αλλά ζούμε στην Ελλάδα για αυτό όποιος θέλει και δεί φώς μπαίνει.

Ενα τεράστιο ανέκδοτο είναι όλο αυτό.. και νομίζω οτι καλά κάνει και μένει εδώ .. σε αυτό το υπό-forum

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    jorgevaldano.. βρε δε πα να δούλεψε και σε αποκομιδή απορριμάτων;

Gandalf
    έχει μεγάλη σημασία να κυβερνάς 10.000.000 άτομα έχοντας κάποτε περάσει από τη θέση τους, έχοντας νιώσει το πρωινό ξύπνημα για τη δουλειά, την πίεση του εργοδότη, την αγωνία για την απόλυση, δεν νομίζεις;;;

όταν από το πανεπιστήμιο πέρασες βουλευτής λόγω ονόματος (κωστάκης γιωργάκης) ή λόγω κομματικής νομενκλατούρας (αλέκος αλέκα αλέξης) και αργότερα αρχηγός κόμματος, είσαι ανίκανος να καταλάβεις αυτούς που κυβερνάς, για να μην πω πως είσαι και κηφήνας ως άνθρωπος, δεν παρήγαγες ποτέ τίποτε, και φυσιολογικά θα αποδειχθείς και άχρηστος ως πρωθυπουργός

έχει μεγάλη σημασία να κυβερνάς 10.000.000 άτομα έχοντας κάποτε περάσει από τη θέση τους, έχοντας νιώσει το πρωινό ξύπνημα για τη δουλειά, την πίεση του εργοδότη, την αγωνία για την απόλυση, δεν νομίζεις;;;

όταν από το πανεπιστήμιο πέρασες βουλευτής λόγω ονόματος (κωστάκης γιωργάκης) ή λόγω κομματικής νομενκλατούρας (αλέκος αλέκα αλέξης) και αργότερα αρχηγός κόμματος, είσαι ανίκανος να καταλάβεις αυτούς που κυβερνάς, για να μην πω πως είσαι και κηφήνας ως άνθρωπος, δεν παρήγαγες ποτέ τίποτε, και φυσιολογικά θα αποδειχθείς και άχρηστος ως πρωθυπουργός
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!

Αλλά ο Γιωργάκης ( και όχι μόνο αυτός ) Π-Ο-Τ-Ε δεν δούλεψε ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ............ δούλευε για να δει πως είναι ..........
    Ποτέ, ούτε καν στα χρόνια της "εξορίας" του Ανδρέα, δεν είχαν το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ οικονομικό πρόβλημα ..........
    Ο Γιωργάκης δεν είναι "ήρωας της εργατικής τάξης" και ούτε και θα γίνει !!!
    Στα Πανεπιστήμια που σπούδασε, όπως και ο Κωστάκης .......... δεν ήταν γιατί είναι παραπάνω έξυπνος από τα παιδιά που τους γίνεται ο κ@λΟς επίπεδος για να βγάλουν ένα Ελληνικό ΑΕΙ ......... γιατί δεν μπορούν να πάνε στα Αμερικάνικα !!!
    Είναι απλά γόνος Παπανδρέου ή Καραμανλή ή ότι άλλο ........
    Τα σόγια .......... you know ...........

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αυτό κι αν ήταν ανέκδοτο!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2004, 01:26
  2. ακομα ενα ανεκδοτο
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 20:34
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 09:32