Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Ημαρτον!!! Ελεος!!! Ελεος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4

Re: Ημαρτον!!! Ελεος!!! Ελεος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
    Πως κανετε ετσι ρε παιδια; Χαλαρωστε λιγο! Δεν ηρθε η συντελεια του κοσμου επειδη σας εκλεψαν μια βιδα η εναν καθρεφτη η επειδη αυξηθηκε 2 λεπτα η βενζινη σε 6 μηνες! Καθημερινα αλλοι παθαινουν πολυ χειροτερα. Λιγη υπομονη, μετριοπαθεια και αυτοκυριαρχια δε βλαπτει. Το τελευταιο δεν ξερω τι ειναι αλλα παντα ηθελα να το πω.
    Που να σου κλεψουν τα καπακια απο τις βαλβιδες!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εκτος πλακας τωρα καποιος που πασχισε να μαζεψει ?100 για μια ζελατινα η δεν ξερω και εγω ΤΙ να βαλει στο μηχανακι του και του το κλεψουν λογικο δεν ειναι να του ερθει καπως??Λογικο δεν ειναι να αναλογιστει αυτο το καταραμενο ΓΙΑΤΙ?
    Οποτε υπομονη στο ψαρεμα και στο μ@@νι κυνηγι φιλος........
    Φιλικα...
    Θα το στρωσω που θα παει..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick

Πως κανετε ετσι ρε παιδια; Χαλαρωστε λιγο! Δεν ηρθε η συντελεια του κοσμου επειδη σας εκλεψαν μια βιδα η εναν καθρεφτη η επειδη αυξηθηκε 2 λεπτα η βενζινη σε 6 μηνες! Καθημερινα αλλοι παθαινουν πολυ χειροτερα. Λιγη υπομονη, μετριοπαθεια και αυτοκυριαρχια δε βλαπτει. Το τελευταιο δεν ξερω τι ειναι αλλα παντα ηθελα να το πω.
    Καλό το γκομενάκι?
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kiloMeater
    Είναι θέμα προοπτκής..

Αλλουνού του παθαίνει κάτι το μηχανάκι και πιστεύει οτι ήρθε το τέλο του κόσμου

Άλλος παλεύει με θέματα υγείας χωρίς προοπτική... και συνεχίζει να (προσπαθεί να ) είναι αισιόδοξος... μάντεψε πόσο σημαντικό του φαίνεται το πιο πάνω πρόβλημα

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ακουστε λιγο Σακη Κουβα να χαλαρωσεται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater
    Είναι θέμα προοπτκής..

Αλλουνού του παθαίνει κάτι το μηχανάκι και πιστεύει οτι ήρθε το τέλο του κόσμου

Άλλος παλεύει με θέματα υγείας χωρίς προοπτική... και συνεχίζει να (προσπαθεί να ) είναι αισιόδοξος... μάντεψε πόσο σημαντικό του φαίνεται το πιο πάνω πρόβλημα
    Στα λογια μου ερχεσαι.. Μαλλον στη σκεψη μου! Εχουμε τοσα υπερπολυτιμα αγαθα τα οποια τα θεωρουμε δεδομενα και εχουμε καταντησει να μην τα εκτιμουμε καθολου και ποτε παρα μονο οταν τα χασουμε! Η υγεια μας πανω απ' ολα! Η ελευθερια, η δυνατοτητα να διαβαζουμε και να γραφουμε και χιλιαδες αλλα. Πραγματα τα οποια τα εχουν λιγοτεροι ανθρωποι απο το 10% του πληθυσμου της γης! Αλλα εμεις εκει! Στη βιδα το μυαλο μας! Ε, ημαρτον ρε παιδια! Ελεος!

Στα λογια μου ερχεσαι.. Μαλλον στη σκεψη μου! Εχουμε τοσα υπερπολυτιμα αγαθα τα οποια τα θεωρουμε δεδομενα και εχουμε καταντησει να μην τα εκτιμουμε καθολου και ποτε παρα μονο οταν τα χασουμε! Η υγεια μας πανω απ' ολα! Η ελευθερια, η δυνατοτητα να διαβαζουμε και να γραφουμε και χιλιαδες αλλα. Πραγματα τα οποια τα εχουν λιγοτεροι ανθρωποι απο το 10% του πληθυσμου της γης! Αλλα εμεις εκει! Στη βιδα το μυαλο μας! Ε, ημαρτον ρε παιδια! Ελεος!
    Σωστά τα λες, δες όμως τη φωνή του άλλου σαν ένα "ξεφούσκωμα" πέρα απ'το πόσο τον πείραξε στην πραγματικότητα για τη βίδα. Υπάρχουν πράγματα που όντως μας πειράζουν βέβαια αλλά πολλές φορές ο άνθρωπος αισθάνεται την ανάγκη απλώς να το βγάλει από μέσα του. Σαν το γαμοσταυρίδι μετά την κουτουλιά στο ντουλάπι που άφησε ένα πονάκι μόνο..

Α, είναι περίπου σαν αυτό που έκανες κι εσύ, για κάτι τόσο ασήμαντο κοίτα ξανά τον τίτλο που έβαλες!

Κουκουρούκου

Προς Μακη και κουκουρικου:
    Αφορμη για να ανοιξω το post ηταν τα τρια αλλα post με τις λεξεις ελεος και ημαρτον. Λετε η χρηση των παραπανω απο μερους μου να εγινε με σοβαρο η με σκωπτικο υφος; Ετσι, ερωτηση κρισεως.

Προς Μακη και κουκουρικου:
    Αφορμη για να ανοιξω το post ηταν τα τρια αλλα post με τις λεξεις ελεος και ημαρτον. Λετε η χρηση των παραπανω απο μερους μου να εγινε με σοβαρο η με σκωπτικο υφος; Ετσι, ερωτηση κρισεως.
    Πάσο!

Σοβαρό με τέτοιο αβατάρ αποκλείεται :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κατά τα άλλα γράφουμε ό,τι μας κάτσει, για να αυξάνουμε τον αριθμό των μηνυμάτων μας και να βαρύνει η γνώμη μας..... Έτσι μου φάνηκε, έτσι είπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Σοβαρό με τέτοιο αβατάρ αποκλείεται :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κατά τα άλλα γράφουμε ό,τι μας κάτσει, για να αυξάνουμε τον αριθμό των μηνυμάτων μας και να βαρύνει η γνώμη μας..... Έτσι μου φάνηκε, έτσι είπα.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Κύριοι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...σοβαρότατο και το θέμα της υγείας πάνω από όλα,αλλά σκέψου:
    -να σου τρώνε τη μηχανή που έφτυσες αίμα να την αποκτήσεις...
    -να έχεις πληρώσει χρυσάφι μερικές ανοδιωμένες βίδες (γιατί ο έμπορας από τη δική σου κάψα θέλει να χτίσει έναν ακόμα όροφο) και να έχουν κάνει φτερά...
    -να σου τη λένε γιατί (χωρίς μηχανή) άργησες στη δουλειά ή στη χειρότερη να σε απολύουν...
    -να πεινάς 3 μέρες για να είσαι εντάξει στο γραμμάτιο...
    -------------
    βέβαια υπάρχει ο αντίλογος α' :

-να έχεις 3-4 μηχανές,σε δικό σου γκαράζ και να μην έχεις χρόνο όυτε να τις κοιτάξεις...
    -να τρέχεις στα νοσοκομεία...
    -να σου παίρνουν το σπίτι από χρέη άλλων..
    -να γυρνάς τόσο κουρασμένος που να μη σκέφτεσαι τίποτα άλλο από ένα κρεββάτι...μοτο-βόλτες; χαχαχα

και ο αντίλογος β' :

-να έχεις ρίξει τόσο χρήμα/χρόνο στο εργαλείο,αλλά να το κλειδώνεις στο πεζοδρόμιο έκθετο στον κάθε πονηρό...
    -να αγοράζεις το "καλύτερο" μοτόρι και να τσιγγουνεύεσαι ακόμα και 100? κράνος...
    -να παρκάρεις όπως και όπου γουστάρεις αλλά και να απαιτείς να σε σέβονται...
    -να αγοράζεις πανάκριβα αξεσουάρ που ποτέ δε θα βάλεις/χρησιμοποιήσεις,να τα καμαρώνεις αλλά να μετράς τα ψιλά για να πάρεις τσιγάρα...
    -να κυκλοφοράς το σούπερ ντούπερ χιλιάρι σου με 8? βενζίνη και τα λινά απ'έξω...
    -να καμαρώνεις για το "εργαλείο" και τις βόλτες που έχεις κάνει μαζύ του τα τελευταία 5 χρόνια και να μην έχει κάνει ούτε το πρώτο του μεγάλο σέρβις...
    -να το πλένεις ατέέέέλειωτες ώρες μετο λάστιχο,χαλώντας νερό για 10 φορτηγά...
    -να βάζεις εξατμίσεις που απλά ξεκουφαίνουν,και να επιμένεις ότι "πάει καλά"...

δεε βρίσκεις άκρη με κανέναν και πουθενά....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ο γατος μου χανει πολυ τριχωμα να ειναι η εποχη η εχει κατι????

γαμω το κερατο μου ο γατος μου χανει τριχωμα τα εχει κανει ολα καφε ολη μερα καθαριζω

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ?ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ

ωπα....τον γατο μου δεν τον χρωσταω στη τραπεζα...κανεις δε με παιρνει τηλ για να πληρωσω οταν δεν εχω να αγορασω ουτε τσιγαρα

τον γατο μου δεν τον αγορασα τον μαζεψα απο το δρομο...δεν ανεχτηκα προσβολες δε κουραστικα δεν δουλεψα για αυτον ωρες ατελειωτες...

τον γατουλι μου τον εχω προστατευμενο οσο μπορω στο σπιτι μεσα...δεν ειναι ερμεο σε κλεφτες ατζαμιδες οδηγους καιρικα φαινομενα

τον αγαπω το ιδιο ομως με την μοτουσυκλετα μου μπορω να ζησω και χωρις αυτον η την μηχανη μου...αλλα ποσο θα μου λειπουν.....ποσο

..................

Εγω πάντως και δεν ντρέπομαι να το πω!!!!!

μαζεύω 5-7Ε την ημέρα για να πάρω καινούριο κράνος καθότι αραβωνιασμένος...και λίγο ο γάμος και λιγο ο Κωτσόβολος....τεσπα...
    και πείτες πως το πάρω κατα τον Σεπτέμβρη(εκεί το υπολογίζω)......
    και πείτε πως μου το κλέψουν....θα το φιλοσοφίσω νομίζετε....???

Θα τον έστελνα στο νοσοκομείο κυριολεκτικά έτσι και τον πετύχενα να το βουτάει...

Πέρα απ την πλάκα οι περισσότεροι κάνουμε πολύ κόπο να αποκτήσουμε κάτι....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Έλεος κε Ψωμιάδη...
    από THEOD στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 01:55
  2. Έλεος
    από latris mixanis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2006, 15:50
  3. Έλεος ρε παιδιά!
    από McGyver στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ