θα είναι θα είναι! χαχαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
καλοντριφταριστο λοιπον....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα είναι θα είναι! χαχαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
καλοντριφταριστο λοιπον....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι... για gangster!!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
![]()
Για ντραγκστερ το ετοιμαζεις...???![]()
χαχαχαχαχαχ![]()
![]()
![]()
Πιστεύω ότι έκανες καλή κίνηση που το πήγες έξω γιατί εδώ ίσως να μην υπάρχει αρκετή εμπειρία για τέτοιο επίπεδο μετατροπής.Φίλος έχει Hayabusha ατμόσφαιρα 210 άλογα τροχό και τα καταφέρνει αρκετά καλά αλλά με βοήθεια traction.Αν σκέφτεσαι να το βγάλεις στους Ελληνικούς δρόμους και όχι σε αγώνες dragster, θα το θεωρούσα πρώτα απ όλα λάθος και μετά θα σου πρότεινα αφού θα επιμείνεις traction control.Πολλά τα άλογα για δρόμο και ειδικά για Ellada.
Τακη σε μισω!!!
Σε μισω πολυ!!!
![]()
καλοριζικο το τουμπανο!!!
αν θελεις βαλε το και εδω --> http://greekbusas.forumotion.com/forum.htm
George no brakes
μπράβο ρε Τάκη! θα γίνει τρελός χαβαλές!
κάνε χώρο στην αποθήκη και μάζευε λάστιχα τώρα ...
![]()
![]()
![]()
Φιλε εισαι φοβερος!!!
ΜΠΡΑΒΟ.......
![]()
![]()
![]()
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!
Δηλαδη ο κομπρεσορας εχει δικο του ψυγειο και δεν επιβαρυνει το συστημα ψυξης του υπολοιπου μοτερ????Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
Σε ευχαριστώ!!![]()
απο αξιοπιστία τέλεια!! είναι ο βασικότερος λόγος που επέλεξα αυτόν τον οίκο μετατροπής και κομπρεσορα αντί για turbo. Εκτός απο τα μαμά ψυγεία του Busa έχουμε ακόμα ένα εξτρά ψυγείο λαδιού για τον κομπρεσορα, intercooler και χαμηλωμένη συμπίεση. Το μηχανάκι θα δουλεύει ρολόι και αξιόπιστα.
Ασε που θα εχεις δυναμη παντου χωρις lag.
310 αλογα..........δεν ειναι πολλααλλα τουλαχιστον ειναι αξιοπιστα και φθηνα
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Πιστεύω ότι έκανες καλή κίνηση που το πήγες έξω γιατί εδώ ίσως να μην υπάρχει αρκετή εμπειρία για τέτοιο επίπεδο μετατροπής.Φίλος έχει Hayabusha ατμόσφαιρα 210 άλογα τροχό και τα καταφέρνει αρκετά καλά αλλά με βοήθεια traction.Αν σκέφτεσαι να το βγάλεις στους Ελληνικούς δρόμους και όχι σε αγώνες dragster, θα το θεωρούσα πρώτα απ όλα λάθος και μετά θα σου πρότεινα αφού θα επιμείνεις traction control.Πολλά τα άλογα για δρόμο και ειδικά για Ellada.
Αμ εγώ αυτό θέλω... να ΜΗΝ έχει πρόσφυση!!![]()
μου αρέσουν τα drift και τα παντιλίκια! Είναι ο λόγος που πήρα Hayabusa. Για εμένα το traction control είναι κάτι σαν τα αντικ@βλοτικά που ρίχνουν στο στρατό! χαχαχαχαχ
Γειά σου Γιώργη!Αρχικά δημιουργήθηκε από SAM46
Τακη σε μισω!!!
Σε μισω πολυ!!!
![]()
καλοριζικο το τουμπανο!!!
αν θελεις βαλε το και εδω --> http://greekbusas.forumotion.com/forum.htm
Κι εγώ σε μισώ ρε φιλαράκι! χαχαχαχαχα
Σε ευχαριστώ για τα καλορίζικα! Θα το βάλω κι εκεί![]()
Θα τρελαθούμε τελείως!! Λίγο ήταν τώρα θα το χάσουμε και αυτό! χαχαχαχαχΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μπράβο ρε Τάκη! θα γίνει τρελός χαβαλές!
κάνε χώρο στην αποθήκη και μάζευε λάστιχα τώρα ...
![]()
![]()
![]()
χώρο έχω... αποθήκη δεν έχω! χαχαχαχαχ
Πραγματικά σε ευχαριστώ πολυ!Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
Φιλε εισαι φοβερος!!!
ΜΠΡΑΒΟ.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντα όρθιος!![]()
Τότε λοιπόν πάντα όρθιος και καλοφάγωτα τα λάστιχα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
Αμ εγώ αυτό θέλω... να ΜΗΝ έχει πρόσφυση!!![]()
μου αρέσουν τα drift και τα παντιλίκια! Είναι ο λόγος που πήρα Hayabusa. Για εμένα το traction control είναι κάτι σαν τα αντικ@βλοτικά που ρίχνουν στο στρατό! χαχαχαχαχ
Ένα τέτοιο θέλω κι εγώ να ξηλώνω τα άσφαλτα να στρώνουνε καινούργια από πάνω
Με το καλό να έρθει στα χέρια σου ξανά, να μας ανεβάσεις βιντεάκια να το χαζέψουμε στη πράξη!
![]()
![]()
Με το καλό να τη δεχτείς φίλε και καλοντριφτάριστη.![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Μπα δεν νομιζω,πιστευω το επιπεδο εχει ανεβει γνωσης εχει ανεβει αρκετα στην Ελλαδα και υπαρχουν αρκετα hayabusa και turbo και compressor απο Ελληνικα χερια.Αλλα οπως προτιμαει ο καθεναςΑρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Πιστεύω ότι έκανες καλή κίνηση που το πήγες έξω γιατί εδώ ίσως να μην υπάρχει αρκετή εμπειρία για τέτοιο επίπεδο μετατροπής.![]()
Εγω ομως δεν καταλαβαινω γιατι το λες bastard![]()