Ισως να ξερεις περισσοτερα , αλλα πιστευω πως 1000χλμ τα θελει.....εγω παντως το ανοιγα μαλακα μεχρι τα 2500χλμ, μετα στα κοκκινα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από BIG BLACK
Δεν χρειάζεται στρώσιμο.![]()
![]()
![]()
Ισως να ξερεις περισσοτερα , αλλα πιστευω πως 1000χλμ τα θελει.....εγω παντως το ανοιγα μαλακα μεχρι τα 2500χλμ, μετα στα κοκκινα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από BIG BLACK
Δεν χρειάζεται στρώσιμο.![]()
![]()
![]()
πολυ καλος!!!
ευγε !
παντα τετοια , μακρυα απο τις πολεις!!!
το απσρο ειναι υπεροχο!
![]()
![]()
![]()
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE
Κουκλι το ασπρο ρε φιλε (μονο μην πεις οτι το ειπα και το μαθει η δικια μου η μαυρη...).Αξιζε η υπομονη που καναμε...τσακο μια
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
πολλα μπραβο!!!
για το μηχαμακι απλα καταπληκτικο κ επισης απιστευτο το μερος,ιδανικο για το 990!
εχω φαει γερο κολλημα,ουτε χρονο με το 990 φαγωθηκα για πορτοκαλι κ τωρα αν πανε ολα καλα ειμαι αναμεσα σε R η λευκο.....
Ωραίο τα άσπρο ΚΤΜ.
Πάντως ένα πράγμα που μ' αρέσει στο 990 (και στο 950) είναι ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια και ακόμη δείχνει φρέσκο και ενδιαφέρον. Κάτι ξέρουν οι Αυστριακοί από διαχρονική σχεδίαση.
Καλοτάξιδο, αγαπητέ. Γερός νά 'σαι να το απολαμβάνεις.
Κώστας.
"Το ταξιδεύειν εστί φιλοσοφείν"
Ευχαριστώ για τις ευχές παιδιάΜε το καλό φίλε KOSTAS-ER6 για το R η το λευκό και τα δυο είναι κουκλιά,γενικά το 990 είναι σοκ......Άλλο πράγμα να διαβάζεις στα φόρουμ τις διαμάχες μεταξύ πχ GS1200 με 990 και άλλο πράγμα να ζεις καθημερινά μαζί του. Το λέω αυτό γιατί με όλα αυτά που διάβαζα είχα σχηματίσει μια στάση πολύ επιφυλακτική απέναντι του και θεοποιούσα άλλα μηχανάκια. Πλέον έχω κάνει 4000κμ περίπου και φτου φτου κανένα πρόβλημα. Άμα το σέβεσαι στο ανταποδίδει....
Me gusta la moto, me gustas tu....
η φωτο στο Βοϊδοματη ειναι τελεια....
Καλες βολτες...![]()
![]()
![]()
Τα ιδια θα λες και στα 20 και στα 30 και στα 40000 χλμΑρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
...Πλέον έχω κάνει 4000κμ περίπου και φτου φτου κανένα πρόβλημα. Άμα το σέβεσαι στο ανταποδίδει....
![]()
![]()
Κι ενα μπραβο που δεν ακολουθησες το Ελληνικο Ονειρο(εχω και Μπεμβε...)
...cause the place seems still alive...