τα 3 κιτρινα τα μετρας μεταξυ τους,ειναι ac οποτε προσοχη στο πολυμετρο
τα 3 κιτρινα τα μετρας μεταξυ τους,ειναι ac οποτε προσοχη στο πολυμετρο
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Παραπλήσιο θέμα έχω και γω με το XR....και ψάχνω...γιατί οι ηλεκτρολόγοι μοτο ζητάν υπερβολικά λεφτά για 1ώρα δουλειά...:o
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Λοιπόν, το μηχανάκι πήγε σήμερα στο Power House όπου τα παιδιά ασχολήθηκαν μαζί μου ΧΩΡΙΣ να δώσω δραχμή! Σημαντικό αυτό για εμένα, γιατί φαίνεται ποιός ενδιαφέρεται και ποιός απλά θέλει να εισπράξει. Ευχαριστώ παιδιά κι από εδώ!
Το πρόβλημα όμως δε λύθηκε...![]()
Ο ανορθωτής μπορεί να την έχει ακούσει, αλλά δεν είναι το πρόβλημα, αφού βάλαμε άλλον και έκανε τα ίδια...
Τα πηνία, δίνουν τελικά >50ν σε όλες τις φάσεις (τα μέτραγα λάθος...)
Αυτό που δε μπορούσαμε να μετρήσουμε, είναι τα πηνία με παλμογράφο, να δούμε τι ποιότητας ρεύμα δίνουν... Υπάρχει περίπτωση να είναι σπασμένοι οι μαγνήτες και για αυτό να κάνει τα περίεργα.
Επίσης, βραχυκύκλωμα δεν υπάρχει κάπου, τα μετρήσαμε όλα...
Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]
Μπήκες όμως στον κόπο να ειρωνευτείς κάτι που κάποιος άλλος μπήκε στον κόπο να γράψει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
Τα πηνία, δίνουν τελικά >50ν σε όλες τις φάσεις (τα μέτραγα λάθος...)![]()
Υ.Γ.
Νομίζω ότι στο πραναφερθέν thread αναφέρεται σαφώς ότι πρόκειται για γενικό "μπούσουλα" και για τις ακριβείς τιμές των μετρήσεων είναι γνώστης μόνο ο Ύψιστος (ίσως και μερικά manuals ...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Νομίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν ειρωνεύτηκα κανέναν, ούτε αμφισβήτησα το "μπούσουλα". Το πολύμετρό μου, μπορεί. Τις ικανότητές μου, ίσως. Τις οδηγίες όχι. Αν φάνηκε κάτι τέτοιο από τα γραφόμενά μου, ζητώ συγνώμη. Άλλωστε το συμπέρασμά μου ήταν, ότι κάτι πάει λάθος με το κύκλωμα και όχι με τον οδηγό.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μπήκες όμως στον κόπο να ειρωνευτείς κάτι που κάποιος άλλος μπήκε στον κόπο να γράψει ...
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]
![]()
![]()
![]()
Σοβαρέψου ....![]()
![]()
![]()
Σοβαρότατος είμαι.
Μπράβο, γιατί στα Τεχνικά δεν σηκώνουμε αστεία...Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
Σοβαρότατος είμαι.![]()
Και επειδή δε σηκώνετε αστεία, διόρθωσε και τις οδηγίες γιατί είναι ΛΑΘΟΣ (ή μη κατανοητές)Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μπράβο, γιατί στα Τεχνικά δεν σηκώνουμε αστεία...![]()
Αναφέρεις ότι μετράμε τις φάσεις στην έξοδο από τα πηνία μεταξύ τους, κάτι που δίνει σωστά αποτελέσματα, ενώ αν μετρήσεις την κάθε μία με σώμα, βγάζει άλλα νούμερα. Εμένα οι 1-2, 2-3, 1-3, μου έδιναν > 50ν και με 5000σαλ έφταναν τα 90ν. Όταν όμως το πήγα σε ηλεκτρολόγο, τις μετρήσεις τις έκανε με το σώμα και ενώ οι 2 & 3 έδιναν σωστά, η 1 έδινε 5ν...
Ρε θα ξεκολλήσεις ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
Και επειδή δε σηκώνετε αστεία,![]()
Δεν κατάλαβα που εστιάζεις το λάθος ...??Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
Αναφέρεις ότι μετράμε τις φάσεις στην έξοδο από τα πηνία μεταξύ τους, κάτι που δίνει σωστά αποτελέσματα, ενώ αν μετρήσεις την κάθε μία με σώμα, βγάζει άλλα νούμερα. Εμένα οι 1-2, 2-3, 1-3, μου έδιναν > 50ν και με 5000σαλ έφταναν τα 90ν. Όταν όμως το πήγα σε ηλεκτρολόγο, τις μετρήσεις τις έκανε με το σώμα και ενώ οι 2 & 3 έδιναν σωστά, η 1 έδινε 5ν...![]()
(το τι μέτρησε ο ηλεκτρολόγος είναι δικό του θέμα και - προφανέστατα - ζήτημα εμπειρίας...)
Για το ΛΑΘΟΣ, έχω τις ενστάσεις μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
διόρθωσε και τις οδηγίες γιατί είναι ΛΑΘΟΣ (ή μη κατανοητές)
(υπόψιν ότι αυτά που γράφω αφορούν σε μηχανάκια μιας κάποιας ηλικίας και είναι - το ξαναλέω - γενικός μπούσουλας !! Ούτε ηλεκτρολόγος είμαι ούτε παρακολουθώ τις εξελίξεις επ' αυτού...)
Για το "μη κατανοητές" έχει απόλυτο δίκιο, αλλά χρειάζεται λίγος χρόνος να τα ενσωματώσω σε κάτι σαν διάγραμμα ροής ή πίνακες ...
![]()
![]()