Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Η μηχανή μου ξηλώνει την άσφαλτο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz

τρύπα στην πυρωμένη άσφαλτο

Γεια χαρά,

ανάλογο περιστατικό συνέβη κάποτε ένα καλοκαίρι όταν ήμουν για μπάνιο στην παραλία Σχοινιά..
    Η μηχανή ήταν παρκαρισμένη κοντά στη θάλασσα και αρχικά δεν υπήρχε πρόβλημα..

Όμως για ανεξήγητο λόγο, το stand βούλιαξε μέσα στην πυρωμένη άσφαλτο και φυσικά έπεσε
    η μοτό..Αν και νόμιζα ότι δεν καθόταν καλά παρκαρισμένη, εν τούτοις δεν ήταν δυνατό αφού
    ειδα το στρώμα ασφάλτου που ήταν φρέσκο άρα δεν είχε στεγνώσει καλά με αποτέλεσμα να βουλιάξει η μηχανή. Σπάνια ακραία περίπτωση αλλά όντως συνέβη..

τώρα για το που να διαμαρτηρηθεί κανείς, δεν ξέρω πώς γίνεται..Μπορεί να γίνει μπαλάκι η αναρμοδιότητα από το ΥΠΕΧΩΔΕ στην Νομαρχία και στον Δήμο όπου έγινε το περιστατικό..

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    ...φίλε μου πάντως λόγω της δουλειάς το έχω δει να συμβαίνει πολλές φορές και με διαφορετικά φορτία (μοτό, μεταλλ.στύλους κτλ) . η άσφαλτος έχει αυτήν την ιδιότητα δυστυχώς και το έχω παρατηρήσει και σε καλές, ποιότικές και ιδιωτικές δουλειές.
    στη λάρισα λόγω των ακραίων θερμοκρασιών πολλοί φίλοι με μοτό το έχουν εμπειρικά υπόψην τους.

(φαντάσου ότι λίγο κάτω από 150 κιλά φορτίο στο στάντ να εδράζεται σε 5-6 cm2 ασφάλτου θερμοκρασίας 80o C )

ίσως κάποιος συνάδερφος μηχανικός οδοποιίας να σε ενημέρωνε για το θέμα πριν προχωρήσεις δικαστικά και χάσεις το χρόνο σου. (θα προσπαθήσω αύριο να μάθω περισσότερα)
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Σήμερα έκανα την αίτηση για την αναφορά του περιπολικού στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, μου είπαν να τους πάρω από Δευτέρα για νεότερα. Την Δευτέρα όμως ξεκινάω για ένα ταξίδι στο εξωτερικό άρα το βλέπω να κυλάει (εάν κυλήσει) από Σεπτέμβρη.

Πήγα και στο Δημαρχείο όπου δεν ήξεραν τι ακριβώς να μου πούνε και μου είπαν να πάω με την καταγραφή της αστυνομίας και τα τιμολόγια για να κάνω μια αίτηση και θα δούμε...

Η καλή αρχή στο όλο θέμα δεν βλέπω να συνεχίζεται. Θα δείξει...
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2007, 18:47
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2007, 17:27
  3. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 17:24
  4. νοικιαζω την μηχανη μου......
    από zolotas στο forum Off topic