Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 131

Θέμα: Μ@λ@κ....ες ΙΧδες Αθηναιοι στην επαρχια

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Ιδιος είναι ο Ελληνας οδηγάρας, είτε Αθηναίος είτε από την επαρχία!!

ΠΡΟΣΟΧΗ και τα μάτια σας δεκατέσσερα!!!
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Ιδιος είναι ο Ελληνας οδηγάρας, είτε Αθηναίος είτε από την επαρχία!!

ΠΡΟΣΟΧΗ και τα μάτια σας δεκατέσσερα!!!
    + ΑΠΕΙΡΟ !!!!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    κοιτα να δεις που οι ''αθηναιοι'' ειναι ολοι γεννημα θρεμα...κανεις δεν ηρθε απο την επαρχια να μεινει στην Αθηνα...και κανεις δεν γυρναει στο τοπο καταγωγης του το καλοκαιρι :rotflmao: τι αθηναιοι ρε????δικοι σας ειναι που μετακομισαν αλλου ο κακος οδηγος δεν εχει καταγωγη....
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Κακοί οδηγοί υπάρχουν παντού!
    3 χρόνια που ήμουν στην Αθήνα σαν φοιτητης και οδηγούσα παπάκι έχω δει πολλά αλλά αυτό το φαινόμενο τώρα το καλοκαίρι εδώ στη επαρχία δεν το έχω ξαναδεί! Αν θέλει ο άλλος να πάει πιο γρήγορα και να ρισκάρει το κεφάλι του είναι δικιά του δουλειά και εγώ θα του ανοίξω τον δρόμο! Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν αφήνουν κανένα να τους προσπεράσει και πάνε πολύ πιο αργά από το όριο ταχύτητας! Ειδίκα όταν ο δρόμος έχει τόσο φαρδος!

Τώρα για τα χωριά και τους παπούδες με τα τρακτέρ τι να πω? όσο κυριαρχεί η λογική του "εδώ είναι το χωριό μου πάω όπου θέλω" εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: Μ@λ@κ....ες ΙΧδες Αθηναιοι στην επαρχια

Αρχικά δημιουργήθηκε από bikas

τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης

εστω να δεχτω οτι ετρεχα επρεπε να μας σκοτωσουν??
    επειδη ο δρομος που σε εκινο το σημειο ειναι οντως στενος και δεν τυπαρχει ορατοτητα πρεπει ο καθενας να μπαινει κλειστα (στενος δρομος = μονοδρομος )?????νεος κοκ ιχ???
    εαν φωναζα αστυνομια θα νοπυ ελεγαν οτι παραβιασαμε στοπ αφου δεν προλαβαμε καν να φτασουμε στο υψος του ???
    εφοσον δεν υπηρχε συγκρουση με το οχημα την ζημια της μηχανης μου την πληρωνω εγω,η κανω μυνηση και αν την κερδισω σε 25 χρονια.μηπως καλυτερα να σκαγαμε πανω/???

για την καλυτερη κατανοηση σας θα στειλω και σχεδιαγραμματα
    -Οχι

-Οχι

-Δεν θα σου ελεγαν τιποτα απλα θα καταγραφαν το σκηνικο

-Καλα να σκαγατε πανω θα ηταν σιγουρα καλυτερα , αλλα αφου εισαστε καλα και δεν κανατε τιποτα απ'τα παραπανω ,αστο να παει στην ευχη του θεου.

Χωρις εξοπλισμο ομως και εσεις, προσεξτε μην το δει κανα ανηψη της θειτσας και ανοιξει κανα θεμα μ@λ@κες βλαχοι μηχανοβοιοι παραλιγο να περασουν στοπ.:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Μ@λ@κ....ες ΙΧδες Αθηναιοι στην επαρχια

Μ@λ@κ....ες ΙΧδες Αθηναιοι στην επαρχια.........
    μετα απο 100 μετρα κι εχοντας εμεις στοπ πριν ακριβως την διασταυρωση βλεπουμε ενα αυτοκινητο να μπαινει χωρις να αφηνει περιθωριο σε εμας στον μολις 2 μετρα δρομο.......

εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι εφοσον εχεις αδικο, γαυγιζεις κιολας...

αφου λες οτι εσεις εχετε στο στοπ επρεπε να σταματησετε.

το στοπ σημαινει ΚΟΚΚΑΛΩΝΩ το οχημα! οχι, ουτε τσουλαει με 5, ουτε τσουλαει με 2α και απλα ελεχγω, ουτε τιποτα. σταματαει εντελως σε σημειο ικανο να ελεγξεις την διασταυρωση και φυσικα να μην εξεχει και παρεμποδιζει τα οχηματα που κινουνται στον δρομο με προτεραιοτητα.

απλουστατα λοιπον, ειχατε πολυ περισσοτερη ταχυτητα απ'οτι μπορουσατε να διαχειριστειτε, χεστηκατε μολις ειδατε το κουτακι και πατησατε τα φρενακια πολυ πιο δυνατα.(η συνηθεστερη αιτια πτωσης μιας μηχανης=περισσοτερο φρενο απ'οτι μπορεις να αντεξεις)

ακομα και μπατσους να φωναζατε, τι νομιζεις οτι θα σας ελεγαν?
    οτι χεστηκατε, πατησατε φρενα και πεσατε!!

αν πεφτατε και πανω στο κουτι θα φταιγατε 100% διοτι ειχατε στοπ.

ΝΑΙ οι αριστερες στροφες ΠΡΕΠΕΙ (συμφωνα με τον κ.ο.κ) να παιρνονται ανοιχτα. αλλα η παραβιαση στοπ ειναι σαν να παραβιαζεις ερυθρο σηματοδοτη,δλδ κοκκινο.

3ο σφαλμα που δεν φορουσατε κρανη.

εχεις 1000% αδικο και καλο θα ειναι να ξανασκεφτεις τι κανατε και ποιος εφταιγε πραγματικα.

Ρε devils, σε πείραξε η ζέστη?

Αφού και που έπεσαν και σύρθηκαν (αναβάτες και μηχανή), πάλι πριν το στοπ σταμάτησαν.
    ΑΛΛΟ το προγραμματισμένο φρενάρισμα και ΑΛΛΟ το πανικόβλητο λόγω αυτοκινήτου πυ έρχεται κατα πάνω σου από το πουθενά....

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Ρε devils, σε πείραξε η ζέστη?

Αφού και που έπεσαν και σύρθηκαν (αναβάτες και μηχανή), πάλι πριν το στοπ σταμάτησαν.
    ΑΛΛΟ το προγραμματισμένο φρενάρισμα και ΑΛΛΟ το πανικόβλητο λόγω αυτοκινήτου πυ έρχεται κατα πάνω σου από το πουθενά....

μπορει να εχεις και δικιο, αφου δεν ξερουμε σε ποση αποσταση απο το στοπ εγινε οτι εγινε...
    πηγαινοντας ομως τερμα δεξια δεν νομιζω να μην ειχαν περιθωρια αποφυγης.

ολο το σκηνικο εγινε λογω τρομου και απειριας φρεναρισματος.

οτι και να μου λετε οσα και να λετε....σας προκαλω! ελατε να σας βαλω να οδηγησετε οπια μερα απο Οκτωμβριο μεχρι μεσα Μαιου θελετε,και να σας βαλω και μια μερα τον Αυγουστο εδω στο νησι
    να δειτε τι διαφορα εχει να οδηγουν μονο ντοπιοι και τι διαφορα οταν ερχοντε οι ''καφροτουριστες'' με τα κουβαδακια τους,πληροφοριακα ειμαστε νησι με 30.000 κατοικους,οποτε μη πειτε τιποτα χωριο και 10 ατομα....δεν λεει! Παρ'ολα αυτα εχουμε προβλημα με το κυκλοφοριακο γενικοτερα,οποτε οταν ερχοντε και οι ραλλοΙΧδες μας κανουν την ζωη δυσκολη!

Παρατηστε τα κωλοκουβαδακια σας και ελατε...νοικιαστε μια μοτο,μια γουρουνα και απολαυστε διακοπες, και την δικη μας ζωη κανετε δυσκολη και την δικη σας....δεν θελει κοπο,τροπο θελει!

Παλαιό μέλος
    Ο κανονας ειναι οτι πρεπει να προβλεψεις το εντελως απροβλεπτο και αν δε μπορεις να το προβλεψεις να μπορεις να το αποφυγεις. Να εχεις δηλαδη παντα διαφυγη αυτος ειναι κανονας Νο1. Το αποτελεσμα αυτο ειναι καθαρα λογω απειριας νομιζω. Νομικα δεν ειμαι τοσο σιγουρος αλλα νομιζω πως ευθηνη θα καταλογιζοταν σε σενα. Αυτα και προσοχη....!! Και παρενθεση διαφυγη οπου μπορεις να φανταστεις αρκει να εχεις εναλακτικη, μια φορα ειχα μπει μεσα σε παρκιν σουπερ μαρκετ για να αποφυγω θεια οπως αυτη που περιγραφεις και μια αλλη το ειχα κοψει πανω στο πεζοδρομιο σε φαση εντουρο σε παρομιο περιστατικο. Εχεις περισσοτερες πιθανοτητες αν αποφυγεις παρα αν φρεναρεις δυνατα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bikas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Ο τελικός προορισμός σας ήταν το πλοίο ή είχατε κράνη και δερμάτινα στις βαλίτσες? Απλή απορία.
    οχι εμενα με πηγαινε ο αδελφος μου με την δικη μου μηχανη στο φερρυ για να εφευγα.δεν ειχαμε καθολου κρανη.ο αδελφος ξαναγυρισε πισω σπιτι.

και μια απαντηση στον devil

απο εκει που πεσαμε θελαμε 1 μετρο ακομα για το στοπ,οσο για την απειρια εχεις δικιο.

εναλλακτικη δεν υπηρχε μονο τοιχος δεξια κι αριστερα.

επισης ειπα πως δεν ειναι μονο αθηναιοι οι κακοι οδηγοι αλλα αυτοι εχουν μια πιο π[εριεργη συμπεριφορα.

οχι εμενα με πηγαινε ο αδελφος μου με την δικη μου μηχανη στο φερρυ για να εφευγα.δεν ειχαμε καθολου κρανη.ο αδελφος ξαναγυρισε πισω σπιτι.

απο εκει που πεσαμε θελαμε 1 μετρο ακομα για το στοπ,οσο για την απειρια εχεις δικιο.

επισης ειπα πως δεν ειναι μονο αθηναιοι οι κακοι οδηγοι αλλα αυτοι εχουν μια πιο π[εριεργη συμπεριφορα.
    1 μετρο απο το στοπ ειναι σαν να ΕΙΣΑΙ στο στοπ.οποτε στα ποσα μετρα απο το στοπ φρεναρε ο αδερφος σου και ποσα μετρα συρθηκατε?

εχεις μηπως ιδεα ποσα μετρα καλυπτεις το δευτερολεπτο κινουμενος με 100χλμ π.χ.??

οντως η απειρια επαιξε τον ρολο της καθως και το γεγονος οτι το κουτι πηρε κλειστα την στροφη ενω οφειλε να την επαιρνε ανοιχτα...

το πολυ να κινουμαστε με 40 αλλα σιγουρα φρεναρε σιγα σιγα για την διασταυρωση .
    πρεπει να πεσαμε γυrω στα 3 μετρα απο το στοπ αφου διασχισαμε και καποια αποσταση φρεναρισμενοι. και σταματησαμε 1 πριν.παντως δεν τρεχαμε ηταν διασταυρωση.

μια ευγενικη προσφορα των betadine kai pulvo 47

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pulvo.jpg 
Προβολές:	255 
Μέγεθος:	14,0 KB 
ID:	170324

Φίλε χωρίς παρεξήγηση, όταν οδηγάμε μηχανή, δεν ισχύουν σήματα, φανάρια κλπ.
    Παντού και πάντα δίνουμε προτεραιότητα ας έχουν οι άλλοι στοπ.

Δεν κυνηγάμε το δίκιο μας μπας και καταφέρουμε να μείνουμε ζωντανοί και υγιείς με τα όργια που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Τι να το κάνω ότι έφταιγε ο άλλος που δεν είδε το στοπ, που δεν υπολόγισε την ταχύτητά του, που πέρασε με κόκκινο αν με διαλύσει και μένα και τη μηχανή μου?

Δεν κάνω μάθημα, απλά επισημαίνω την πραγματικότητα.
    Πάντα όρθιοι παιδιά!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. ιχδες αθηναιοι στην επαρχια vol.II
    από bikas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2009, 19:25
  3. 3ήμερο οδοιπορικό στην ΗΠΕΙΡΟ
    από THEOD στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2008, 05:46
  4. ένα απο τα καλά του να ζείς στην επαρχία...
    από TOMASKTM στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 00:39
  5. Πόσα ταξί κυκλοφορούν στην Αθήνα ?
    από tifozif1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 20:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας