Eίναι το εξ ανατολών ξαδελφάκι του βορειοαιγυπτίου συγγενή του Μάκη, αλλά με μικρή τσουτσούνα αυτός.Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Μίλησέ μας λίγο για τον ξάδελφο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(εξελίσομαι σε makis)
![]()
Eίναι το εξ ανατολών ξαδελφάκι του βορειοαιγυπτίου συγγενή του Μάκη, αλλά με μικρή τσουτσούνα αυτός.Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Μίλησέ μας λίγο για τον ξάδελφο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(εξελίσομαι σε makis)
![]()
Τι να σου πώ... δεν ξέρω..!! Εγω πάντως ειχα κάνει αγορά.. κάτι παπούτσια απο taiwan ηρθαν σε 6-7 εργάσιμες... το power commander που παραγγείλαμε την ιδια μέρα με τα παπουτσια απο USA για ΄λογαριασμό ενος φίλου... ηρθε μετα απο 48 μέρεςΑρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Τους έχει κάνει κανείς καταγγελία / μήνυση, (αν είναι επαγγελματικό το προϊόν) για διαφυγώντα κέρδη, και αποζημίωση λόγω ζημιάς στην επιχείρηση;;;![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
ρε παιδιά έλεος... έγραψε μια μαλακία στο troktiko με κανένα στοιχείο και αμέσως να το σχολιάσουμε.
Ορίστε λοιπόν μιας έκδοση της είδησης όπως δεν την ανέφερε..
Πήγα να περάσω ενα δέμα με ενα scorpion , ενα MP5 και ενα glock και ενώ η τιμή έγραφε 50 ευρώ ο αλήτης ο τελωνειακός είπε οτι κάνουν 15.000 ευρώ και μου το κράτησε.
ή ...
Πήγα να περάσω ενα δέμα (3 Χ 3 μέτρα) με μια LCD μέσα και ενώ έγραφε απο έξω 100 ευρώ αυτός είπε οτι κάνει 1500 ευρώ και μου την κράτησε...
Ας σοβαρευτούμε λέω εγώ και να μην ανατυπώνουμε κάθε μαλακία που γράφεται στο web.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
...
Πήγα να περάσω ενα δέμα με ενα scorpion , ενα MP5 και ενα glock και ενώ η τιμή έγραφε 50 ευρώ ο αλήτης ο τελωνειακός είπε οτι κάνουν 15.000 ευρώ και μου το κράτησε.
.....
δεν πάει με το κιλό; :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Βλακείες κάνουν,
με το κιλό πάνε τα δέματα, για αυτό ψάχνουμε και ελαφριά κράνη :rotflmao: :rotflmao: