Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Επιτελους! Cb1000r!!!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Πολύ ωραίο! Οταν το είδα ζωντανό στο δρόμο κατάλαβα οτι χάνει πολύ στις φωτό.

Καλά χιλιόμετρα!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Πανέμορφο!!!
    Καλά χιλιόμετρα!!!

Καλα χιλιομετρα φιλαρακι , να το χαρεις το εργαλειο . Πολυ ομορφο!!

Εντυπώσεις

Φίλε, καλορίζικο.Γράψε μας κάποια στιγμή τις εντυπώσεις σου.

Μέλος
    Θα γραψω συντομα εντυπωσεις. Εδω και 2 μερες που το χω εχω παει μονο Κυψελη-Πατησια-Γουδι. Πρωι και μεσημερι μεσα στην κινηση... Αυριο το βραδυ θα βγω με εναν φιλο με Ζ750 Βουλιαγμενης-παραλιακη και ΣΚ παω Ναυπλιο. Οποτε απο εβδομαδα θα εχω σχηματισει αποψη ως ενα βαθμο.

Προς το παρον το μονο που εχω να πω ειναι οτι (σε σχεση παντα με το CBF500 που ειχα), το μηχανακι ξεκιναει με 3η ΑΝΕΤΑ με ελαχιστο συμπλεκτη, δε χρειαζεται ανεβοκατεβασματα σχεδον καθολου, απο 2.000 στροφες δεν χτυπαει καθολου.
    Μου φαινεται παναλαφρο, δεν καταλαβαινω ΚΑΘΟΛΟΥ τα +25 κιλα σε σχεση με πριν, και γενικα μου φαινεται πανευκολο στην οδηγηση, και το ειχα φοβηθει! :P

Την αλλη εβδομαδα θα γραψω περισσοτερα, για εθνικη, και αν παω απο Επιδαυρο και για καμια στροφη, αν και δεν ειμαι και καμια οδηγαρα να πουμε την αληθεια! Αλλα, "γιρασκω αει διδασκομενος" ...

THNX για τα καλα λογια, και σε σας τα ιδια!

Καλοτάξιδο φιλαράκι....

Μέλος
    Παιδια να κανω μια ερωτηση που ισως φανει χαζη, αλλα πραγματικα το εχω απορια.
    Το μηχανακι που πηρα πριν 3 μερες, ειναι μοντελο '08. Το ειδα μπροστα στα σωληνακια, και ομοιως τα λαστιχα (ΒΤ-15) ειναι 2-3/08. Ειναι λογικο αυτο?
    Θελω να πω οκ ξερω οτι η ημερομηνια που αναγραφεται ειναι ποτε κατασκευαθηκε-συναρμολογηθηκε το μηχανακι, και δεν περιμενω να ηταν ιουλιου 2009. Αλλα κρινοντας και απο τα λαστιχα αυτο ειναι αρχες '08. Δλδ 1,5 χρονου μηχανακι. Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο, απλα ρωταω...

Επισης για τα ΒΤ-15, εχω ακουσει οτι ειναι σχετικα καλα, αλλα μου φαινεται μου γλιστρανε λιγο, αν και θελει 150 χλμ για να στρωσουν τα λαστιχα. Αλλα σε σχεση με τα RoadAttack της Continental που εβαλα το Μαιο στο CBF500 μου φαινονται πιο ασταθη. Μπορει να ειναι ιδεα μου βεβαια, πειτε μου ομως μια γνωμη.

Τα λάστιχα θέλουν πρώτα στρώσιμο και ίσως τα 150 χλμ είναι λίγα , εξαρτάται βέβαια και από τη χρήση.Επιπλέον, οι μάστορες στα βουλκανιζατέρ ισχυρίζονται ότι οι εταιρείες όταν βγάζουν μια μηχανή δε βάζουν καλά λάστιχα (συνήθως κακής διαλογής) γιατί το προϊον που πουλάνε είναι η μηχανή και όχι το λάστιχο.
    Όσο για τις ημερομηνίες μην σε παραξενεύουν.Το λάστιχο μπορεί να είναι 2-3/08 αλλά η μηχανή να είναι 12/08 κατασκευασμένη και επιπλέον υπάρχει και μια διαδικασία για να έρθει μια μηχανή από τον παραγωγό στον καταναλωτή.

Μέλος
    Παιδια νεα ερωτησουλα!
    (δικαιολογημενη πιστευω αυτη τη φορα...)

Απο τα λιγα που γνωριζω, το μηχανακι στρωνεται στο 1ο service, δλδ στα 1000 χλμ, σωστα?
    Για να το σιγουρεψω ρωταω και στο συνεργειο και μου λεει τα ιδια.

Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι το manual λεει οτι στρωνεται στα 500?

Εσεις παιδια στα ποσα το στρωσατε?

Ξερω οτι οταν μιλαμε για στρωσιμο δε σημαινει οτι μετα τα 1000 το πας κοφτες, ολα προοδευτικα οκ. Αλλα γενικα μετα το 1ο service που υποτιθεται εχει σχεδον στρωθει το μηχανακι, μπορεις να το ανοιξεις λιγο παραπανω...

Εχω μπερδευτει εν ολοιγοις...

Παλαιό μέλος
    Τα μηχανακια ποια δεν θελουν στρωσιμο. Τα ιαπωνογιαπωνεζικα..........απλα λενε 500χλμ για αστοχιες υλικων...μη κοψει αλυσιδα με 230.....σπανια πραγματα για 2009.
    Να μας πεις για τα φρενα....αν το εχεις με abs

ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.......ΑΛΛΑ ΚΟΥΚΛΙ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Επιτέλους CHAT
    από Simos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 10:10
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2004, 11:30
  3. Επιτέλους τα καταφερα
    από naknath στο forum Off topic