Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Γίνεται;

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Την επόμενη φορά κάνετε κι ένα συμφωνητικό χαρτί με υπογραφές και των 2 και όλα ΟΚ
    Give me fuel, Give me fire

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
    ακουστε παιδια περιπτωση που εγινε μολις σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!
    πελατης παρηγγειλε μηχανημα 65.000€.
    του εγκρινεται το leasing, μας βαζει και 20.000€ προκαταβολη και 2 ωρες μετα μας λεει παιδια το μετανιωσα.
    τι κανεις εκει????????????????????
    Υπέγραψε συμφωνητικό παραγγελίας που λέει οτι η προκαταβολή δεν επιστρέφεται? Αν εσύ παρείγγειλες την ίδια στιγμή απο τον προμηθευτή σου το μηχάνημα και έστειλες προκαταβολή εσύ???

Για εμένα αν έχει υπογραφεί συμφωνητικό παραγγελείας δεν επιστρέφεται τίποτα.

Bussiness is business

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Μπορούσε τουλάχιστον να μου τηλεφωνήσει να μην κάνω 870 χιλιόμετρα τσάμπα.
    Αν κάποιος γνωρίζει για ποιόν μιλάω γιατί το θεωρώ μεγάλη πουστι@ η συγκεκριμένη guzzi έκανε service σε μη εξουσιοδοτημένο ducati συνεργείο απ' ότι μου είχε πει.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
    ακουστε παιδια περιπτωση που εγινε μολις σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!
    πελατης παρηγγειλε μηχανημα 65.000€.
    του εγκρινεται το leasing, μας βαζει και 20.000€ προκαταβολη και 2 ωρες μετα μας λεει παιδια το μετανιωσα.
    τι κανεις εκει????????????????????
    μαλλον ηθελε προφορμα για να εγκρινει το λιζινγκ,
    τωρα ή θα καλυψει χιλιες τρυπες ή θα την κανει για σευχελες!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Γίνεται;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Είχα κλείσει τη μηχανή προτού φύγω με 400 ευρώ καπάρο με τη συνεξήγηση πως θα έρθω τώρα, για την ακρίβεια ήρθα κυρίως γι' αυτό. Αν και μου φαίνεται παράξενο γιατί το μοντέλο αυτό δεν είναι ευπώλητο, εντούτοις η μοτοσυκλέτα είχε πουληθεί. Ο εν λόγω κύριος που την είχε μου έδωσε και τα 400 ευρώ πίσω αδιαμαρτύρητα. Παρόλ' αυτά αναρωτιέμαι, επιτρέπεται αυτό που έκανε; Παρακαλώ ας απαντήσει όποιος ξέρει χωρίς σπαμ.

Μόνο τα 400 σου έδωσε;;

κανονικά οφείλει να σου δώσει τα διπλάσια από όσα του είχες δώσει, δηλαδή 800 και επίσης, κανονικά, οφείλει να σου δώσει όσα ξόδεψες για την μετακίνησή του και ό,τι άλλο ξόδεψες σε σχέση με την μεταβίβαση αυτή.

Αυτό προβλέπεται από το άρθρο 403 του Αστικού Κώδικα που λέει:
    "Ο υπαίτιος για τη μη εκτέλεση της σύμβασης (δηλαδή στην περίπτωσή σου τη μη πώληση της μηχανής) χάνει τον αρραβώνα (ναι ναι έτσι λέγεται "επισήμως" το καπάρο) που έδωσε ή αποδίδει διπλάσιο αυτόν που έλαβε. Σε περίπτωση αμφιβολίας δεν αποκλείεται υποχρρέωση για περαιτέρω αποζημίωση που μειώνεται όμως κατά το ποσό του αρραβώνα".

Αυτά βέβαια, εφόσον μπορείς να τα αποδείξεις...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Re: Re: Γίνεται;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

"Ο υπαίτιος για τη μη εκτέλεση της σύμβασης (δηλαδή στην περίπτωσή σου τη μη πώληση της μηχανής) χάνει τον αρραβώνα (ναι ναι έτσι λέγεται "επισήμως" το καπάρο) που έδωσε ή αποδίδει διπλάσιο αυτόν που έλαβε. Σε περίπτωση αμφιβολίας δεν αποκλείεται υποχρρέωση για περαιτέρω αποζημίωση που μειώνεται όμως κατά το ποσό του αρραβώνα".

Αυτά βέβαια, εφόσον μπορείς να τα αποδείξεις...
    ενδιαφέρον αυτό.... μήπως όμως ο όρος σύμβαση που χρησιμοποιείται προϋποθέτει να υπάρχει κάποιο χαρτί;

όπως λες κι εσύ "εφόσον μπορεί να το αποδείξει". αν ήταν στα λόγια μάλλον δεν μπορεί να ζητήσει κάτι παραπάνω...
    Give me fuel, Give me fire

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Re: Re: Γίνεται;

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    ενδιαφέρον αυτό.... μήπως όμως ο όρος σύμβαση που χρησιμοποιείται προϋποθέτει να υπάρχει κάποιο χαρτί;

όπως λες κι εσύ "εφόσον μπορεί να το αποδείξει". αν ήταν στα λόγια μάλλον δεν μπορεί να ζητήσει κάτι παραπάνω...
    Η σύμβαση ΔΕΝ προϋποθέτει (τουλάχιστον όχι πάντα, και πάντως όχι στην περίπτωση αυτή) χαρτί.
    Το θέμα όμως είναι ότι χωρίς χαρτί μπορεί να μην μπορεί να το αποδείξει.
    Αυτό όμως είναι άλλο θέμα.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    απλώς μου φάνηκε εντάξει και τουλάχιστον εν μέρει επαληθεύτηκα αφού πήρα πίσω τα λεφτά μου. Μ@λακεία να μη ζητήσω να μου υπογράψει κάτι αλλά ήμουνα στο τρέξιμο γιατί έφευγα με μετάθεση σε άλλη μονάδα και δεν το σκέφτηκα παρά πολύ αργότερα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Η προκαταβολή τότε τι νόημα έχει?

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras

Re: Γίνεται;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Είχα κλείσει τη μηχανή προτού φύγω με 400 ευρώ καπάρο με τη συνεξήγηση πως θα έρθω τώρα, για την ακρίβεια ήρθα κυρίως γι' αυτό. Αν και μου φαίνεται παράξενο γιατί το μοντέλο αυτό δεν είναι ευπώλητο, εντούτοις η μοτοσυκλέτα είχε πουληθεί. Ο εν λόγω κύριος που την είχε μου έδωσε και τα 400 ευρώ πίσω αδιαμαρτύρητα. Παρόλ' αυτά αναρωτιέμαι, επιτρέπεται αυτό που έκανε; Παρακαλώ ας απαντήσει όποιος ξέρει χωρίς σπαμ.
    Ει,ψιτ,κύριος,σε φαντάρους δε μπουλάμε!!!!!
    Μυρίζουν ψαρίλα!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    δεν λες γλυτωσες απο ενα ιταλικο μπουρδελο :rotflmao:
    εχω εναν κολητο με guzzi μαι βολτα δεν εχει παει ο ανθρωπος.
    μετροιτης μου λεει το πηρα αλλα γιατι δινω 250 ευρω καθε μηνα στο μαστωρα δεν ξερω.
    εκανε τον ευατο του να πιστεψει οτι τα λεφτα που δινει για επισκευη ειναι οι δοσεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    δεν λες γλυτωσες απο ενα ιταλικο μπουρδελο :rotflmao:
    εχω εναν κολητο με guzzi μαι βολτα δεν εχει παει ο ανθρωπος.
    μετροιτης μου λεει το πηρα αλλα γιατι δινω 250 ευρω καθε μηνα στο μαστωρα δεν ξερω.
    εκανε τον ευατο του να πιστεψει οτι τα λεφτα που δινει για επισκευη ειναι οι δοσεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χεχεχεεχεχεχε,,,,,,,,

παντως απο οτι ξερω το καπαρο οπως ειπε και καπιος πιο πανω αμα την πουλησει πρεπει να σου δωσει το διπλό η και το τριπλό πίσω!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μα Πωσ Γινεται;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2004, 01:21
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 18:26
  3. Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται ....