Ρε Γιαννάκη ..
Μια που είναι Παρασκευή...
Μια που λωλοβαράω ...
Μια που είσαι λίγο "ελαφρών καθηκόντων"...
να τολμήξω μια ερώτηξη :
Μήπως (λέω, μήπως..) η επιστροφή σου είναι κατηφόρα ???![]()
Ρε Γιαννάκη ..
Μια που λωλοβαράω ...
να τολμήξω μια ερώτηξη :
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εχεις καταντήσει αηδία σε σιχαμενε. Τόσο "ελαφρών καθηκόντων" δεν είμαι. Στην εθνική το κάνει το μηχανάκι. Αλλά δεν πειράζει σε ευχαριστώ, και πολύ ασχολήθηκες μαζί μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε Γιαννάκη ..
Μια που λωλοβαράω ...
να τολμήξω μια ερώτηξη :
![]()
![]()
Δεν νομίζω ότι περιγράφεις με ακρίβεια τα συμπτώματα.
Επίσης επειδή δεν διαθέτεις τεχνικές γνώσεις (sorry, δυστυχώς δεν μπορώ να το θέσω πιο κομψά), μην αναφέρεις πιθανές δικές σου εξηγήσεις γιατί είναι πολύ πιθανό να αυτο-μπερδεύεσαι στην αναφορά των συμπτωμάτων (αυτό με το συμπλέκτη... να αισθάνεσαι πολύ τυχερός που ο γεράνθρωπΑς έδωσε τόπο στην οργή).
Λοιπόν.....
το ότι το 125 σου βγάζει 140 κοντερίσια είναι θετικό.
Πάραυτα, έχεις ελέγξει ποτέ τη ρύθμιση του καρμπυρατέρ, δλδ. τι κύριο ζιγκλέρ φοράει και εάν αυτό είναι το στάνταρ?
Τουλάχιστον στο 200, όταν παραμαλακιζόσουν με μεγαλύτερο ζιγκλέρ (πχ. 175-180 ασχέτως τι είχες κάνει σε εισαγωγή-εξαγωγή) κάποια στιγμή πάνω στη βόλτα, άρχιζε τα βηξίματα-ρεψίματα χωρίς να ξεσκίζει το μπουζί. Ποτέ δεν κατάφερα να το εξηγήσω, έμαθα όμως να μην ----κίζομαι με το καρμπ.
Εάν κάτι τέτοιο δεν παίζει, σειρά έχουν οι κλασσικοί έλεγχοι....
Ypvs, reed, τσιμούχες στροφάλου και άλλα πολλά....![]()
edit: απομένει 1 ώρα μέχρι να χαρακτηριστώ και επισήμως αδειούχος. Μετάαααα......![]()
![]()
You BETA believe...
Και πως γίνεται ρε Dirty μια να το κάνει και μια όχι? πάει κάποιος και του αλλάζει ζιγκλερ?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Πάραυτα, έχεις ελέγξει ποτέ τη ρύθμιση του καρμπυρατέρ, δλδ. τι κύριο ζιγκλέρ φοράει και εάν αυτό είναι το στάνταρ?
![]()
Μήπως (λέω μήπως....) έχει να κάνει με πηνία.?![]()
πολύ πιθανό, δεν πρόκειται και για καινούργιο μηχανάκι... (πάντως πηνία δεν μου είχαν χαλάσει ποτέ στο DT....)Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μήπως (λέω μήπως....) έχει να κάνει με πηνία.?![]()
You BETA believe...
όποτε ακούω για τέτοια spooky συμπτώματα, σε πηνία πάει το μυαλό μου. Με το αειθαλές srx, μέχρι αλλαγή πιστονιού είχα κάνει προκειμένου να σταματήσει να πηγαίνει σαν 50άρι παπί όποτε γούσταρε. Το βρήκε τελικά ένας ηλεκτρολόγος ότι είχε βραχυκυκλωμένα πηνία υψηλής...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
πολύ πιθανό, δεν πρόκειται και για καινούργιο μηχανάκι... (πάντως πηνία δεν μου είχαν χαλάσει ποτέ στο DT....)![]()
![]()
μία ακόμα πιθανότητα είναι
να φουσκωνουν/διαστελλονται οι δίσκοι της καμπανας λόγω θερμοκρασίας και να σου κανει σκορτσαρισματα
ή να εχουν "πεσει" τα ελατηρια σκορτσαρισματος πισω απο την καμπάνα...
υποθετική προσέγγιση μιας και μίλησα κατά τύχη με κάποιον γνώστη και του το ανέφερα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
(αυτό με το συμπλέκτη... να αισθάνεσαι πολύ τυχερός που ο γεράνθρωπΑς έδωσε τόπο στην οργή).![]()
sorry ρε μαν και βασικά στα μύδια μου, αλλά θέλεις να τεστάρεις τα δικά του όρια ή τα δικά σου?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
μία ακόμα πιθανότητα είναι
να φουσκωνουν/διαστελλονται οι δίσκοι της καμπανας λόγω θερμοκρασίας και να σου κανει σκορτσαρισματα
ή να εχουν "πεσει" τα ελατηρια σκορτσαρισματος πισω απο την καμπάνα...
υποθετική προσέγγιση μιας και μίλησα κατά τύχη με κάποιον γνώστη και του το ανέφερα...![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσ..... περίμενε ρε συ..... κάτσε να αντιδράσει....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
αλλά θέλεις να τεστάρεις τα δικά του όρια ή τα δικά σου?![]()
![]()
![]()
παντως απο την στιγμη που θελεις να πας εκδρομή επρεπε ολη μερα να πεταχτείς σε εναν μάστορα να παρης μια ιδεα......
τωρα ασετο μηχανάκι σαββατοκυριακο,,,,,,,,γιατι ισως βρέξει κιόλας!
περαστικα οτι και να εχει!
![]()
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Ισως να πρόκειται για το EXP 2 της YAMAHA:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Θέλω διακοπές
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Ισως να πρόκειται για το EXP 2 της YAMAHA:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Θέλω διακοπές
![]()
![]()
αλλά
ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΧΡΟΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΝΑ ΕΧP 2 ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ...![]()
ΑΣΧΕΤΕ![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Για το R δεν ξερω, αλλά τα παλαιότερα DT (LC κλπ.) τα ψιλοτηγανίζανε τα πηνία τους καμμια φορά.....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
πολύ πιθανό, δεν πρόκειται και για καινούργιο μηχανάκι... (πάντως πηνία δεν μου είχαν χαλάσει ποτέ στο DT....)
Ευχαριστώ για την απάντησή σου, μάλλον πρέπει να το δει μάστορας γιατί φοβάμαι πιθανό κόλλημα, οπότε η βόλτα αναβάλλεται... Καλή άδεια να έχειςΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Δεν νομίζω ότι περιγράφεις με ακρίβεια τα συμπτώματα.
Επίσης επειδή δεν διαθέτεις τεχνικές γνώσεις (sorry, δυστυχώς δεν μπορώ να το θέσω πιο κομψά), μια χαρά το θέτεις, ούτε είπα πουθενά ότι διαθέτω τεχνικές γνώσεις. Μπορείς να το θέσεις όπως θες αρκεί να μην προσβάλεις τον άλλο με δηλώσεις τύπου 'είσαι περιορισμένης ευθήνης' ή και το άλλο το αξεπέραστο 'οι μαλάκες παίρνουν αυτό που τους αξίζει'
μην αναφέρεις πιθανές δικές σου εξηγήσεις γιατί είναι πολύ πιθανό να αυτο-μπερδεύεσαι στην αναφορά των συμπτωμάτων (αυτό με το συμπλέκτη... να αισθάνεσαι πολύ τυχερός που ο γεράνθρωπΑς έδωσε τόπο στην οργή).Λυπάμαι αλλά έχω κουραστεί να νιώθω τυχερός όταν δε με ξεφτιλίζει ο φίλος μου ο oldman. Η συμπεριφορά της μηχανής ήταν σα να έχεις πάρεις κάποιος τη μανέτα του συμπλέκτη και να την ανοιγοκλείνει 10φορές/sec. Περιέγραψα όσο καλύτερα μπορούσα τα συμπτώματα και περιμένω από 3-4 άτομα που εμπιστεύομαι κάποιες απαντήσεις.
Λοιπόν.....
το ότι το 125 σου βγάζει 140 κοντερίσια είναι θετικό.
το μηχανακι ειναι 200cc το γραφω στην αρχη
Τουλάχιστον στο 200, όταν παραμαλακιζόσουν με μεγαλύτερο ζιγκλέρ (πχ. 175-180 ασχέτως τι είχες κάνει σε εισαγωγή-εξαγωγή) κάποια στιγμή πάνω στη βόλτα, άρχιζε τα βηξίματα-ρεψίματα χωρίς να ξεσκίζει το μπουζί. Ποτέ δεν κατάφερα να το εξηγήσω, έμαθα όμως να μην ----κίζομαι με το καρμπ.
edit: απομένει 1 ώρα μέχρι να χαρακτηριστώ και επισήμως αδειούχος. Μετάαααα......![]()
![]()
![]()
Σ'αγαπάω ρε τσογλάνι....Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Λυπάμαι αλλά έχω κουραστεί να νιώθω τυχερός όταν δε με ξεφτιλίζει ο φίλος μου ο oldman.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...