Στα πακοτίνια??????Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τη βρήκες;![]()
![]()
![]()
![]()
Στα πακοτίνια??????Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τη βρήκες;![]()
![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
οχι ρε.... αλλα την Κυριακη ανεβαινοντας απο Λαμια για Λαρισα εχασα ενα ευρω που ειχα σφηνωσει στο καπακι του ρεζερβουαρ για τα διοδια (κακοτεχνια δρομου - σαμαρι)Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τη βρήκες;![]()
στεναχωρεθηκα που Δεν θα το παιρνανε τα διοδια ....αν το βρει καποιος ας το παει εκει που ανηκει (οικια Μπομπολα)
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Στα πακοτίνια θα ψάχνει το ευρώ των διοδίωνΑρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Στα πακοτίνια??????![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios
οχι αλλα σε ειδα αν θυμαμαι καλα στα κτελ κ ηθελα να στο πω οτι θα σου εφευγε!![]()
χα χα χα καλο!!!!!!!
![]()
:a5: :a5:
![]()
:a19: :a19:
![]()
![]()
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δε θέλω να σε στενοχωρήσω,αλλά ήταν δίευρω αυτό που σου πεσε.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
οχι ρε.... αλλα την Κυριακη ανεβαινοντας απο Λαμια για Λαρισα εχασα ενα ευρω που ειχα σφηνωσει στο καπακι του ρεζερβουαρ για τα διοδια (κακοτεχνια δρομου - σαμαρι)
στεναχωρεθηκα που Δεν θα το παιρνανε τα διοδια ....αν το βρει καποιος ας το παει εκει που ανηκει (οικια Μπομπολα)
![]()
Ήταν σε κακή κατάσταση και μοιραία το φαγε ο κάδος ανακύκλωσης.
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Bυρωνα αυτος ειναι χειροτερος απ το Μακη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ποιος τολμα να με συναγωνιστει σε οτι λεω?![]()
![]()
χωρις πλακα,ειδα εναν που ειχε κατι μεσα σε μια σακουλα στα κτελ αλλα απο την κουραση(επεστροφη απο την δουλεια) δεν μπορουσα να ανοιξω το στομα μου...
τραγουδιστης κι εσυ ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios
αλλα απο την κουραση(επεστροφη απο την δουλεια) δεν μπορουσα να ανοιξω το στομα μου...![]()
οχι ρε ψευτης ειμαι γ'αυτο κουραστηκα!![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
οχι ρε.... αλλα την Κυριακη ανεβαινοντας απο Λαμια για Λαρισα εχασα ενα ευρω που ειχα σφηνωσει στο καπακι του ρεζερβουαρ για τα διοδια (κακοτεχνια δρομου - σαμαρι)
![]()
Οποιος το βρει θα έχει και αμοιβη?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ένα δωρεάν πέρασμα απ'τα διόδια υποθέτωΑρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
Οποιος το βρει θα έχει και αμοιβη?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Πουλαω ζελατινα για Ducati multistrada σε θηκη oxford.Ενδιαφερετε κανεις?![]()
Pappios φιλε πολλα :a19:![]()
Tam Εγω εχω χασει κινητο,καπελο και συνεχιζω ακομα να χανω..Μην το ψαχνεις παρε ζελατινες να χεις..![]()
![]()
Γαμημενο ξυπνητηρι.
Mπορειτε να χαζομαριζετε ελευθερα αλλα-σοβαρα τωρα-στην εξοδο απο Μεσολογγι κι ερχομενος για Πατρα εχασα το καπακι απο την δεξια αλουμινενια βαλιτσα Zega.Ακουσα φευγαλεα τον ηχο που εκανε πεφτοντας στην ασφαλτο,αλλα δεν εδωσα σημασια.Τωρα αν καποιος Χριστιανος,Μωαμεθανος(δεκτα ολα τα θρησκευματα) περνα απο εκει ας ριξει μια ματια.Κανει και 85ευρω το ρουφιανοκαπακι!![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ρε Γιαννη Λακαμα με το ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ που εχεις για μηχανακι οχι μονο καπακι θα χασεις, αλλα και τη χειρουργικη ακριβεια που εχουν τα χερια σου στις επισκευες PC. Παει ρε το κλεισαμε το μαγαζι!!!!! (Δρ Γιακουμπ)![]()
![]()