Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Ασφαλτόστρωση στον Κηφισό

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Ρεζιλι....δε νομιζω...ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...
    Ισα ισα...βλεποντας τις κυκλωμενες λακουβες θα πιστευε πως το εργο ειναι σωστο...κι οι αλλοι εργολαβοι ετσι το κανουν...θα σκεφτοταν!
    ποιος ειναι ο Αρης?

μπορει να εχει και κειμενο...
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΑΚΟΥΒΑ ΑΝ ΠΕΣΕΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΟΘΗΤΕ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
    ποιος ειναι ο Αρης?

μπορει να εχει και κειμενο...
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΑΚΟΥΒΑ ΑΝ ΠΕΣΕΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΟΘΗΤΕ
    Εκφραση απο ταινια με τον Καλογηρου αν δε κανω λαθος...
    ...cause the place seems still alive...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
    εγω σαν κινηση ειχα στο μυαλο μου να παρω ενα σπρει πρασινο,κοκκινο κατι τετοιο και να κυκλωνω τις λακουβες.μαλιστα 5 μετρα πιο πριν να εχω βαλει και ενα βελος να την δειχνει.
    ειναι ωραια σκεψη αν το εκαναν ολοι και γεμιζε ολη η πολυ κυκλους ισως θα γινονταν λιγο πιο πολυ ρεζιλι οι υπευθυνοι.
    (και συμβαλει στο να το δει κανεις οτι ερχετε λακουβα εγκαιρος)

Λοιπόν το ξεκινάμε;
    Give me fuel, Give me fire

Μέσα ειμαι! Αλλα πρεπει να κουβαλαμε μαζι παντα το σπρευ ε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από harry_fyt
    Μέσα ειμαι! Αλλα πρεπει να κουβαλαμε μαζι παντα το σπρευ ε?
    Όχι αν ανοίξει χρωματοπωλείο δίπλα σε κάθε λάκκο

Εκφραση απο ταινια με τον Καλογηρου αν δε κανω λαθος...

δεν ξερω...εμενα ετσι μου ηρθε και το ειπα...

Όχι αν ανοίξει χρωματοπωλείο δίπλα σε κάθε λάκκο

ναι θα ενισχυθει και η οικονομια

παντως...

μπορει να εχει και διαφορετικο χρωμα.αναλογα με το βαθος της εκαστοτε λακουβας...παντως εχω πεσει σε λακουβα μια φορα στην εθνικη και 4 στην πολη ευτυχως ηταν μικρες (εκτος απο αυτην στην εθνικη που με επιασε η πλατη μου )συνηθως την πατας γιατι μπορει να εχει αυτοκινητο μπροστα και να μην εχεις την πολυτελεια να την δεις να ερχεται...ενω αν ερθει πρωτα ενα βελος θα καταλαβεις σε πιο σημειο του οδστρωματος βρισκεται και θα πραξεις τα δεοντα.πριν να ειναι αργα

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Σοβαρά το λέω...

έχω ήδη στο μυαλό μου μια σε δρόμο που περνάω κάθε μέρα...
    Give me fuel, Give me fire

εγω αυριο επιστρεφω αθηνα μενω αλιμο(καλαμακι)θα το βαλω μπροστα το σχεδιο
    κοκκινο για την μεγαλη
    κιτρινο για μεσεα
    και πρασινο για μικρη...
    αλλα θα θελει 3 χρωματα να κουβαλας......
    αλλα σιγα βγαινεις μια βολτα επι τουτου.

ωραια ιδεα παιδια!!!θα σοσει πολλους!!!

σκεφτειτε ομως λιγο την εικονα ενος κουτιου καθοδηγουμενου απο μια μανδαμ η οποια κοιταει πιο πολυ τον καθρεφτη απο τον δρομο να ερχεται κατα πανο σας την ωρα που σταμπαρετε την λακουβα....

ε?????
    Rock hard ride free

τον μεσαιο για να βαφεται φανταζομαι...γιατι οι αλλοι δυο θα πηγαν στα παρκαρισματα.χεχε
    παντως εγω αν εβλεπα στην εθνικη ενα βελοσ στην μεσαια 100 μετρα πριν την λακουβα δεν θα ειχα πεσει μεσα με κμ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αντί να βάφετε με σπρέι μπορείτε να παίρνετε τηλέφωνο να πηγαίνουν να την κλείνουν.
    (αν βγάλετε άκρη με τις αρμοδιότητες επί των οδών).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Καλά όλα αυτα που λέτε ρε παιδιά αλλά χάνουμε την ουσία.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι υπάρχουν λακούβες και ότι δεν τις φτιάχνουν. Το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Εδώ μιλάμε ότι όταν αποφασίσουν να στρώσουν τις λακούβες, αυτό γίνεται με τόσο απαράδεκτο τρόπο που μεσα σε λίγους μήνες εμφανίζονται ξανά λακούβες και ο δρόμος είναι ακριβώς το ίδιο επικινδυνος.

Δηλαδή γίνεται τσάμπα δουλειά, τσάμπα λεφτά πληρώνουμε. Φορολογούμαστε για να πληρώνουμε την αμοιβη του εργολάβου και τις μίζες χωρίς να λαμβάνουμε καθόλου έργο.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto
    Για τσεκαρετε και το 1521 που ειναι γραμμη για λακουβες

http://www.greek-language.gr/greekLa...?p=28&t=2,1659

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt

Re: Ασφαλτόστρωση στον Κηφισό

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

Οκ ξαναλέω δεν γαμιέται, τουλάχιστον να υπάρχει καλή άσφαλτος να μην γλυστράμε και ποιός την χέζει την διαγράμμηση.
    Έλα όμως που ηρθε και τρίτο ξενέρωμα. Έχουν περάσει μόλις 2-3 άντε 4 μήνες από τότε που άρχισαν να στρώνουν και ΗΔΗ η άσφαλτος έχει μετατραπεί σε γυαλί στο μεγαλύτερο μήκος του δρόμου. Μιλάμε για ΓΥΑΛΙ. Όσοι περνάτε από εθνική θα το έχετε δει.

Χαχαχα

και νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι παράλογος...αλλά τελικά βλέπω ότι κι άλλοι έχουν τις ίδιες παράλογες απόψεις με εμένα...

Σοβαρά τώρα...το κομμάτι το οποίο είχε αρχίσει να στρώνεται στις αρχές Απριλίου (κοντά στην έξοδο για Λιοσίων) έχει αρχίσει να γίνεται καθρέφτης...και φαίνεται χαρακτηριστικά πως ανα λωρίδα κυκλοφορίας εκεί που πατούν τα αυτοκίνητα γυαλίζει ενώ στο κέντρο κρατάει λίγο ακόμη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

Και λέω εγώ τώρα. Ρε καριόλη εργολάβε, οκ πήρες το έργο προφανώς με τον τρόπο που παιρνουν όλοι τα έργα στην Ελλάδα. Λάδωσες από εδώ κι απο κει, το πήρες. Δεν με ενδιαφέρει.
    Βάλε ρε άσφαλτο της προκοπής, η οποία να κρατήσει τουλάχιστον 2-3 χρόνια (εκεί έχουμε φτάσει αντι να ζητάμε το αυτονόητο δηλαδή καμία δεκαρία χρόνια).

3 μήνες ρε πούστη! Μόνο για 3 μήνες άσφαλτο έφτιαξες?

Συγγνώμη για τα μπινελίκια.

Ε κοίτα...εάν τα έργα δεν θέλουν τακτική συντήρηση...πως θα κινείται το χρήμα...;

Κλασσικότατο παράδειγμα η γέφυρα που περνάει πάνω από τον Κηφισό, που τη στρώνουν κάθε 5-6 μήνες και μόλις περάσουν τα πρώτα φορτηγά ζαρώνει και γεμίζει λακκούβες...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Re: Re: Ασφαλτόστρωση στον Κηφισό

Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    Χαχαχα

και νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι παράλογος...αλλά τελικά βλέπω ότι κι άλλοι έχουν τις ίδιες παράλογες απόψεις με εμένα...

Σοβαρά τώρα...το κομμάτι το οποίο είχε αρχίσει να στρώνεται στις αρχές Απριλίου (κοντά στην έξοδο για Λιοσίων) έχει αρχίσει να γίνεται καθρέφτης...και φαίνεται χαρακτηριστικά πως ανα λωρίδα κυκλοφορίας εκεί που πατούν τα αυτοκίνητα γυαλίζει ενώ στο κέντρο κρατάει λίγο ακόμη...

Ε κοίτα...εάν τα έργα δεν θέλουν τακτική συντήρηση...πως θα κινείται το χρήμα...;

Κλασσικότατο παράδειγμα η γέφυρα που περνάει πάνω από τον Κηφισό, που τη στρώνουν κάθε 5-6 μήνες και μόλις περάσουν τα πρώτα φορτηγά ζαρώνει και γεμίζει λακκούβες...
    Χάρηκα που σε βρήκα φίλε :rotflmao:
    Επιτέλους. Έλεγα τόσο καιρό μόνο εγώ βλεπω το καραγκιοζιλικι της εθνικής? Τόσες χιλιάδες κόσμου περνάνε από εκεί.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF