Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 68

Θέμα: Αγορά μηχανής..

Αρχικά δημιουργήθηκε από GSF
    χαχα ναι το ξέρω.... τι να κάνω όμως που είναι και κλειστά όλα και εγώ αναγκαστικά αθήνα γιατι δουλευώ... κάπου πρέπει να ξεσπάσω

Μία απ τα ίδια...

Έλα να ξεσπάσουμε παρέα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οσο αφορά τη μηχανή...βρές τι σου αρέσει...

Όπως προείπα....Μην κάνεις κάτι βιαστικό γιατί οι μηχανές κοστίζουν....
    και όταν θα πάρεις κάτι μετά απο κάποιο διάστημα θα την συνιθήσεις
    και θα θές το κάτι παραπάνω...

και να βιαζόμουν δεν μπορώ να κάνω και τίποτα... πήγα να δώ κανα μαγαζί με μηχανές, είναι κλειστα... πήγα να βγάλω δίπλωμα, μετα τις 24 ανοίγουν όλοι.... τελικά πήγα παραλία για μαύρισμα...

βγάζω το φτυάρι και αρχίζω.. !! διαβάζω εδώ και καιρό το forum αλλα έχω σταματήσει να γράφω γιατι δεν έχει νόημα απτην στιγμή που δεν έχω μηχανή ακόμα... η αλήθεια είναι οτι κάτι δεν πάει καλά με μένα γιατι αντί να με πιάνει η τρέλα όταν έχει καλό καιρό η όρεξη για μηχανή μου έρχεται με τις πρώτες βροχές και τα κρύα... !!

λοιπόν... ένα χρόνο μετά και έχουμε τα εξής... λεφτά στην άκρη, και όρεξη για ψάξιμο πάλι..
    όποιος έχει καμια πρόταση ας το πεί..

προς το παρόν χωρίς να έχω ανέβει σε καμία μηχανή εκτός την εκπαιδευτική πριν ένα χρόνο... σκέφτομαι για daytona 675 ... η gsxr 600... μου αρέσουν πολύ εξωτερικά και απο ότι έχω καταλάβει είναι εργαλεία
    The crucial thing of all success is whether you are born competitive or not. - Bernie Ecclestone

τετοιο στυλ ψαχνεις δλδ??εχεις παρει βολτα καποιο η απλα σ αρεσουν???πες πριν αρχισουν κ κραζουν οι αλλοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από corleonne877
    τετοιο στυλ ψαχνεις δλδ??εχεις παρει βολτα καποιο η απλα σ αρεσουν???πες πριν αρχισουν κ κραζουν οι αλλοι
    όχι δεν έχω πάρει βόλτα κανένα δεν με νοιάζει αν με κράξουν.. απλά οκ όταν είχα αυτό το δίλλημα με το αμάξι πήγα σε 1-2 αντιπροσωπίες οδήγησα 2-3 αμάξια και κατέληξα... εδώ είναι λίγο πιο περίεργα τα πράγματα.. μιλάμε για μηχανή ! άσε που έχω να καβαλήσω απο πέρυσι..! φαντάσου οτι διαβάζω κάθε μήνα τα γνωστά περιοδικά και δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη..
    λόγω και του οτι πάω συχνά εύβοια στο εξοχικό μου αλλα και γενικά κάνω ταξίδια, έχω σκεφτεί και για κάτι διαφορετικό... αλλά όσο δεν τα έχω πάρει βόλτα όπως λές δεν θα ξέρω τι μαρέσει περισσότερο..
    εσυ τι προτείνεις..??
    The crucial thing of all success is whether you are born competitive or not. - Bernie Ecclestone

προς το παρόν χωρίς να έχω ανέβει σε καμία μηχανή εκτός την εκπαιδευτική πριν ένα χρόνο... σκέφτομαι για daytona 675 ... η gsxr 600... μου αρέσουν πολύ εξωτερικά και απο ότι έχω καταλάβει είναι εργαλεία
    Εχεις καθόλου ιδέα τί ειναι και τί κανουν αυτες οι μηχανές που σ' ενδιαφέρουν, περα απο το οτι "ειναι εργαλεία"

Πχ εχουν 100+ αλογα παραπανω απο το ninja που σ' ενδιέφερε πέρισυ

Οταν λές "ταξιδια" τί εννοείς;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μέλος
    θα σου προτεινα να παρεις οτι πραγματικα γουσταρεις στα πλαισια της λογικης.. θα συμφωνησω οτι μια καλη αρχη γινεται με ενα εντουρακι για χωμα..τουμπα φουλ αλλα ολα καλα.εξαλλου ειναι κ πολυ οικονομικά κρατα το κανα 6μηνο κ μετα παρε οτι γουσταρεις....
    εγω ξεκινησα οκτωβριο 2008 με xr250,το κρατησα 3μηνες μετα πηρα bmw f650 dakar 2005 εβγαλα το καλοκαίρι 2009 κ το πουλησα,ακολουθησαν tiger 1050,ktm 450(2008),moto guzzi stelvio 1200 (ως τελος Αυγούστου)κ τωρα εχω gsxr k8 600αρι.αν μαθεις να οδηγας τα οδηγας ολα.μετα εξαρταται απο τον χαρακτηρα σου(καγκουρας,προσεκτικος κτλ).Υπάρχουν κ παραγοντες που μπορουν να σ επηρεασουν π.χ για μενα προβλημα ηταν το υψος μου μιας κ ειμαι 1,66 κ παντα επελεγα σχετικα ψηλες για μενα..θελει κ τεχνικη αν δν πατας κατω κ ειδικα για γυναικα λογω δυναμης χρειαζεται πιο πολυ προσοχη..follow your heart!! STEFI
    in ist wer drin ist!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    παρε gsxr1000 K10.
    εχω ακουσει οτι ειναι καλο εργαλειο.

και οταν το παρεις μην ξεχασεις να ανεβεις μια Αϊ Γιαννη Ρωσσο, καθως επισης να γραψεις και τις εντυπωσεις σου...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    παρε gsxr1000 K10.
    εχω ακουσει οτι ειναι καλο εργαλειο.

και οταν το παρεις μην ξεχασεις να ανεβεις μια Αϊ Γιαννη Ρωσσο, καθως επισης να γραψεις και τις εντυπωσεις σου...

+675

Edit: αν και νομίζω οτι με την εμπειρία του φίλου, θα του φανεί λίγο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
    +675

Edit: αν και νομίζω οτι με την εμπειρία του φίλου, θα του φανεί λίγο!

μπορει,αλλα ας κανει λιγο υπομονη μεχρι το turbo busa...

παλι HONDA ρε παιδια??
    ...................

ελπιζω....πολυ ομως....να κανεις πλακα....γιατι αν τα λες σοβαρα σοβαρα αυτα--τοτε φιλε μου :hypnotize :hypnotize...... κινδυνευεις
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Λοιπόν, απ’ ότι κατάλαβα θες κάτι ποιο ζωηρό από αυτά που έλεγες στην αρχή, θα σου πρότεινα να δεις κανα γυμνό για αρχή και αργότερα βλέπεις και τα ss.

Αν το μυαλό σου βρίσκετε ακόμα στην θέση του τότε και με ένα Hornet, FZ6, Monster 620, GSR, Gladius, ER6, κλπ... θα τη βγάλεις καθαρή.

Όταν με το καλό αποκτήσεις κάποια εμπειρία στον χειρισμό της, ένα μαθηματάκι ασφαλούς οδήγησης θα σου ανοίξει τα μάτια και αργότερα θα μπορέσεις να πάρεις ένα από τα παραπάνω (Daytona 675, GSXR 600 κλπ) και να κάνεις το κέφι σου!

Αν πάρεις κατ’ευθείαν κάποιο ss το πιθανότερο (στην καλύτερη) είναι πληρώνεις τπτ κουστούμια!

Σκέψου το, η μηχανή δεν είναι αυτοκίνητο και αυτά που έμαθες όταν έδοσες για δίπλομα είναι γτπκ.

θα ήθελα αν δεν υπάρχει πρόβλημα όποιος θέλει να βγάλει το άχτι του να το βγάλει σε άλλο τοπικ... συμβουλή αγοράς θέλω μπαμπά και μαμά έχω δόξα τον θεό..

ταξίδια εννοώ οτι θα πήγαινα παντού με μηχανή.. ακόμα και εξωτερικό θα ήθελα.. διαβάζω τα ταξιδιωτικά εδω μέσα και τρελένομαι
    αλλα γενικά βλέπω να το χρησιμοποιώ πιο πολύ αθήνα(και κοντινές εξορμήσεις) .. αυτοκίνητο έχω.. την μηχανή την θέλω για μένα... για να βγαίνω και να απολαμβάνω την βόλτα μου..
    σεβαστά αυτά που λέτε για την εμπειρία αλλα θα ήθελα να πάρω κατευθείαν αυτό που μου αρέσει και όχι σε ένα δύο χρόνια. όσο για μαθήματα ασφαλούς οδήγησης θα ήθελα να κάνω αν και φοβάμαι θα απευθύνονται πιο πολύ σε κουλάδια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
    [B]Λοιπόν, απ’ ότι κατάλαβα θες κάτι ποιο ζωηρό από αυτά που έλεγες στην αρχή, θα σου πρότεινα να δεις κανα γυμνό για αρχή και αργότερα βλέπεις και τα ss.

Αν το μυαλό σου βρίσκετε ακόμα στην θέση του τότε και με ένα Hornet, FZ6, Monster 620, GSR, Gladius, ER6, κλπ... θα τη βγάλεις καθαρή.
    το τοπικ το είχα ανοίξει στην αρχή όταν ακόμα δεν είχα ανέβει καν σε μηχανή οπότε κοίταγα λίγο "χαμηλά".. απο γυμνά λίγο μαρέσουν τα kawasaki και το monster... αλλα σε τι ακριβώς διαφέρουν απο τα ss..? πιο ευκολοδήγητα..?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ste-ste
    θα σου προτεινα να παρεις οτι πραγματικα γουσταρεις στα πλαισια της λογικης.. θα συμφωνησω οτι μια καλη αρχη γινεται με ενα εντουρακι για χωμα..τουμπα φουλ αλλα ολα καλα.εξαλλου ειναι κ πολυ οικονομικά κρατα το κανα 6μηνο κ μετα παρε οτι γουσταρεις....
    εγω ξεκινησα οκτωβριο 2008 με xr250,το κρατησα 3μηνες μετα πηρα bmw f650 dakar 2005 εβγαλα το καλοκαίρι 2009 κ το πουλησα,ακολουθησαν tiger 1050,ktm 450(2008),moto guzzi stelvio 1200 (ως τελος Αυγούστου)κ τωρα εχω gsxr k8 600αρι.αν μαθεις να οδηγας τα οδηγας ολα.μετα εξαρταται απο τον χαρακτηρα σου(καγκουρας,προσεκτικος κτλ).Υπάρχουν κ παραγοντες που μπορουν να σ επηρεασουν π.χ για μενα προβλημα ηταν το υψος μου μιας κ ειμαι 1,66 κ παντα επελεγα σχετικα ψηλες για μενα..θελει κ τεχνικη αν δν πατας κατω κ ειδικα για γυναικα λογω δυναμης χρειαζεται πιο πολυ προσοχη..follow your heart!! STEFI
    φίλε πραγματικά πόσα χρήματα έχεις δώσει για όλα αυτά ...??? μπορεί να έχω μαζέψει χρήματα αλλα δεν είμαι κανας βαρδινογιάννης... ένας ακόμα λόγος που έχω μείνει τόσο καιρό χωρίς μηχανή και που θέλω να πάρω κατευθείαν αυτό που μου αρέσει..
    και εγώ δεν ειμαι πολύ ψηλός γύρω στο 1,74 γιαυτό κοίταγα προς gsxr ...

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF