Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Ktm HΡΑΚΛΕΙΟΥ

Παλαιό μέλος
    Κατσε ρε φιλε γιατι κατι δε μου παει καλα εδω.

Εκανες μια παραγγελια ετσι?? Εδωσες προκαταβολη δηλαδη η ολο το ποσο=1600.
    Και ρωτω εγω ΑΠΟΔΕΙΞΗ πηρες??????
    Το τονισες οτι σε ενδιαφερει ο χρονος παραδοσης???
    Και μετα λες οτι περασες απο μπροστα και δε μπορουσες να σταματησεις???

Ε μετα καλα κανουν και μας δουλευουν τα λαμογια αν ειμαστε τοσο αγαθοι.
    (δε κραζω εχω παθει κι εγω γι'αυτο εμαθα)
    Οταν πληρωσες τοσα λεφτα πηγες μονος σου???

edwsa prokatavolh 1200e,exw apodeixh kai nai den mporesa na stamathsw giati molis ton phra kai dn to shkwse,eixa hdh vgei ston ethniko pros agio nikolao kai dn mporoysa na gyrisw pisw.Ase poy den odhgoysa egw.A!Kai enoeitai pws to tonisa oti thn xreiazomai amesa!

Παλαιό μέλος
    Λοιπον αν εχεις αποδειξη νομιμη τα λεφτα σου δε τα χανεις.
    Τωρα καλο θα ηταν να πας μια φορα εκει και να του μιλησεις στα ισια.

Συμφωνώ και εγώ με τους προλαλήσαντες ότι το πιο σοφό θα είναι να πας απο εκεί...

Και ας μην βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα περί του ότι σε έκλεψε και δεν ξέρω και εγώ τι...
    Το οτι μπορεί να καθυστερεί ειναι γνωστό και μη εξαιρεταίο αλλα απο όσο ξέρω δεν έχει ρίξει τάπα σε κανένα μέχρι τώρα... Για καθυστερήσεις έχω ξανακούσει.. και μπορεί να μην είναι και δικό του φταίξιμο. Για akrapovic έχει πάρει το αυτί ότι έχει μεγάλη έλλειψη το εργοστάσιο και ότι έχει δώσει ημερομηνίες παράδοσης απο Σεπτέμβρη...

Αλλά μπες στον κόπο να πας απο εκεί να να ξεκαθαρίσεις τι γίνεται... Υπάρχει τίποτα πιο ξεκάθαρο ?
    Πωλείται Ducati S2R 800

συγνωμη που επεμβαινω ετσι αλλα 60χλμ δεν ειναι και τοσα πολλα για 1200ευρω. Και γω θα ελεγα να πας απο εκει γιατι με τα μειλ και τα γραμματα θα κανεις τοσο χρονο και εσυ θα ζεις στην αγωνια.
    το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας απο εκει να ορισεις νεα ημερομηνια παραλαβης η αλλιως τα λεφτα σου πισω.
    εν το μεταξυ 1200 απο τα 1600 με συνχωρεις αλλα δεν ειναι προκαταβολη! ειναι ολο το ποσο.

Den ta 60km alla ta 15eyrw pou tha kapsw na paw kai na erthw me to amaksi,epi oles tis fores p tha eixa paei adika giati aytos dn me exei parei pote thlefwno na me enhmerwsei,dhladh 5 evdomades twra epi 15eyrw gia ena phgaine-ela th vdomada mas kanei 75eyrw.Giati na phgainoerxomai?Ta thlefwna gi ayto ta anakalypse o anthrwpos.Gia epikoinwnia kai synennohsh.Twra ama aytos einai o,ti einai,giati na dinw leyta stis venzines??Kai epishs to thema den einai toso ta leyta giati ekei me prostateyei o nomos.To thema einai h xronikh prothesmia pou eixame symfwnhsei kai h koroidia-adiaforia pou edeikse san antiproswpos.Xerw oti kapoios poy kanei aythn thn douleia prepei na empneei empistosynh ston pelath,alliws hxera na thn parw ki apo to internet...Opote an den kaneis kati swsta,mhn to kaneis katholou re file,pane mpes sto dhmosio na mhn exeis malakes san emena na se kynhgane..
    Se kamia periptwsh,den exw to paramikro meridio eythinhs kai tipota apo ayta pou lew den einai oyte ypervolika oyte psemata.
    Eimai latrhs twn eyrwpaikwn,alla logw tetoiwn antiproswpwn edw sthn krhth(giati oi perissoteroi etsi einai) mallon tha strafw pros ta xamhloterhs poiothtas alla megalyterhs axiopistias iapwnika.

βεβαια να ξερεις ειναι ευκολοτερο να πεις ψεμματα απο το τηλεφωνο παρα αυτοπροσωπος. anyway ο καθενας εχει δικο του τροπο σκεψης και ενεργειας

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF