κρίμα στο μηχανάκι..![]()
κρίμα στο μηχανάκι..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Με το κινέζικο ψαλίδι δεν είναι για να μπαίνει και σε χώμα. Για να μην πέφτεις είναι.![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε ΄σεις, πετάει κιόλας?![]()
![]()
Όχι.... αλλά κολυμπάει.....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
για τον μπατμαν ειναι οτι πρεπει!!!
Έχετε σκεφτεί τη πιθανότητα ο ιδιοκτήτης να είχε ως όνειρο να πάρει TDM αλλά να έχει τέτοιο ύψος που να μη το επιτρέπει να το οδηγεί?? Οπότε αναγκάστηκε να το κάνει 3τροχο για να μπορέσει να το οδηγήσει κρατώντας έτσι και την ανάλογη ισορροπία :hypnotize
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αυτό να μου πεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Έχετε σκεφτεί τη πιθανότητα ο ιδιοκτήτης να είχε ως όνειρο να πάρει TDM αλλά να έχει τέτοιο ύψος που να μη το επιτρέπει να το οδηγεί?? Οπότε αναγκάστηκε να το κάνει 3τροχο για να μπορέσει να το οδηγήσει κρατώντας έτσι και την ανάλογη ισορροπία :hypnotize
![]()
εδώ άλλοι είχαν όνειρο ζωής να πάρουν Transalp....![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτό να μου πεις....
εδώ άλλοι είχαν όνειρο ζωής να πάρουν Transalp....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Εσύ τι γελάς που πήγες και πήρες ybr??:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
![]()
![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
δε ξερω τι λετε παιδια αλλα σαν μοντα ειναι τρομερο.εγω λεω μπραβο για την μετατροπη αλλα πολλα φασκελα για την τιμη!!!:a24::a029:
δημιουργική φαντασία το λεω εγω. Μπραβο του, μακάρι να μπορουσαμε όλοι να κάνουμε τέτοιες μεταροπές. Οσο για την τιμή δεν ξέρω πιθανά αυτός ξέρει ποσες ώρες δουλειάς έχει το μηχανάκι πάνω του και ποσο τελικά κόστησαν τα εξαρτηματα, άλλωστε η πρωτοτυπία πληρώνεται.![]()
![]()
![]()
:a19:
αυτο εχει κατασκευασθει απο ατομο που εργαζεται στο εξουσιοδοτημενο της yamaha Καραθεοδωρη και Γ. Βλαχου (πανω απο την Μοτοδυναμικη στη Μεσογειων πριν την Κατεχακη). Ο κατασκευαστης εχει κανει κι αλλες μοντιφες![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!