Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: Rs 125 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!help Guys

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    φίλε καλά καλά δε το πήρες, και σε απασχολούν τα φώτα xenon; να ρώταγες για τπτ φρένα να πω νταξ... 50 ευρώ από ebay πάντως...
    επίσης μέσα στη πόλη το σκοτώνεις το μηχανάκι, δε κάνει για αυτή τη χρήση. αν πηγαίνεις και με χαμηλές στροφές μπουκώνει. καλύτερα το νίντζα για αυτή τη δουλειά ή κανά παπάκι, το καλύτερο για μέσα στη πόλη.
    η σωστή του χρήση είναι πίστα κ γρήγορες βόλτες, οτιδήποτε άλλο χαραμίζεται.

πρώην crywolf74 Το avatar του/της Garfield
    Φίλε aparadektos4 είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενος RS125 του '06. Και εγώ σαν και σένα δεν είχα εμπειρία από μηχανές με συμπλέκτη πριν από αυτό. Η μόνη μου εμπειρία ήταν από δύο αυτόματα 50άρια scooter. Σίγουρα στην αρχή θέλει χρόνο για να συνιθήσεις τον συμπλέκτη (ειδικά στις εκκινήσεις που το RS θέλει να του δώσεις αρκετές στροφές του κινητήρα για να μην σου σβήσει) αλλά σύντομα θα σου φαίνονται όλα πολύ απλά. Εγώ βέβαια το πήρα στην ηλικία των 33 και όχι των 18 που είσαι εσύ αν και δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.

Το σίγουρο είναι όπως σου λένε και οι άλλοι ότι στην κίνηση θα σου σπάσει και σένα τα νεύρα αλλά σε κοντινές επαρχιακές εκδρομές θα σου δημιουργήσει ένα "μόνιμο" χαμόγελο στα χείλη! Επίσης σωστή αποψη είναι να πάρεις ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο (όπως έκανα και εγώ που το πήρα το 2007 με 5.000 χλμ) για να μην σκάσεις ένα σωρό λεφτά για το καινούριο. Πάντως όπως λες και εσύ από ομορφιά είναι σκέτος έρωτας (πέρα από τα φοβερά φρένα που έχει). Να φανταστείς και εγώ που σκέφτομαι (μάλλον) σύντομα να το αντικαταστήσω με καποια άλλη μεγαλύτερη μηχανή δεν μπορώ να βρω κάτι εξίσου όμορφο και έτσι με κάνει να είμαι λίγο "δύσκολος" στο να αποφασίσω για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάστης!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF