Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Έχασα το μοναδικό κλειδί Hiss

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    εγω παλι σε CBR 600 F που ηθελα αντικλειδι,πηγα σε φιλο κλειδαρα,ο οποιος εχει μηχανημα που αντιγραφει κλειδια,και μου εβγαλε με 45 γιουρα.ουτε προγραματισμος ουτε τιποτα,απλα ειχα το μοναδικο κλειδι της μηχανης,οχι το κοκκινο.
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Νέο μέλος
    ξέρει κανένας πως μπορώ να προγραμματίσω μια ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ (δεν εχει προγραμματιστεί ποτε,παρθένα) που μολις παρέλαβα?
    Ακόμα και απο τον Σαρακάκη οι καινούριες ηλεκτρονικές έρχονται χωρίς κλειδί.
    Έχω διαβάσει την διαδικασία να προγραμματίσεις νέο κλειδί απο το ήδη υπάρχον αλλά με την καινούρια ηλεκτρονική τι γίνεται???

εχεις και τα δυο κλειδια;κοκκινο,μαυρο;
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Νέο μέλος
    έχω 2 καινουρια κλειδια απρογραμματιστα
    η ηλεκτρονικη ήρθε χωρις κλειδιά

λογικα εχει δυο κλειδια ενα κοκκινο ενα μαυρο ειναι ετσι;
    AVIN

Νέο μέλος
    όχι 2 μαύρα ίδια είναι

λοιπον ακου,η νεα ηλεκτρονικη για να προγραματιστει θα πρεπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να εχει το κοκκινο κλειδι του προγραματισμου αντικλειδιων,βαζεις πρωτα το κοκκινο,ανοιγεις διακοπτη,τον κρατας ανοικτο 5 δευτερα,κλεινεις,βαζεις το μαυρο,πεντε δευτερα,κλεινεις βαζεις το κοκκινο,πεντε δευτερα ανοικτο,κλεινεις,ξανα το μαυρο,πεντε δευτερα ανοικτο,κλεινεις βαζεις το κοκκινο,πεντε δευτερα ανοικτο,κλεινεις,το αφηνεις κανα λεπτακι με κλειστο το διακοπτη αλλα με το κλειδι επανω,μετα το βγαζεις για αλλο ενα λεπτο,και στη συνεχεια βαζεις μπρος πρωτα μια με το κοκκινο,και μετα με το κλειδι ποτ προγραματισες.Ειναι ποιο ευκολο απ`οτι φαινεται αλλα με προβληματιζεις που μου λες οτι ηρθε η ηλεκτρονικη(εγκεφαλο οπως θες πεστο)με δυο μαυρα κλειδια.Συνηθως οσες εχω φερει,εχουν δυο μαυρα κλειδια και ενα κοκκινο....
    AVIN

Νέο μέλος
    η ηλεκτρονικη δεν ήρθε μαζί με τα κλειδιά
    εγώ πήρα τα κλειδιά από το σαρακάκη και την ηλεκτρονική από εξωτερικό
    ίσως έκανα λάθος και δεν πήρα τα σωστά κλειδιά (να πήρα κλειδιά για αντικλείδια μόνο)
    Η διαδικασία που περιγράφεις είναι για ηλεκτρονική που έρχεται μαζί με τα κλειδιά πακέτο?
    εγώ δεν βρήκα πουθενά πακέτο ηλεκτρονική-προγραμματισμένα κλειδιά
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου :smilea:

η διαδικασια που προανεφερα ειναι οτι ακολουθω προκειμενου να πραγραματισω νεα κλειδια σε παλια η νεα ηλεκτρονικη,σε περιπτωσεις απωλειας,η βλαβης του κλειδιου,η αντικατασταση ηλεκτρονικης.ειναι και ενας τροπος,να τσεκαρεις αν δουλευει η ηλεκτρονικη σου η οχι.....Λυπαμαι για το μπλεξιμο σου,και ελπιζω να το ξεμπλεξεις συντομα ρε φιλαρακι
    AVIN

Αρχικά δημιουργήθηκε από neuro
    η ηλεκτρονικη δεν ήρθε μαζί με τα κλειδιά
    εγώ πήρα τα κλειδιά από το σαρακάκη και την ηλεκτρονική από εξωτερικό
    ίσως έκανα λάθος και δεν πήρα τα σωστά κλειδιά (να πήρα κλειδιά για αντικλείδια μόνο)
    Η διαδικασία που περιγράφεις είναι για ηλεκτρονική που έρχεται μαζί με τα κλειδιά πακέτο?
    εγώ δεν βρήκα πουθενά πακέτο ηλεκτρονική-προγραμματισμένα κλειδιά
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου :smilea:

Τα πραγματα δεν ειναι απλα παντως.
    Χρειαζεσαι και την κεντρικη κλειδιαρια που εχει το HISS και παει πακετο με τα κλειδια.
    Στο προηγουμε honda ειχα ενα κλειδι και πηγα σε εξουσιοδοτημενο να φτιαξω κλειδι
    και τον ρωτησα αν τα εχανα και τα δυο τι γινεται και μου ειπε γαι τον κεντρικο
    διακοπτη που περιλαμβανει το HISS παει παντα πακετο με κλειδια.
    Αν χαθουν ειναι αχρηστος μετα ο διακοπτης.
    Αυτα που σου λεω πριν τρεις μηνες δεν ειναι παλια.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από goumis hornet
    Τα πραγματα δεν ειναι απλα παντως.
    Χρειαζεσαι και την κεντρικη κλειδιαρια που εχει το HISS και παει πακετο με τα κλειδια.
    Στο προηγουμε honda ειχα ενα κλειδι και πηγα σε εξουσιοδοτημενο να φτιαξω κλειδι
    και τον ρωτησα αν τα εχανα και τα δυο τι γινεται και μου ειπε γαι τον κεντρικο
    διακοπτη που περιλαμβανει το HISS παει παντα πακετο με κλειδια.
    Αν χαθουν ειναι αχρηστος μετα ο διακοπτης.
    Αυτα που σου λεω πριν τρεις μηνες δεν ειναι παλια.

η κεντρική κλειδαρία δεν έχει το HISS απλά το "μάτι" που λέμε το οποίο αποτελέι ξεχωριστό μερος της κλειδαριάς και απλά διαβάζει το σήμα από το κλειδί.
    Το HISS βρίσκεται στην ηλεκτρονική και σε αμερικάνικα HONDA δεν υπάρχει καν!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    η κεντρική κλειδαρία δεν έχει το HISS απλά το "μάτι" που λέμε το οποίο αποτελέι ξεχωριστό μερος της κλειδαριάς και απλά διαβάζει το σήμα από το κλειδί.
    Το HISS βρίσκεται στην ηλεκτρονική και σε αμερικάνικα HONDA δεν υπάρχει καν!
    akrivws..
    den mas eipes apo pou phres thn hlektronikh kai an htan kainourgia h metaxeirismenh.
    Pantws an einai kainourgia,kai HISS (euro) eprepe na erthei paketo me ta kleidia,akopa.
    Pantws prin eprepe na psaxteis se tipota kalous kleidarades/hlektrologous mhpws sou dwsoun lhsei...ena palikari pou eixe xasei ola ta kleidia hiss,phge se kapoion thn hlektronikh kai ena aktikleidi kai tou to programatise...den 3erw to pws kai an einai 100% etsi,alla etsi mou eipe
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    akrivws..
    den mas eipes apo pou phres thn hlektronikh kai an htan kainourgia h metaxeirismenh.
    Pantws an einai kainourgia,kai HISS (euro) eprepe na erthei paketo me ta kleidia,akopa.
    Pantws prin eprepe na psaxteis se tipota kalous kleidarades/hlektrologous mhpws sou dwsoun lhsei...ena palikari pou eixe xasei ola ta kleidia hiss,phge se kapoion thn hlektronikh kai ena aktikleidi kai tou to programatise...den 3erw to pws kai an einai 100% etsi,alla etsi mou eipe
    κάνεις λάθος φίλε μου η καινούρια ηλεκτρονική έρχεται χωρίς κλειδιά
    Ακριβώς επειδή είναι καινούρια έχεις δυνατότητα να την προγραμματίσεις με κλειδιά της επιλογής σου και αυτό ρωτάω εγώ εδώ αν γνωρίζει κανείς τον τρόπο

κάνεις λάθος φίλε μου η καινούρια ηλεκτρονική έρχεται χωρίς κλειδιά
    Ακριβώς επειδή είναι καινούρια έχεις δυνατότητα να την προγραμματίσεις με κλειδιά της επιλογής σου και αυτό ρωτάω εγώ εδώ αν γνωρίζει κανείς τον τρόπο
    Τελικα ετσι ειναι.
    Ομως τα κλειδια που πηρες ειναι ακοπα και πρεπει και κοπουν βαση καποιου αλλου το
    οποιο δεν υπαρχει.
    Στο δευτερο μηχανακι που πηρα (honda και αυτο) μαζι με τα κλειδια υπαρχει και ενα μεταλικο
    ταμπελακι με κατι νουμερα.
    Απο οτι ξερω αυτο ειναι για κλειδια.
    Μια λυση ειναι αν μπορεσεις και βγαλεις την κλειδιαρια της σελας ή την ταπα και βγαζοντας
    τον αφαλο ο κλειδιαρας σου φτιαξει ενα και βαση αυτου κοψει και το αλλο
    και μετα αφου θα κανουν στον κεντρικο διακοπτη γινει ο προγραμματισμος.
    Αλλη λυση δεν νομιζω να υπαρχει αφου χρειαζεται ενα κλειδι που να δουλευει
    στον κεντρικο διακοπτη.

Νέο μέλος
    Κλειδί έχω βγάλει ήδη για την κλειδαριά το HISS είναι το μόνο θέμα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ