Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 83

Θέμα: Ηράκλειο: Θανατηφόρο τροχαίο

Still Improving.. Το avatar του/της Xigo
    το παιδι που σκοτωθηκε ειχε cb1000r οντως κ ηταν κατοικος μεσαμπελιων ηρακλειου...
    ειναι η κρητη αλλα οχι μονο αυτη..εγω για μια μερα πηγα σπαρτη που ειμαι φοιτητης κ τωρα ειμαι στο κρεβατι με 14 βιδες μια λαμα 13εκατοστων κ κατι αλλα συρματα κ πιαστρες στα 2 μου ποδια κ μια σπασμενη κλιδα... θα σαπισω στο κρεβατι αλλα τουλαχιστον την επομενη μερα απο το ατυχημα οι φιλοι μου μπορουσαν κ μου μιλουσαν..προσεχετε εκει εξω

Εχθές ήμουνα στην Κηδεία του Κώστα του Χρονιάρη.
    Το παιδί που σκοτώθηκε στην Ηρακλείου Μοιρών. Έμενε στον Άγιο Βλάσση...

Ο Κώστας είχε κατεύθυνση προς Μοίρες και το αυτοκίνητο βγήκε απο το βενζινάδικο και αποφάσισε πως ήταν ποιο γρήγορο να περάσει αντίθετα το ρεύμα αντί να πάει παρακάτω. Ο Κώστας και το παλικάρι που είχε μαζί βγήκανε με 160+ απο την στροφή και καρφωθήκανε στο αυτοκίνητο όπου επέβαινε οικογένεια βούλγαρων... Αποτέλεσμα...

Ο Κώστας έσκασε στον μέση του αυτοκίνητου και σκοτώθηκε ακαριαία και ο συνεπηβάτης εκσφεντονίστηκε απο πάνω και βρέθηκε 100 μέτρα μακρυά...

Ένα κοριτσάκι 3 χρονών που επέβαινε στο αυτοκίνητο υπέκυψε τελικά εχθές στα τραύματα του...
    Είμαι σίγουρος ότι το πλήρωσε ακριβά ο Πατέρας...

Ωστόσο αν δεν ακούσετε το μοιρολόι της μάνας που έχασε τον μοναχογιό της δεν μπορείτε να συνηδητοποίησετε τον πόνο... την αγανάκτηση... πρώτη φορά στην ζωή μου οι ανατριχιλλες η ταχυκαρδία ο πόνος... η σκέψεις για το πιες θα ήταν οι τελευταίες του εικόνες... οι μπύρες και οι βόλτες που είχαμε κάνει παρέα... μου φέρνανε λυποθημηκές τάσεις...

Το νου σας εκεί έξω...
    Πωλείται Ducati S2R 800

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rodman
    Εχθές ήμουνα στην Κηδεία του Κώστα του Χρονιάρη.
    Το παιδί που σκοτώθηκε στην Ηρακλείου Μοιρών. Έμενε στον Άγιο Βλάσση...

Ο Κώστας είχε κατεύθυνση προς Μοίρες και το αυτοκίνητο βγήκε απο το βενζινάδικο και αποφάσισε πως ήταν ποιο γρήγορο να περάσει αντίθετα το ρεύμα αντί να πάει παρακάτω. Ο Κώστας και το παλικάρι που είχε μαζί βγήκανε με 160+ απο την στροφή και καρφωθήκανε στο αυτοκίνητο όπου επέβαινε οικογένεια βούλγαρων... Αποτέλεσμα...

Ο Κώστας έσκασε στον μέση του αυτοκίνητου και σκοτώθηκε ακαριαία και ο συνεπηβάτης εκσφεντονίστηκε απο πάνω και βρέθηκε 100 μέτρα μακρυά...

Ένα κοριτσάκι 3 χρονών που επέβαινε στο αυτοκίνητο υπέκυψε τελικά εχθές στα τραύματα του...
    Είμαι σίγουρος ότι το πλήρωσε ακριβά ο Πατέρας...

Ωστόσο αν δεν ακούσετε το μοιρολόι της μάνας που έχασε τον μοναχογιό της δεν μπορείτε να συνηδητοποίησετε τον πόνο... την αγανάκτηση... πρώτη φορά στην ζωή μου οι ανατριχιλλες η ταχυκαρδία ο πόνος... η σκέψεις για το πιες θα ήταν οι τελευταίες του εικόνες... οι μπύρες και οι βόλτες που είχαμε κάνει παρέα... μου φέρνανε λυποθημηκές τάσεις...

Το νου σας εκεί έξω...

λυπάμαι ειλικρινά.. έχω χάσει φίλο με ανάλογο τρόπο και δεν είχα τη δυναμη να τον χαιρετήσω.. ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί δεν υπάρχει διάζωμα.. ας απαλύνει ο χρόνος τον πόνο της οικογένειας..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

SUPERMARIONATIONjoe90
    ειμαι πατερας ενος 3χρονου αγοριου

εχω ενα σχετικα παλιο αυτοκινητο και το παιδικο καθισμα κοστιζει την μιση τιμη του αυτοκινητου επενδυσα όμως σε αυτο ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΑ
    ο μικρος εχει εκΠΑΙδευτει να φοραει ζωνη και να καθεται στο παιδικο καθισμα και οποιος μπαινει μεσα στο αυτοκινητο ενηλικας και δεν φοραει ζωνη ο γιος μου τον μπινελικωνει μεχρι να βαλει ζωνη

Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ
    ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΜΑΛΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ
    ΟΤΑΝ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΡΑΝΟΣ
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΟΓΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚ
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΕ ΜΙΝΙ-ΒΙΚΕ ΚΑΙ ΘΑ

Ξ Ε Κ Α Β Λ Ω Σ Ε Ι

ME TA ΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΙΣΤΑ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 40ρηδες ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΑΜΕ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΓΑΡΔΕΛΗ ΖΟΥΓΚΛΑΚΟ ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΦΡΕΝΟ ΚΧ80 ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ

ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ?

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΙΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
    ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΡΧΗ ΝΑ ΕΚΙΑΔΕΥΣΩ ΤΟ ΓΙ Ο ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΟΥΓΚΛΑ
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΑΦΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑΦΑΚΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ

1 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΚΑΙ ΔΕΥΕΤΡΟΒΑΘΜΙΟ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

2 ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ - ΠΑΡΑΠΑΝΩ - ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΓΑΠΑΝΕ - ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΙ

ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΥ ΤΟΥΣ

ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ?

Η ΜΑΝΑ Η ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ Η ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΝΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΟΓΕΙ

ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?

ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

1. ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ - ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
    2. Η ΜΑΝΑ ΑΥΤΗ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ - ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ - ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ : ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΩ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ - ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΩΡΑΙΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΑΣΦΑΛΗ - ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    ΟΜΩΣ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΤΙΖΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΕΡΑ
    ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΙΝΟΥΝ ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ
    ΑΥΤΗ ΠΙΝΕΙ ΠΙΚΡΟ ΦΑΡΜΑΚΙ - ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΩΡΑ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ

ΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΑΝΑ ΑΥΤΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΟ ΕΓΓΟΝΟ ΔΙΣΕΓΓΟΝΟ

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΣΚΛΗΡΑ

ΑΛΛΑ ΣΚΛΗΡΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΚΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ

ΟΙ ΠΙΟ ΝΕΟΙ
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ
    ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ
    ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ
    ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1

Η ΜΑΝΑ Η ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ Η ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΝΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΟΓΕΙ

ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?

ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

1. ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ - ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
    2. Η ΜΑΝΑ ΑΥΤΗ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ - ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ - ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ : ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΩ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ - ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΩΡΑΙΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΑΣΦΑΛΗ - ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    ΟΜΩΣ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΤΙΖΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΕΡΑ
    ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΙΝΟΥΝ ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ
    ΑΥΤΗ ΠΙΝΕΙ ΠΙΚΡΟ ΦΑΡΜΑΚΙ - ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΩΡΑ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ

ΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΑΝΑ ΑΥΤΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΟ ΕΓΓΟΝΟ ΔΙΣΕΓΓΟΝΟ

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΣΚΛΗΡΑ

ΑΛΛΑ ΣΚΛΗΡΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΚΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ

ΟΙ ΠΙΟ ΝΕΟΙ
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ
    ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ
    ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ
    ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Φίλε , σε πολλά που λες συμφωνώ , ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ?
    ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ για την ΜΑΝΑ του νεκρού?
    ΔΕΝ του ΕΔΩΣΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΔΕΝ ασχολήθηκε μαζί του ?
    ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ , καλά να πάθει?
    Δηλαδή , τα παιδιά όσων ψηφίζουν ΑΛΛΑ κόμματα ΔΕΝ κινδυνεύουν ?
    Είσαι πατέρας όπως λες , άρα καταλαβαίνεις ότι εκτός από τους νεκρούς που άφησε το ατύχημα , έχουμε και τους «ζωντανούς – νεκρούς» που άφησε …τους γονείς…
    Μπορεί να είμαστε αγανακτισμένοι , γιατί κάθε μέρα έχουμε «προσκλητήριο πεσόντων» στο forum , αλλά να μην είμαστε και παράλογοι…

SUPERMARIONATIONjoe90
    σου ζητω συγγνωμη φιλε - εγραψα σκληρα και λαθος

στην λεξη ΜΑΝΑ βαλε ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ

SUPERMARIONATIONjoe90
    Μοιραία στάθηκε και η προσπέραση που επιχείρησε οδηγός και οικογενειάρχης κοντά στο Ηράκλειο, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Εξαιτίας της πλαγιομετωπικής σύγκρουσης με αγροτικό φορτηγό, έχασε τη ζωή του το 16 μηνών αγοράκι του.

MA TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ?

ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ?

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΤ

Banned Το avatar του/της WebD
    Αφού τα κρατάνε στην αγκαλιά σαν αερόσακους!!!! Αν λέμε για το ίδιο σώθηκε η μάνα διαλύοντας το παιδί!!

"Τη ζωή του έχασε ένας 19χρονος χθες το πρωί στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν έπεσε με τη μηχανή του σε τζαμαρία εμπορικού καταστήματος.

Ο νεαρός οδηγός που δεν φορούσε κράνος επέστρεφε από διασκέδαση όταν στην οδό Αγίου Μηνά, έχασε τον έλεγχο της δίκυκλης μοτοσικλέτας και έπεσε στην τζαμαρία του καταστήματος.

Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου όμως υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα, λόγω των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί."

2810.gr

Συναδελφος μου ,που ηταν παρών στο ατυχες γεγονος, μου ειπε οτι το ασθενοφορο εφτασε μετα απο 35'-40'.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
    "Τη ζωή του έχασε ένας 19χρονος χθες το πρωί στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν έπεσε με τη μηχανή του σε τζαμαρία εμπορικού καταστήματος.

Ο νεαρός οδηγός που δεν φορούσε κράνος επέστρεφε από διασκέδαση όταν στην οδό Αγίου Μηνά, έχασε τον έλεγχο της δίκυκλης μοτοσικλέτας και έπεσε στην τζαμαρία του καταστήματος.

Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου όμως υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα, λόγω των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί."

2810.gr

Συναδελφος μου ,που ηταν παρών στο ατυχες γεγονος, μου ειπε οτι το ασθενοφορο εφτασε μετα απο 35'-40'.
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik

αυτο μου φαινετε πολυ περιεργο..

γιατι τα ασθενοφορα στο ηρακλειο, και ειδικα στο κεντρο σκανε στο μπαμ..

ακριβως για τον λογο οτι συμβαινουν πολλα ατυχηματα υπαρχουν stand by καθε βραδυ.

τωρα αν ειχαν γινει αλλα 5 ατυχηματα το ιδιο βραδυ(πολυ πιθανο)

που να τους προλαβεις..

το θεμα παιδες ειναι οτι σκοτωνομαστε σαν μ@@@@κες χρονια τωρα, και θα σκοτωνομαστε, και κανενας σε αυτην την χωρα δεν ξεκιναει μια καμπανια απο το δημοτικο ωστε η νεα γενια να ειναι καλητεροι οδηγοι..

ας τους ψηφισουμε παλι σε εναν μηνα επειδη θα βρουν δουλεια στο παιδι μας, ασχετο αν πεθανει στα 18 του στον δρομο..(φυσικα ευχομαι να μην συμβει σε κανεναν κατι τετοιο)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    αυτο μου φαινετε πολυ περιεργο..

γιατι τα ασθενοφορα στο ηρακλειο, και ειδικα στο κεντρο σκανε στο μπαμ..

ακριβως για τον λογο οτι συμβαινουν πολλα ατυχηματα υπαρχουν stand by καθε βραδυ.

τωρα αν ειχαν γινει αλλα 5 ατυχηματα το ιδιο βραδυ(πολυ πιθανο)

που να τους προλαβεις..

το θεμα παιδες ειναι οτι σκοτωνομαστε σαν μ@@@@κες χρονια τωρα, και θα σκοτωνομαστε, και κανενας σε αυτην την χωρα δεν ξεκιναει μια καμπανια απο το δημοτικο ωστε η νεα γενια να ειναι καλητεροι οδηγοι..

ας τους ψηφισουμε παλι σε εναν μηνα επειδη θα βρουν δουλεια στο παιδι μας, ασχετο αν πεθανει στα 18 του στον δρομο..(φυσικα ευχομαι να μην συμβει σε κανεναν κατι τετοιο)
    +675

Πάντως άν έσκασε σε τζαμαρία το παιδί και ξεκράνωτος, δέ νομίζω το ασθενοφόρο να προλάβαινε να κάνει και πολλά και ας τον περίμενε απ'έξω.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Στην Κρητη εχει ξεφυγει η κατασταση,το ξερετε οτι σε αρκετα χωρια σε δρομάκια που υπαρχει STOP ο οδηγος που εχει στοπ αμα δεν ακουσει κορναρισμα απο τον αλλον δεν σταματαει και το παραβιαζει χωρις να σταματησει καθολου;
    απιστευτα πραγματα συμβαινουν.

*************** www.motodevils.gr ***************

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mivvo
    Στην Κρητη εχει ξεφυγει η κατασταση,το ξερετε οτι σε αρκετα χωρια σε δρομάκια που υπαρχει STOP ο οδηγος που εχει στοπ αμα δεν ακουσει κορναρισμα απο τον αλλον δεν σταματαει και το παραβιαζει χωρις να σταματησει καθολου;
    απιστευτα πραγματα συμβαινουν.
    το σε αρκετά χωριά με παθαίνει.. έχεις κατέβει ηράκλειο, ρέθυμνο, χανιά βράδυ βόλτα?

με αυτα που ακου εχω φρικαρει και ηθελα καποια στιγμη να κατεβω διακοπες στην κρητη με την μηχανη,τωρα πολυ χλωμο δεν προκειτε να πατησω το ποδι μου στην κρητη
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF