Όλα κατ'ευχήν μου πάνε φέτος, πρωτιές ο γιατρός, ανεβαίνει κι η Χόντα σιγά σιγά.. καιρός ν'αφήσω τις ρακές ν'αρχίσω τις σαμπάνιες!![]()
Όλα κατ'ευχήν μου πάνε φέτος, πρωτιές ο γιατρός, ανεβαίνει κι η Χόντα σιγά σιγά.. καιρός ν'αφήσω τις ρακές ν'αρχίσω τις σαμπάνιες!![]()
Σιγά σιγά είπαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
αχααχ
αχαααχχαα
αχχχχαχχαχαχαχχχ :rotflmao:![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
εεε??![]()
![]()
αν εμενε δευτερος ο λορενθο και επαιρνε +20 θα πηγαινε 182 - 212 (που εχει ο γιατρος τωρα με την πρωτια) = -30
αν κερδιζε +25 (πρωτια) και ο γιατρος επαιρνε +20 (δευτερος) θα ηταν 187 - 207 = -20 (και οχι 10 που εγραψα)
![]()
![]()
![]()
αν ετρεχες και εσυ στα gp στην πρωτη στροφη ολο και καποιον θα επαιρνες για τα χαλικια :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν εμενε δευτερος ο λορενθο και επαιρνε +20 θα πηγαινε 182 - 212 (που εχει ο γιατρος τωρα με την πρωτια) = -30
αν κερδιζε +25 (πρωτια) και ο γιατρος επαιρνε +20 (δευτερος) θα ηταν 187 - 207 = -20 (και οχι 10 που εγραψα)
![]()
![]()
![]()
Ααααα....τον ξέρεις προσωπικά τον devilsΑρχικά δημιουργήθηκε από harvester
αν ετρεχες και εσυ στα gp στην πρωτη στροφη ολο και καποιον θα επαιρνες για τα χαλικια :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
τον νιωθω σαν αδερφο μου εχουμε σχεδον τις ιδιες πτωσεις στην μεγαλη κατηγορια :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ααααα....τον ξέρεις προσωπικά τον devils![]()
![]()
![]()
στα σκουτερ τον εχω πελατη![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
αν ετρεχες και εσυ στα gp στην πρωτη στροφη ολο και καποιον θα επαιρνες για τα χαλικια :rotflmao: :rotflmao:
τι κακοηθης εισαι ρε μ@λακα..![]()
αν δεν πεσεις δεν μαθαινεις...:o
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ααααα....τον ξέρεις προσωπικά τον devils![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
τον νιωθω σαν αδερφο μου εχουμε σχεδον τις ιδιες πτωσεις στην μεγαλη κατηγορια
στα σκουτερ τον εχω πελατη
:a015: :a015: :a015: :a015:
γατακια μην μιλατε πολυ γιατι θα σας πετυχω πουθενα με τα πρι πρι σας και θα γελασουν ακομα και τα ducati...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δε λεω μονο για τον σημερινο αγωνα αλλα και για προηγουμενο που παλι επεσε ενω ηταν δευτερος φετος οποτε θα ειχαν 40 κι αν ηταν πιο συντηρητικος ισως ηταν και πρωτος. Εχει πεσει απο την κ@υλα του τουλαχιστον 3φορες.αν εμενε δευτερος θα ειχαν 30 βαθμους διαφορα και οχι 10.
αντε ρε φιλε καντο μπας και δουν καμια χαρα και τα ντουκατιΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:a015: :a015: :a015: :a015:
γατακια μην μιλατε πολυ γιατι θα σας πετυχω πουθενα με τα πρι πρι σας και θα γελασουν ακομα και τα ducati...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
αληθεια που ειναι ολοι οι στονερικοι, χοντικοι και λορενθικοι.
1,03 ο ροσσι για το 9 στο στοιχημα
16.0 ο λορενθο
λετε να παω ταμειο αν παιξω λορενθο
με 50 ευρω ποσα κερδιζω?
χαχαχαχαχα
Όντως το sportcity μου & το geopolis του harvester έχουν ένα μικρό μειονέκτημα στις ρεπριζ μπροστά στο 636Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ετσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Όντως το sportcity μου & το geopolis του harvester έχουν ένα μικρό μειονέκτημα στις ρεπριζ μπροστά στο 636
γι'αυτο μην μιλατε..
![]()
![]()
![]()