Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: το τραγικο χτυπημα της ...μοιρας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Λέτε ότι φτάνετε.
    Ο δρόμος φταίει αλλά διόδια να μην πληρώνουμε τέλη να μην αυξηθούν φόροι να μην μπούν.
    Στην Αττική οδό φταίει και εκεί ο δρόμος που σκοτωνόμαστε.
    Φταίει ο οδηγός που έπρεπε να πληρώσει τα λάστιχά του ξένου φορτηγού απο την τσέπη του,
    να έχει πτυχείο μηχανολόγου μηχανικού και κάθε πρωί να κάνει ένα πλήρες σερβις στο όχημά του.
    Που δεν ξέρουμε να οδηγούμε φταίει ο ξεφτιλησμένος διεφθαρμένο εξεταστή και μας πέρασε σε ένα τεράγωνο έναντι φακέλου με 50άρικα.
    Ο αστυνόμος που μας έγραψε είναι μπάτσος γουρούνι δολοφόνος και μας έγραψε παράνομα.
    Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να παραδοθούμε στους Τούρκους να μας γ΄@#@$σουν 400 χρόνια ακόμα μπάς και γίνουμε άνθρωποι.

ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ!!!

αλλα το σιγουρο ειναι οτι δεν φταίει αυτός που έχασε την ζωή του...

εκείνο που ξερώ είναι οτι όταν είχαν σκοτωθεί τα παιδάκια για 2-3 μήνες γίνονταν ελεγχοι στις νταλικές. Μετα δεν ξαναείδα νταλίκα σταματημένη για ελενχο...
    εκείνο που ξέρω ειναι οτι με περνάνε απο την βοηθητική λωρίδα με 160km/h
    εκείνο που ξερω ειναι οτι σχεδόν καθε μέρα στον μονόδρομο δίπλα στο σπίτι μου κάποιος θα πηγαίνει αναποδα (αν και έχω στείλει 2 επιστολές για ελλειπή σήμανση και για έλεγχο)
    εκεινο που ξέρω ειναι οτι ΠΟΤΕ δεν υπάρχει αστυνομία (ενα περιπολικό ρε παιδί μου σαν αυτο που κάνει αναστροφή καθε μέρα στην Κηφισίας με τον ίδιο τρόπο που έχουν σκοτωθεί 3 άτομα και κόντεψα να σκοτωθώ κι εγώ)

σιγουρα οταν θα με σκοτώσει κάποιος απο αυτούς θα πούνε οτι είμαστε μπουρδέλο και φταιμε όλοι, φταιει και ο μαλακας που με σκοτωσε, φταιω εγώ που ψήφιζα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΟΣ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ-ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ-ΠΑΡΔΑΛΟ-ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΤΟ κτλ.... φταίει ο γείτονας που δεν φώναξε, φταίει που πέταξε μια πεταλούσα στην Ιαπωνία κτλ. κτλ. κτλ.

ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Oτι και να πει ο καθενας,ακρη ΔΕΝ βγαινει.
    Να δουμε ποιος θα εχει τελικα τα "κοτσια" να βαλει αυτο τον τοπο σε μια ταξη..
    The only easy day was yesterday.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Με εκνευρίζετε απίστευτα!!!! Έξαλλο με κάνετε για την ακρίβεια!!!
    Διαβάσατε τι λέει το ρεπορτάζ; Το διαβάσατε πολύ καλά;;;
    Που σκατά κολλάνε οι ελληνικοί δρόμοι τα διόδια η ανασφάλεια κλπ;;;;;; Που;;;;;;
    Το κυρίαρχο θέμα είναι ένα. Ένας "συνοδοιπόρος" μοτοσικλετιστής όπως εμείς βρήκε τον θάνατο! Αυτό είναι το πρωταρχικό μαζί με τους τραυματίες βέβαια. Καλό του ταξίδι λοιπόν και γρήγορρη ανάρρωση για τους υπόλοιπους. Ένα αυτό.

Τώρα... σύμφωνα με τα όσα λέει το ρεπορτάζ που απ' ότι έχω δει είναι η μοναδική μας πληροφόρηση ο οδηγός ένιωσε να χάνει τον έλεγχο. Σταμάτησε ο άνθρωπος να δει και του είχαν φύγει οι ρόδες. Οι δρόμοι φταίνε ρε σεις γι αυτό;;;;; Οι δρόμοι προκάλεσαν την απώλεια των τροχών;;; Ότι να ναι λέμε!
    Ή μήπως τα διόδια που πληρώνουμε κακώς έκαναν το φορτηγό να χάσει τους τροχούς και να σκοτώσουν τον σύντροφο Αυστριακό μοτοσικλετιστή;;;;
    Γιατί ρε σας αρέσει να τα κάνετε όλα σαλάτα κι αχταρμά;;;;;;

Το συγκεκριμένο περιστατικό ΑΝ συνέβη όπως το μαθαίνουμε δεν είναι τίποτα άλλο από ένα συμβάν που μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή και ώρα οπουδήποτε. Από ένα μπουλόνι που έφυγε θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί ο Μάσα σε ένα άλλο σκηνικό αμιγώς αγωνιστικό. ΑΝ υπάρχει ευθύνη κάποιου ΑΝ ξαναλέω αυτό είναι μόνο του τυπά στο βουλκανιζατέρ ή του μηχανικού. Κανενός άλλου.

Αλλά επιτέλους κατανοήστε ΑΥΤΟ: Οδηγούμε και μάλιστα μοτοσικλέτες. Είμαστε όλοι μας εν δυνάμει θύματα ατυχήματος ή δυστυχήματος! Όλοι μας. Κατανοήστε κάποτε τι καβαλάμε και ότι είναι και το ατύχημα μία καλή πιθανότητα. Είναι μηχανές είναι φτιαγμένα από τον άνθρωπο ή από άλλες μηχανές ελεγχόμενες από τον άνθρωπο επομένως το λάθος είναι μέσα στο πλαίσιο αυτό.

Καλό του ταξίδι και τίποτε άλλο
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από george 1981
    Όσο για το ότι είμαι υπερβολικός είναι επειδή έχω περάσει κάποια χρόνια σε βορειοευρωπαϊκή χώρα
    έχω να πω ότι πουθενά δεν έχω δει να συμβαίνουν τόσο εξοργιστικά άδικα έως και απίθανα ατυχήματα.
    Ποτέ δεν έχω πετύχει σε autobahn θανάσιμη κακοτεχνία,καρμανιόλα(?),ακράνωτους,οικογένεια σε μηχανή ακράνωτη,ss με σαγιονάρα,βαρέα οχήματα ερείπια,ραλίστες οδηγούς λεωφορείων....κ.λ.π.
    Όταν λοιπόν οι αρνητικές συνισταμένες είναι πολλές,μεγιστοποιούνται και οι πιθανότητες ατυχήματος.
    Σωστά.
    Οταν οι βορειοευρωπαιοι ιδιοκτητες αντικαθιστουν τα φορτηγά τους με καινουργια, οταν αρχιζουν να παλιώνουν και χρειαζονται μια περιουσια για να συντηρηθουν σωστά, τα μεταχειρισμενα αγοραζονται και προωθουνται στην Ελλαδα (και Τουρκια, πρωην ανατολικες χωρες, μεση ανατολη, Αφρική) και κυκλοφορουν μεχρι να διαλυθουν τελειως, μερικες φορες στο δρομο.
    Προσφατα σε εκπομπη της γερμανικης τηλεορασης με θεμα την τροχαια αυτοκινητόδρομων, περιπολικο σταματησε για ελεγχο φορτηγο απο τη Λιθουανια. Επειδή τους φανηκε υποπτο, το πηγαν μεχρι το τοπικο ΚΤΕΟ οπου διαπιστώθηκε οτι ειχε το μαυρο του το χάλι (σπασμενες σουστες, ρωγμες στο σασι, τεραστιο τζόγο στο τιμονι κλπ). Επιτοπου κοπηκε πρόστιμο στον οδηγο 800 ευρώ, αφαιρέθηκαν οι πινακιδες και το οχημα κατασχέθηκε προς καταστροφην.... Ακριβως οτι γινεται και εδω δηλαδης....]
    Και ναι Στεφανε, ο οδηγος ειναι υπεύθυνος συμφωνα με το νομο για την κατασταση του οχηματος του (γιαυτο και οι επαγγελματιες οδηγοι εξετάζονται (?) και σε μηχανολογικά θεματα....). Στο κατω κατω, για να φυγουν οι ροδες ενος φορτηγού, σημαινει οτι υπηρχε καποιο χοντρό πρόβλημα (που προφανως ξεκινησε πριν απο καιρό).
    Οσο για το πρωινο σερβις, κοιτα στο μανιουαλ του XR τι λεει η Honda για το pre ride check....
    Ειμαι σιγουρος οτι και ο κατασκευαστης του φορτηγου λεει λεπτομερως τι πρεπει να ελεγχεται και καθε πότε...
    Aκομη νομιζω οτι τα επαγγελματικα οχηματα πρεπει να περναν KTEO καθε χρονο, κατι που φυσικα τηρήται ευλαβικα, οπως τα μεγιστα φορτια (35 τονοι με ωφελιμο 15)...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    και κατι αλλο γιατι οι περισσοτεροι λετε ...μην πω τι ?

ειστε σιγουροι οτι απο την νταλικα που εφυγαν οι ροδες ηταν ελληνικη με ελληνα οδηγο ? ? ....γιατι εγω κατι αλλο ακουσα...........

ετσι ....για να μην αναθεματισουμε ολοι παλι τους ελληνες και του ελληνικους δρομους !!

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Αλλά επιτέλους κατανοήστε ΑΥΤΟ: Οδηγούμε και μάλιστα μοτοσικλέτες. Είμαστε όλοι μας εν δυνάμει θύματα ατυχήματος ή δυστυχήματος! Όλοι μας. Κατανοήστε κάποτε τι καβαλάμε και ότι είναι και το ατύχημα μία καλή πιθανότητα. Είναι μηχανές είναι φτιαγμένα από τον άνθρωπο ή από άλλες μηχανές ελεγχόμενες από τον άνθρωπο επομένως το λάθος είναι μέσα στο πλαίσιο αυτό.

Καλό του ταξίδι και τίποτε άλλο

ΟΧΙ ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ΔΙΑΦΩΝΩ

Δεν γουσταρω να ειμαι εν δυναμει θυμα επειδη τυχαινω να εχω μηχανη για τις μετακινησεις μου.

Δεν γουσταρω γιατι βλεπω τον Γερμανο,τον Αυστριακο και τον Ιταλο να εχουν την ιδια μηχανη
    αλλα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ περιβαλλοντα χωρο τριγυρω τους.

Αυτη η νοοτροπια μας εχεις καθιζησει σαν μοτοσυκλετιστες ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Λιγο ο ραγιαδισμος μας ,λιγο οτι ειναι ανοικτη η μηχανη ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ "
    Ε δεν βαριεσαι ,μοτοσυκλετα ειναι πρεπει να μαθω να ζω με τον κινδυνο"

Πατε καλα?

στα διοδια ενω εχουν βγει τοσες αποφασεις ακομα υπαρχουν ραγιαδες και πληρωνουν.
    Ατομα συμβιβασμενα ,και οσφιοκαμπτες ακομα και στην δουλεια τους.,μας παιρνουν ομως ΚΑΙ ΕΜΑΣ τους ευαλωτους μοτοσυκλετιστες στον λαιμο μας.

Φιλε επειδη ακριβως οδηγεις μοτισυκλετα και οχι ΤΑΝΚ ,επρεπε να ησουν ακομα πιο σκληρος μαζι τους
    και σε καθε ευκαιρια εχοντας σαν οδηγο και παραδειγμα τους ξενους δρομους.

Δεν γινεται να φερνουν απ εξω ,φορους ,χαρατσια,εισαγωμενα αυτοκινητα ,ρουχα ,mp3,mp4
    και να αφηνουν τις τελειες ασφαλτοστρωσεις,τις σωστες μπαριερες και τα φθηνα διοδια ???

Τα χουμε πει,η αποχη μας μαρανε ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Νέο μέλος
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝΕ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΟΔΗΓΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Μερικοί μου φαίνεται έχετε την εντύπωση ότι μπορούν ν'αποφευχθούν όλες οι στραβές.
    Κοιτάτε λίγο εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread...F5%EC%E5%ED%EF

Ποιός φταίει;
    α)Ο οδηγός;
    β)ο δρόμος;
    γ)το πουλί;

Φανταστείτε να πετύχαινε τον οδηγό...
    Ξεκολλάτε και βάλτε στο μυαλό σας ότι ΔΕΝ γίνεται να προβλέψει κανείς τα πάντα.
    Και ναι είτε σας/μας αρέσει/θέλετε/θέλουμε να το παραδεχτούμε με τα μηχανάκια είμαστε υποψήφιοι για πτώση/ατύχημα,όπου όλα μπορεί να συμβούν.

Α, μην ξεχνάτε ακόμα την περίπτωση αστοχίας υλικού.Όλα στο παιχνίδι είναι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    ΟΧΙ ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ΔΙΑΦΩΝΩ

Δεν γουσταρω να ειμαι εν δυναμει θυμα επειδη τυχαινω να εχω μηχανη για τις μετακινησεις μου.

Δεν γουσταρω γιατι βλεπω τον Γερμανο,τον Αυστριακο και τον Ιταλο να εχουν την ιδια μηχανη
    αλλα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ περιβαλλοντα χωρο τριγυρω τους.

Αυτη η νοοτροπια μας εχεις καθιζησει σαν μοτοσυκλετιστες ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Λιγο ο ραγιαδισμος μας ,λιγο οτι ειναι ανοικτη η μηχανη ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ "
    Ε δεν βαριεσαι ,μοτοσυκλετα ειναι πρεπει να μαθω να ζω με τον κινδυνο"

Πατε καλα?

στα διοδια ενω εχουν βγει τοσες αποφασεις ακομα υπαρχουν ραγιαδες και πληρωνουν.
    Ατομα συμβιβασμενα ,και οσφιοκαμπτες ακομα και στην δουλεια τους.,μας παιρνουν ομως ΚΑΙ ΕΜΑΣ τους ευαλωτους μοτοσυκλετιστες στον λαιμο μας.

Φιλε επειδη ακριβως οδηγεις μοτισυκλετα και οχι ΤΑΝΚ ,επρεπε να ησουν ακομα πιο σκληρος μαζι τους
    και σε καθε ευκαιρια εχοντας σαν οδηγο και παραδειγμα τους ξενους δρομους.

Δεν γινεται να φερνουν απ εξω ,φορους ,χαρατσια,εισαγωμενα αυτοκινητα ,ρουχα ,mp3,mp4
    και να αφηνουν τις τελειες ασφαλτοστρωσεις,τις σωστες μπαριερες και τα φθηνα διοδια ???

Τα χουμε πει,η αποχη μας μαρανε ...

Επαναλαμβάνω φίλε μου: Μίλησα με γνώμονα το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ περιστατικό! Τα σχόλια μου δεν ήταν γενικά. Δεν κάναμε γενικλη κουβέντα για τα δυστυχήματα κλπ γιατί τότε σε πολλά θα συμφωνούσα. Δεν γίνεται όμως για κάθε μαλακία που συμβαίνει να ξεκινάμε... α τα διόδια α οι κακοί οδηγοί α οι δρόμοι κλπ κλπ. Στο συγκεκριμένο συμβάν όλα αυτά είναι άσχετα. Κατά τα αλλα με κάλυψε απόλυτα ο συμφορουμίτης Τολάρος.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Για το συγκεκριμμενο περιστατικο πιστευω οτι μονο στην Ελλαδα θα μπορουσε να βγει ενα τοσο
    κακοσυντηρημενο οχημα και να φυγουν οι ροδες
    και επισης μονο στην Ελλαδα δεν υπαρχει νομος που να ακινητοποιει αυτες τις κινουμενες νεκροφορες

Οποτε Στελιο ακομα και στο συγκεκριμμενο περιστατικο δεν δεχομαι οτι δεν μπορουσε να γινει κατι ακομα και αν απο καθαρη τυχη εγινε στην Κορινθου Αθηνων και οχι στην Κορινθου Πατρων.

Επισης ειμαι σιγουρος οτι οσοι μοτοσυκλετιστες διανυουν την μιση Ευρωπη και πιανουν
    Πατρα ,μετα απο 2 λεπτα στην καρμανιολα θελουν να κανουν μεταβολη και οπου φυγει ...

Ελπιζω παρα την διαφωνια μας εδω , να καταλαβαινεις γιατι θεωρω απολυτα υπευθυνο
    το κρατος και οχι την κακη στιγμη.Τουλαχιστον λογο επαγγελματος ξερεις ποιοι και πως αποφασιζουν για εμας χωρις εμας

Αρχικά δημιουργήθηκε από jen500
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝΕ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΟΔΗΓΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ???
    αλητης ειναι ο ασφαλητης και αυτος που περναει το στοπ χωρις να κοιταει

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Μερικοί μου φαίνεται έχετε την εντύπωση ότι μπορούν ν'αποφευχθούν όλες οι στραβές.
    Κοιτάτε λίγο εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread...F5%EC%E5%ED%EF

Ποιός φταίει;
    α)Ο οδηγός;
    β)ο δρόμος;
    γ)το πουλί;

Φανταστείτε να πετύχαινε τον οδηγό...
    Ξεκολλάτε και βάλτε στο μυαλό σας ότι ΔΕΝ γίνεται να προβλέψει κανείς τα πάντα.
    Και ναι είτε σας/μας αρέσει/θέλετε/θέλουμε να το παραδεχτούμε με τα μηχανάκια είμαστε υποψήφιοι για πτώση/ατύχημα,όπου όλα μπορεί να συμβούν.

Α, μην ξεχνάτε ακόμα την περίπτωση αστοχίας υλικού.Όλα στο παιχνίδι είναι
    Αν πω οτι φταιει ο οδηγος σιγουρα θα με παρετε με τις πετρες....
    Σιγουρα Τόλη δεν μπορει να προβλέψει κανείς τα πάντα, αλλα 265 km/h σε δημοσιο* δρομο ειναι καπως... σαν να προκαλεις την τυχη σου (παρολο που δεν με αρεσει αυτη η εκφραση).
    265 km/h ειναι 73,61 μέτρα το δευτερόλεπτο.... Αν πηγαινε, οχι με 130 που ειναι το όριο, αλλα με 180 (50m/s), σ αυτο το αναθεματισμένο δευτερόλεπτο θα ήταν 23 μέτρα πιο πίσω, και το πουλί θα είχε ΠΟΛΥ περισσότερες πιθανότητες να την κοπανήσει απο την τροχιά του τέρατος που ερχόταν καταπάνω του (γιατι είμαι σίγουρος πως δεν ήθελε να αυτοκτονήσει...).

*Δεν εννοώ πως στην πίστα δεν υπάρχουν πουλιά, αλλά εκει οδηγείς στο οριο (των δυνατοτήτων των δικών σου και της μοτο, της πρόσφυσης του δρόμου κλπ) και ειναι γνωστό νομιζω πως στο οριο οι πιθανότητες να παει κατι στραβά (πουλί, πτωση, ατοχία υλικου κλπ) αυξάνονται ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.
    Στο δημόσιο δρόμο, είτε πρόκειται για το κέντρο της πόλης σε ωρα αιχμής, είτε για την εγνατία στις 6:15 (αποκλείεται κάποιος να γυρνάει απο τα μπουζούκια εχοντας καταναλώσει καμια φιάλη μπόμπα πχ?), αυτό που (πρέπει να) έχει σημασία είναι όχι να φτάσεις ή να ξεπεράσεις τα ορια, αλλά να μεταφερθείς στον προορισμό σου χωρις απώλειες για σενα ή τους υπόλοιπους. (Νομίζω τουλάχιστον...)

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Περασα απο κει και το ειδα ( οδηγω νταλικα) εκοψα, παγωσα με το θεαμα, και μεχρι να σχολασω ειχα παθει σοκ το ειπα σε κατι φιλαρακια και τελικα το ειπανε το βραδυ στις ειδησεις κριμα
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
    Αν πω οτι φταιει ο οδηγος σιγουρα θα με παρετε με τις πετρες....
    Σιγουρα Τόλη δεν μπορει να προβλέψει κανείς τα πάντα, αλλα 265 km/h σε δημοσιο* δρομο ειναι καπως... σαν να προκαλεις την τυχη σου (παρολο που δεν με αρεσει αυτη η εκφραση).
    265 km/h ειναι 73,61 μέτρα το δευτερόλεπτο.... Αν πηγαινε, οχι με 130 που ειναι το όριο, αλλα με 180 (50m/s), σ αυτο το αναθεματισμένο δευτερόλεπτο θα ήταν 23 μέτρα πιο πίσω, και το πουλί θα είχε ΠΟΛΥ περισσότερες πιθανότητες να την κοπανήσει απο την τροχιά του τέρατος που ερχόταν καταπάνω του (γιατι είμαι σίγουρος πως δεν ήθελε να αυτοκτονήσει...).
    Άμα σε χτυπήσει στο λαιμό πουλί 2kg ενώ πηγαίνεις με 60km/h τι λες να συμβεί;
    Μη λες για όρια γιατί το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε γερμανική autobahn χωρίς όριο ταχύτητας...η οποία δεν είναι ασφαλέστερη από Αττική Οδό-Εγνατία(δε το λέω γω,στατιστικά το λένε)

Παίδες shit happens to anyone,anytime.
    Αποδεχτείτε το,αλλιώς πάρτε λεωφορείο.
    Ατυχία είναι αυτό που συμβαίνει όταν έχεις πάρει απ'τη μεριά σου όλα τ'απαραίτητα μέτρα αλλά παρόλ'αυτά η υπόθεση πάει κατά διαόλου.
    Καλό ταξίδι στο παιδί....

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF