Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
δεν λεω ναστε ψαραδες... η αμυντικη οδηγηση και η μεμψιμοιρια δεν βοηθανε σε τιποτα ....![]()
κάτι άλλο μάλλον ήθελες να πεις έτσι;...![]()
στο μεμψιμοιρία να συμφωνήσω αλλά η αμυντική οδήγηση που ΔΕΝ βοηθάει;
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
δεν λεω ναστε ψαραδες... η αμυντικη οδηγηση και η μεμψιμοιρια δεν βοηθανε σε τιποτα ....![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
![]()
γι αυτους που ΕΝΩ φοβουνται , οδηγουν με τον ΣΤΑΥΡΟ στο χερι....
κλεινουν τα ματια και ...ΔΩσε γκαζι ! και για αυτους που πηραν το μηχανακι σαν "αξεσουαρ" και το "περιφερουν"
Accipere quam facere praestat injuriam
Το Fantic Caballero Regolarita Competizione 50 (!) ηταν το ονειρο μου στα 14 και μαζευα λεφτά τα καλοκαιρια (μεχρι και τα παντζούρια της γιαγιας μου ειχα βάψει, εναντι πενιχρής αμοιβής..) για να το αγοράσω οταν θα γινομουν 16. Αν δε με απατα η μνημη μου, κοστιζε 36000 μεταλλικες δραχμές..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Όχι που θα μας έτρωγε την γκόμενα η λεχρίτης με το Caballero ...!!!![]()
Εκοβα φωτογραφιες απο το auto express και τις κολλούσα στον τοιχο, ειχα μαθει απ εξω τα τεχνικα χαρακτηριστικα και το εβλεπα στον υπνο μου....
Μεχρι μια μερα που ο Αλεξης (ενα χρονο μεγαλύτερος και υιος ιατρού) έσκασε μύτη με ενα Aprilia 50 enduro....
Mε 13 ιππους εναντι 6 του Caballero... με μεγάλες διαδρομες και πιρουνι με νυχι.... με πορτοκαλί πλαστικο ρεζερβουαρ με εκεινο το τεραστιο Α... Πανεμορφο, "σαν τα αληθινά" λεγαμε με τις γλωσσες μεχρι το πατωμα....
Που ματια για το ταπεινό Caballero μετά....
....
Φυσικά ήταν πανακριβο, αλλα και τα Fantic ακριβαίνανε καθε χρονο και τα λεφτα δεν φτάνανε ποτε...
Το πρωτο μου μηχανακι το πηρα τελικα στα 18....
Φοβερη η ιστορια σου.Εγω ειδα το dt-wr200 aragmeno σε ενα τειχο χωρις νυχι κ ειχα παθει την πλακα μου με την ομορφια κ το λαστιχο τακουνι με τρελενε.Πηγα κλειδωθηκα σε ενα δωματιο με ενα μπουκαλι ουισκι 3μερες κ ελεγα οτι θα πεθανω εκει μεσα απο την πεινα.Τελικα η μανα μου, μου το πηρε.Ο πατερας μου ειναι καπετανιος κ ελειπε.Τωρα που με τις κυβερνησεις ακομα κ οι γιοι των καπετανιων δεν εχουν πια πολλα λεφτα για μηχαναρες, σε καταλαβαινω.Πηρα το fmx που ειναι σκυλι κ φτηνο στην συντηρηση κ ειμαι ευχαριστημενος που δουλεψα κ εσκασα 6500ε αλλα ακομα ονειρευομαι κτμ , ducati.
Μα τη μπαναγία,δεν ξέρω γιατί πήρα μηχανή.(Αυτοκίνητο ξέρω γιατί,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.)
Θά'μουνα 13-14 όταν είδα σε φωτογραφία εκείνο το άσπρο το RD το πενηντάρι.Τι κουκλί Θεε μου!Φαντασιώσεις λέμε κάθε βράδυ.
Δεν το πήρα ποτέ,ένεκα ο πενιχρός μισθός τού πατέρα μου απαγόρευε τέτοιου είδους όνειρα.Έτσι όλα άρχισαν λίγα χρόνια αργότερα μ' ένα(επίσης άσπρο)chaly.
Όσο για το "σωστός μοτοσυκλετιστής",δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαίνει,αλλά το προσπαθώ.Μπέσα!![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΓΩ ΠΑΛΙ..........ΞΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΔΗΓΑΩ
Κάπου έκεί γύρω στό 70.......έξασθένησε ή μνήμη μου καί μπερδεύω
τά ποδήλατα μέ τίς..........φλορέττες..!!
Όση έμπειρία καί νάχετε μάγκες.......όσα χιλιόμετρα καί νάχετε μαζέψει
ένα νά θυμάστε.
ΝΑ ΟΔΗΓΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..........ΣΑΝ ΝΑΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ...!!
![]()
τα ζουνταπ ηταν πριν ή μετα τις φλορετες??
ουτε και μενα με βοηθα η μνημη μου..
κι οσο για την εμπειρια εχεις απολυτο δικιο.
εκανα τις τελευταιες 35 μερες 12000 χλμ και με εβγαλε μια στροφη που την εχω περασει
απειρες φορες.
"με ματια κλειστα" που λενε.
κι αυτο το "ματια κλειστα" , αυτη η πανηλιθια βεβαιοτητα, αυτη η φρουδα σιγουρια
σε περιμενει στην γωνια και σε στελνει να κυλιστεις στα χωματα στην πρωτη αφηρημαδα.
και κει, στη γνωριμια με το χωμα, δεν σου συμπαραστεκεται κανεις (και ειδικα τα 100 κιλα εμπειριας)
εκτος απο το μπουφαν σου, το κρανος σου (που το φορας στο κεφαλι κι οχι στον αγκωνα)
το παντελονι σου( αυτο μεχρι τον αστραγαλο κι οχι μεχρι το γονατο)
και οι μποτες σου ( που δεν λεγονται και σαγιοναρες επισεις).
αυτο ας μην το ξεχναμε..
Εγω παλι ρε παιδια ειχα αρχισει την ποδηλασια με κουρσα απο τα 14 μου και κρυφα απο τους δικους μου γιατι ειχαν πολλα ατυχηματα μεσα στην οικογενεια απο τις 2 ροδες.Δελτιο στον ομιλο πλαστογραφημενο με την υπογραφη του πατερα μου.1,5χρονο μετα το μαθανε και με τα χιλια ζορια πηγαν να υπογραψουν.Τωρα για μηχανακι-μηχανη ουτε λογος μεχρι που στα 23 μου τους πηγα ενα Townmate 50αρι 3ταχυτο.Εκει να δεις ονειρα...!Στους 4 μηνες ηρθε το ΧΤ600e του΄99 και μετα απο 2 χρονια περιπου και μετα απο απιστευτες ζημιες στο ΧΤ λογω μεταχειρισμενου ηρθε και το ονειρο μου: ενα TDM900.Το κρανος μου ηταν παντα στο κεφαλι γιατι εκτος απο την προστασια ολοκληρωνει τον αναβατη π.χ. μηχανη χωρις τιμονι δεν γινεται!Τελος αυτο που μου αρεσει ειναι οτι επειδη δουλευα-δουλευω δεν μου εβαλαν δραχνη οι δικοι μου και ειναι ενας τροπος να πονας τα πραγματα σου περισσοτερο!
Αυτα απο εμενα καλα χιλιομετρα και παντα ορθιοι!!!![]()
Η αλήθεια είναι ότι εγώ ντρέπομαι να πω πότε πήρα (αγοραστό και με χαρτιά !!) το πρώτο μου μηχανάκι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
Το πρωτο μου μηχανακι το πηρα τελικα στα 18....![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Οι άδειες οικοδόμισης της Ακρόπολης δημιουργούσαν τεράστιο γραφειοκρατικό πρόβλημα ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Η αλήθεια είναι ότι εγώ ντρέπομαι να πω πότε πήρα (αγοραστό και με χαρτιά !!) το πρώτο μου μηχανάκι ...![]()
![]()
Όχι ρε Λάκη, αλλά τα μόνιππα βγάζαν άδεια αγροτικού ...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Οι άδειες οικοδόμισης της Ακρόπολης δημιουργούσαν τεράστιο γραφειοκρατικό πρόβλημα ε;![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Α δεν τα ξέρω, εγώ τότε ήμουν απλά μια φαντασίωσηΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Όχι ρε Λάκη, αλλά τα μόνιππα βγάζαν άδεια αγροτικού ...![]()
![]()
απο ποιον????Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Α δεν τα ξέρω, εγώ τότε ήμουν απλά μια φαντασίωση![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Όσο κι αν φαίνεται περίεργο γονείς μ'έκαναν κι εμένα...ΑΝΘΡΩΠΟΙ!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
απο ποιον????![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
τα ζουνταπ ηταν πριν ή μετα τις φλορετες??
ουτε και μενα με βοηθα η μνημη μου..
κι οσο για την εμπειρια εχεις απολυτο δικιο.
εκανα τις τελευταιες 35 μερες 12000 χλμ και με εβγαλε μια στροφη που την εχω περασει
απειρες φορες.
"με ματια κλειστα" που λενε.
κι αυτο το "ματια κλειστα" , αυτη η πανηλιθια βεβαιοτητα, αυτη η φρουδα σιγουρια
σε περιμενει στην γωνια και σε στελνει να κυλιστεις στα χωματα στην πρωτη αφηρημαδα.
και κει, στη γνωριμια με το χωμα, δεν σου συμπαραστεκεται κανεις (και ειδικα τα 100 κιλα εμπειριας)
εκτος απο το μπουφαν σου, το κρανος σου (που το φορας στο κεφαλι κι οχι στον αγκωνα)
το παντελονι σου( αυτο μεχρι τον αστραγαλο κι οχι μεχρι το γονατο)
και οι μποτες σου ( που δεν λεγονται και σαγιοναρες επισεις).
αυτο ας μην το ξεχναμε..
ΦΛΟΡΕΤΤΑ.........
Ζούνταπ,Κράυσλερ,Σάκς......καί μετά Ίταλικά,Ίσπανικά,
Φάντικ,Μοντέσσα,Μπουλντάκο.....Λαβέρντα,Ντουκάτι....
είχα καί μιά Μοντέσσα
κάποτε 84-84...?? τό Η-7
στά τελευταία της ,125 κυβικά 85 κιλά καί 20 δίχρονα άλογα...
Σάν αύτά βρέ πού γράφουν τώρα......Μοντέσσα - Χόντα.
Τό 77-78 ήδη μάς είχαν καταπιεί οί Τζάπς....!!!
Άπό τό 80 είμαι μέ Japan..!!!!
Καί άπό τό 84 μέ 1100.........
ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΨΑΡΩΣΑ........όδηγούσα πάντα σάν νάναι
ή πρώτη μου φορά.
Όσες φορές τό άγνόησα,τήν πλήρωσα.
Τό 82 μέ μετωπική,κατεστραμμένο ένα Σέγκα Γιαμάχα 750,έφταιγα
δέν έφταιγα τί σημασία έχει....??
Καί πολλά άλλα,άλλά ήμουν τυχερός στή ζωή.
Πολλοί φίλοι έφυγαν νωρίς ,καί ήταν καλύτεροι άπό μένα.
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΙ...........ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
ΠΑΤΕ ΣΑΝ ΚΟΤΤΕΣ....!!!
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ............καλές βόλτες.
![]()
Δεν φημιζομαι για τακαλα thread mou κ με ευχαριστει που πολλοι απαντησατε.Μου μοιαζει σαν βιβλιο με τις μοναδικες ιστοριες του καθενος.
Ξεκινησα με ενα monkey 50ari sta 14.Δεν ξεχναω το ανοιγμα του γκαζιου κ το πρωτο γαργαλημα της ταχυτητας που ενιωθα.Μετα παρθηκε η μεγαλη αποφαση. street h enduro.H αποφαση καλη η οχι ηταν enduro.Meta to proto moy enduro συνεχισα με μηχανες παντα με τακουνι.Ποτε δε μου εφυγε ομως ο θαυμασμος για τις street μηχανες χρονια τωρα.Καθε τοσο παω κ κανω test ride στο αεροδρομιο με στρεετ κ γυριζω γεματος στο enduro μου.Δε θα ξεχασω οταν οδηγησα το honda xx1100.Ξαπλωσα πανω στο ντεποζιτο του που εχει ακριβως το μηκος του σωματος μου, λες κειχε φτιαχτει για μενα να κουμπωσω πανω του, ανοιξα μια καλη το γκαζι κ ενιωσα σαν τον αστροναυτη που απογιωνεται μεσα στο πυραυλο.Απτην επιταχυνση το σωμα μου εφυγε προστα ενω τομυαλο μουειχε μεινει πισω.ΑΠΑΙΧΤΟ.Ποτε τελικα δεν πειρα street γιαti ηξερα οτι σιγουρα μια μερα θατο 300αριζα κ ισως μια μερα να το εκανα κ μεθυσμενος στο σχιστο η στην παραλιακη.........
Στην ασφαλτο κουρσαρος με καραβι την μοτοσυκλετα..........
Γιατι οσο μυαλο κ να χεις η κ@υλα της μηχανης στο περνει κ δε σε νοιαζει κ καθολου......
Δεν υπαρχει σκιτσο να περιγραψω αυτο που νιωθω κ θα κλεισω με ενα ποτηρι στην υγεια οσων χαθηκαν στην ασφαλτο.