-
Οκ. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα επανέλθω όταν με το καλό έρθει η μοτο.
-
Τιμη δεν εχω ρωτηση αλλα ειδα τις τιμες που εχει ο Σαρακακης στο HONDA.GR
Να ξερεις αν και μιαζουν ιδια το ψεκαστο με το προηγουμενο εχουν μονο την ουρα ιδια.Ολα τα αλλα εχουν αλλαξει......και η σελα που ειναι ποιο στενη μπροστα.
Αμαν με αυτες τις κουτες.......οσο ασχημες ειναι αλλο τοσο επικυνδινες ειναι τουλαχιστον σε ταξιδι
Στο TRANSALP που ειχα κουτα ειχα φαει τα ....να βρω γιατι μεταξυ 70-100 ταλαντωνε το τιμονι μεχρι που μια μερα την ειχα βγαλει και ειδα τι φταιει.
-
Τωρα θα σου πω κατι που αν δεν το ξερεις θα με βρισεις αλλα,.....
Εγω το TRANSALP το εδωσα γιατι ειχε ακτινες ,δεν ανεβαζε πανω απο 160 και βασικα το βαρεθικα.
Ο Σαρακακης ομως με 80 ευρουλια εδινε μια σελα που κατεβαζε το υψος 2 ποντους και γινοταν αλλο μηχανακι.
-
Αρχικά δημιουργήθηκε από kondoras
Να ξερεις αν και μιαζουν ιδια το ψεκαστο με το προηγουμενο εχουν μονο την ουρα ιδια.Ολα τα αλλα εχουν αλλαξει......και η σελα που ειναι ποιο στενη μπροστα.
Σωστός. Όμως οι ουσιώδεις διαφορές είναι ο κινητήρας που είναι από το CBR αλλά με άλλη χαρτογράφηση για ροπές στις χαμηλομεσαίες, και βέβαια το πλαίσιο που τώρα είναι αλουμίνιο.
Τιμη δεν εχω ρωτηση αλλα ειδα τις τιμες που εχει ο Σαρακακης στο HONDA.GR
Οι τιμές είναι: 8140 με μειωμένο Τ.Τ και 8300 χωρίς μείωση του Τ.Τ. Πήγα πάλι στην αντιπροσωπεία και ρώτησα. Και το κουφό. Αγνοούσαν εντελώς τη διαφορά στα όργανα του 08 με το 09. Της βιτρίνας ήταν ένα μπλέ του 09 (το διάβασε στο πλαίσο) αλλά με τα παλιά όργανα.
Στο TRANSALP που ειχα κουτα ειχα φαει τα ....να βρω γιατι μεταξυ 70-100 ταλαντωνε το τιμονι μεχρι που μια μερα την ειχα βγαλει και ειδα τι φταιει.
Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα με την κούτα. Μάλιστα το ανακάλυψα τώρα στο παπάκι (Τ80) που είναι ακόμα πιο έντονο. Μου το είπε ένας μάστορας και όντως όταν την έβγαλα, όλα οκ.
Εγω το TRANSALP το εδωσα γιατι ειχε ακτινες , δεν ανεβαζε πανω απο 160 και βασικα το βαρεθικα.
Ο Σαρακακης ομως με 80 ευρουλια εδινε μια σελα που κατεβαζε το υψος 2 ποντους και γινοταν αλλο μηχανακι.
Δεν με ενοχλούσαν όλα αυτά, εκτός από το ύψος που μου δημιουργούσε ανασφάλεια σε στάση (ειδικά δικάβαλος). Αλλά για να είμαι ειλικρινής, το ύψος της ήταν μια καλή δικαιολογία (για τη γκρίνια της συζύγου). Ξέρεις τώρα και καλά για λόγους ασφαλείας πρέπει να πατάμε καλά κάτω και τέτοια. Οπότε όλα οκ.
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ μετά από 5 χρόνια τη βαρέθηκα. Άσε που ήταν μοντέλο 2001 (αλλά σε άψογη κατάσταση με 22.000 Km) και σε λίγο καιρό δεν θα μπορούσα να την πουλήσω. Την έδωσα 4.000 μετροιτά. Πολύ καλή τιμή. Όμως ήταν πολύ άψογη μηχανή και την αγάπησα.
To CBF ακόμα το περιμένω. Μου έχει βγάλει την ψυχή το παλικάρι που θα μου την φέρει.
-
http://www.honda-motorcycles.gr/inne...6&model_id=142
Πες τι τιμη γραφει γιατι εχω μεγαλωσει και μια .....ψιλογκαβομαρα την εχω.
Αν μ@λ@κιζοντε στην HONDA ...Συγνωμη για τις λαθος πληροφοριες που σου εδωσα
Οπως και να εχει εσυ το περιμενεις...το περνεις ποιο φτηνα και οτι οργανα και να εχει μπορουν να γραψουν 200+
ΧΡΩΜΑ δεν μας ειπες
Το δικο μου ειναι μαυρο και αραχνο
Σε ποιο μερος εισαι???
Να ταιριαξουμε καμια βολτα
Θα σου εδειχνα φωτο απο την δικια μου αλλα εδω δεν ξερω να βαζω....
Αν θελεις εσυ και οποιος αλλος στο MSN ειμαι yio@mailbox.gr
Ekei τα λεμε ποιο αμεσα και ειναι ευκολες οι φω
το
-
Auto-banned
Υπόψιν, στο λινκ εμφανίζεται το CBF-600 χωρίς ΑΒS
-
-
Πες τι τιμη γραφει γιατι εχω μεγαλωσει και μια .....ψιλογκαβομαρα την εχω.
Τιμές (χωρίς ABS): 7.750 με ολόκληρο το Τ.Τ και 7.580 € με μειωμένο το Τ.Τ
Οπως και να εχει εσυ το περιμενεις...το περνεις ποιο φτηνα και οτι οργανα και να εχει μπορουν να γραψουν 200+
ΧΡΩΜΑ δεν μας ειπες
Το δικο μου ειναι μαυρο και αραχνο
Σε ποιο μερος εισαι???
Να ταιριαξουμε καμια βολτα
Θα σου εδειχνα φωτο απο την δικια μου αλλα εδω δεν ξερω να βαζω....
Αν θελεις εσυ και οποιος αλλος στο MSN ειμαι yio@mailbox.gr
Ekei τα λεμε ποιο αμεσα και ειναι ευκολες οι φωτο
Το περιμένω αλλά το "παλικάρι" που θα μου το φέρει, ακόμη στην Ελλάδα είναι. Μου τα έχει σπάσει ο μπαγάσας. Κάθε Δευτέρα φεύγει και ακόμη εδώ είναι. Ήταν να φύγει σήμερα, αλλά θα φύγει αύριο. Να το δω και να μην το πιστέψω.
Κάνω υπομονή γιατί τον εμπιστεύομαι. Το transalp αυτός μου το είχε φέρει από Γερμανία και ήταν αστέρι. 3 χρονών με 4.000 Km και αν δεν ήξερες πως είναι μετ/σμένο, το έλεγες καινούριο. Κατάσταση κούτας. Αλλά θέλει υπομονή. Το transalp το είχα παραγγείλει Ιούνιο και μου το έφερε Οκτώβρη!!! Τόσο άμεσος.
Αυτή τη φορά δεν θα περιμένω τόσο. Αν και κερδίζω 1800€, αν μέχρι την επόμενη Δευτέρα δεν έχει γίνει τίποτα, θα πάω και θα το παραγγείλω στην αντιπροσωπεία. Το μηχανάκι είναι ασημί αλλά θα το προτιμούσα μαύρο. Το μαύρο του πάει πολύ και μου αρέσει. Το ασημί είναι η επόμενη επιλογή μου.
Για μετ/σμένο από Ελλάδα δεν θα ασχοληθώ άλλο. Πολύ απάτη. Αν μπορούσα να βρώ κάτι καλό στην πόλη που μένω (Καλαμάτα) από ιδιώτη καλώς, αλλά δεν βρίσκω.
Θα δούμε.
MSN δυστυχώς δεν έχω και ούτε που ξέρω πως δουλεύει. Πάντως αν είστε κοντά ή αν σας βγάλει ο δρόμος σας στην Πόλη μου, ρίξτε σύρμα. Φυσικά κερνάω
-
Sε πειρασμο με βαζεις και για βολτα και για ..πουλημα
Ξερεις κανενα Βασιλη που δουλευει οδηγος ΔΕΗ Αθηνα και ειναι απο εκει??
Αθηνα -Καλαματα ποσα χλμ??
-
Λοιπον το κοιταξα..250 περιπου χλμ ειναι....ομορφη εκδρομη για Σ/Κ
Θα ερθω εκει και αν βρω να μεινω σε ξενοδοχειο η δωματιο εχει καλως αλλοιως η θα γυρισω η θα δω σε καποιο αλλο μερος
Το τηλ. ειναι 6977495920
Παρε αν θελεις να σου δοσω σταθερο να τα πουμε
Αντε να δοκιμασω και τις καινουργιες μου μποτες:smilea:
-
Παίδες τζίφος
. Το άτομο με κορόιδευε και το ακύρωσα. Ο Γερμανός περίμενε 20 μέρες κι αφού είδε ο άνθρωπος τι γίνεται το ξανάβγαλε για πούλημα. Είναι αυτό: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=1
Ξεφτύλας ο "δικός μου". Κρίμα γιατί ήταν καλή περίπτωση.
Αν δεν ταιριάξει του Γιώργου, πάω για καινούριο. Το βρήκα στον Παπαγεωργίου (Μιχαλακοπούλου) 7.500 euro με πινακίδες. Καλή τιμή και το σκέφτομαι.
Τη Δευτέρα αφού ψάξω λιγάκι ακόμη, το παραγγέλνω.
Επιτέλους!!!
-
Σταυρο ενα mail να σου στειλω φωτο
Ενω εκανα τον καμποσο...κολοσα λιγο με τα χλμ,,,...
Παντως δεν την αποκλειω την βολτα....παραγερασα
Το αδελφι επιμενει για Ικαρια....ειδε και στο μετεο κατι βροχουλες δευτερα τριτη στα μερη σας και δεν ερχεται
Καλη τιμη βρηκες..να εισαι με αυτους θρασυς...ζητα και κανενα δωρο..στην πεινα ειναι ,ολοι αμαξια αγοραζαν,μηχανες κανεις.
-
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...&pageNumber=17
Σταυρο για κοιτα εδω.Ψαξε λιγο το site πολλοι λενε οτι στην στελνουν στο σπιτι σου
-
Μαλλον καινουργιο μου μυριζει....
Αντε καλα χιλιομετρα.....και να μην γερασουμε...βαλε τις φωνες για καμια βολτα
-
Ναι το αποφάσισα. Πήρα τηλ στον Παπαγεωργίου και το παράγγειλα. 7500 (με πινακίδα) και μου κάνει δώρο τα μανιτάρια.
Αλλά αν είσαι γκαντέμης....
Πήρε στη Honda και σε μαύρο δεν έχουν. Από Δευτέρα θα εκτελωνίσουν και θα με πάρουν τηλ να προχωρήσουμε. Πάλι στην αναμονή... Ελπίζω όχι για πολύ.
Κανόνες δημοσιεύσεων
- Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
- Δεν μπορείτε να απαντήσετε
- Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
-
- Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
- Τα smilies είναι ΟΝ
- Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
- Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
- Ο κώδικας HTML είναι OFF