ναι ναι το ξέρω ήμουν καλή γκόμενα!!!
αν μαλακίζεσαι και αφήνεις για τελευταία στιγμή τα πάντα σε πατάνε στον λαιμό!!!!
αν μαλακίζεσαι και αφήνεις για τελευταία στιγμή τα πάντα σε πατάνε στον λαιμό!!!!
Αν δεν κάνω λάθος, "φίλος" φίλου και καλά και συστημένος μάστορας πέρυσι μου είχε πάρει... Να μη το σκέφτομαι, κανένα 40άρι; Ουφ. Έχει δει κανείς το μπροστινό γρανάζι πως βγαίνει; Αν δεν θέλει ειδικό εργαλείο, να πα να γ.... θα την περάσω μόνος μου, είχα ψιλοχαζέψει πέρυσι, είχε και στο μοτο αν δεν κάνω λάθος οδηγίες, θα βρω άκρη. Εκτός αν είσαι Αθήνα DeusΕx, οπότε στείλε σε παρακαλώ με ένα πμ το σε ποιόν την έκανες τη δουλειά, με εκνευρίζει ο κάθε αχαρακτήριστος να ζητάει ότι του κατέβει. Φιλικά κιόλας... ΛΟΛ. Με 10? δεν παίρνω κόφτη/πρέσσα αλυσίδας... Με 40 μου μένουν και ρέστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
10ε περαστικα
Γιάννη αν θέλεις στείλε μου το e-mail σου να σου στείλω το service manual από το 1250 Κ7. Δε νομίζω να έχει διαφορές από το δικό σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Έχει δει κανείς το μπροστινό γρανάζι πως βγαίνει; Αν δεν θέλει ειδικό εργαλείο, να πα να γ.... θα την περάσω μόνος μου, είχα ψιλοχαζέψει πέρυσι, είχε και στο μοτο αν δεν κάνω λάθος οδηγίες, θα βρω άκρη.
To manual το έχω, αλλά θυμάμαι για κάποιο λόγο ζορίστηκε με το μπροστινό ο "μάστορας". Το manual έγραφε και λάθος κρίκους αλυσίδας...
10 Eυρώ δεν είναι λογική τιμή για αλλαγή αλυσσίδας γραναζιών είναι τσάμπα.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Αν δεν κάνω λάθος, "φίλος" φίλου και καλά και συστημένος μάστορας πέρυσι μου είχε πάρει... Να μη το σκέφτομαι, κανένα 40άρι; Ουφ. Έχει δει κανείς το μπροστινό γρανάζι πως βγαίνει; Αν δεν θέλει ειδικό εργαλείο, να πα να γ.... θα την περάσω μόνος μου, είχα ψιλοχαζέψει πέρυσι, είχε και στο μοτο αν δεν κάνω λάθος οδηγίες, θα βρω άκρη. Εκτός αν είσαι Αθήνα DeusΕx, οπότε στείλε σε παρακαλώ με ένα πμ το σε ποιόν την έκανες τη δουλειά, με εκνευρίζει ο κάθε αχαρακτήριστος να ζητάει ότι του κατέβει. Φιλικά κιόλας... ΛΟΛ. Με 10? δεν παίρνω κόφτη/πρέσσα αλυσίδας... Με 40 μου μένουν και ρέστα.
Για κόφτη/πριτσινωτή θες 50 Ευρω, και πρέπει να εχεις καστάνια μισής ίντσας, και καμμια προέκταση μάλλον θα σου χρειαστεί.
Στο 650 του φίλου που αλλάξαμε χθές χρειάστηκε προέκταση και τάκος στο ψαλίδι. Επίσης στο υδρόψυκτο πρέπει να βγεί και η τρόμπα του συμπλέκτη.
40 Ευρω είναι λογικά νομίζω που σου πήρε, δεν είναι δουλειά του 5λέπτου.
Αν πας να το κάνεις μόνος σου κοίτα μην λύσεις πίσω και κόψεις αλυσίδα πριν σιγουρευτείς οτι μπορείς να βγάλεις το μπροστινό γρανάζι!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Με κρύα μοτοσικλέτα, κάποιος που έχει εμπειρία και ξέρει τι κάνει, σε μισή ώρα (και πολύ λέω) έχει καθαρίσει. Είναι 5 αλενάκια το κάλυμμα του γραναζιού, με ένα 10αράκι λύσιμο το μαρκούτσι των ταχυτήτων και πιάνεις το γρανάζι μπροστά. ΟΚ θέλει κάποιον να σου πατάει το φρένο για να ξεβιδώσεις το μπουλόνι από το εμπρός γρανάζι. Μετά το πίσω, βγάζεις τον τροχό, δεν θέλει τίποτα άλλο λύσιμο, και με 5 ή 6 μπουλόνια βγάλε/βάλε και κόλλα σπειρωμάτων γιατί δεν είναι ασφαλείας, τελείωσες. Πόση ώρα θέλει να κόψεις την παλιά αλυσίδα και να πριτσινώσεις και να κεφαλώσεις την καινούρια; Αν είναι 100? η ώρα που πληρώνονται τα μαστόρια φίλε Άρη, λάθος δουλειά κάνω... Πάω μιά βόλτα από ΙΕΚ και γίνομαι κροίσος, τι το ήθελα το πολυτεχνείο! Κυριολεκτικά, μαζί με τον πίσω άξονα, 15 βίδες 40 ευρά; Δεν λύσαμε συμπλέκτη (δεν είναι υδραυλικός στο δικό μου) δεν έγινε καμία εργασία που να θέλει κάτι "δύσκολο". Το "δύσκολο" από ότι κατάλαβα είναι να μην παρασφίξεις την αλυσίδα και κολλάει ο κρίκος που μπαίνει τελευταίος.
Ρε Μάκη ?? έχεις φύγει απο εγγύηση???Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Γιατί τελευταία πέφτει πολύ Τι αμο!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Bandit 650 s ABS K7
Έχω κανένα δίμηνο.... αλλά αυτή τη φορά δεν πήγα σε εξουσιοδοτημένο. Όχι πως είδε διαφορά η τσέπη μου αλλά τουλάχιστον είμαι λίγο πιο σίγουρος ότι έγιναν κάποια πράγματα.
Το σεξ όμως σεξ!! μάλλον το έχει το κλίμα εδω![]()
![]()
gigeni σε ποιον το πήγες?
οι καλοί μηχανικοί στην κρήτη είναι είδος υπο εξάφανηση
Καλά πλάκα κάνεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Έχω κανένα δίμηνο.... αλλά αυτή τη φορά δεν πήγα σε εξουσιοδοτημένο. Όχι πως είδε διαφορά η τσέπη μου αλλά τουλάχιστον είμαι λίγο πιο σίγουρος ότι έγιναν κάποια πράγματα.
Το σεξ όμως σεξ!! μάλλον το έχει το κλίμα εδω![]()
![]()
Σε μη εξουσιοδοτημένο και σου πείρε 450![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε αυτο δεν είναι σεξ !!! Βιασμός είναι!!!!!!![]()
![]()
![]()
Bandit 650 s ABS K7
Ναι 170 η αλυσίδα... γρανάζι μπρος πίσω, τα είδα κάπου στα 45-50 στο νετ, οπότε εδώ θα έχουν κανένα 70αρι... τακάκια μπρος πίσω... λάδια, φίλτρα και (μπόλικα) εργατικά μαζεύονται τα άτιμα!!!
Εδώ ο άλλος μου πήρε 350 για λάδια ξύδια και ρύθμιση βαλβίδων χωρίς να βάλει ούτε βίδα!!!!!!
Τέσπα εγώ φταίω όχι αυτοί!!! άλλη φορά απο νετ και μόνος μου!!!!
Την επομενη φορα να κανονισουμε να κανουμε ολοι μαζι για σεξ εεε σερβις ηθελα να πω μπας και στα 5 παρουμε και κανενα δωρο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Απο τον μηχανικο μου παντως δεν εχω παραπονο οτι μπορουσε εκανε για να μου κανει το μηχανακι μου κ7 σε καθε μεγαλο σερβις μου αλαζε και μερικα καπελοτα![]()
![]()
Αν μου χρεωνε και παραφλου τοτε θα ειχα το κ7 πιο πριν και απο τη μαμα SUZUKI :a19:
GSF 650 N
Σιγά! εμένα το έκανε hayabusa!!! (τέτοια αλυσίδα μου έβαλε) Οι γιαπωνέζοι μπροστά τους είναι σερβιτόροι :rotflmao: :rotflmao:
Αν δεν κάνω λάθος, το busa φοράει 525 αλυσίδα... Εμείς 530! Και συζητούσα με τον ξάδερφο μπας και την άλλαζα με πιο "ελαφριά" αλλά μου άρχισε τα "αξιοπιστία" κλπ κλπ κλπ και λέω άστο να πάει στο καλό. Όχι ότι φοβήθηκα να μη σπάσει, αστεία πράγματα, αλλά τέλος πάντων. Κάποια στιγμή, έχω παλαβά σχέδια για το Zook. Όταν πάρω άλλη μία μοτοσικλέτα "πασπαρτού" για να μην μείνω χωρίς![]()