Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: Αλυσίδα - Γρανάζια

Banned Το avatar του/της WebD
    ναι ναι το ξέρω ήμουν καλή γκόμενα!!!

αν μαλακίζεσαι και αφήνεις για τελευταία στιγμή τα πάντα σε πατάνε στον λαιμό!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    10ε περαστικα
    Αν δεν κάνω λάθος, "φίλος" φίλου και καλά και συστημένος μάστορας πέρυσι μου είχε πάρει... Να μη το σκέφτομαι, κανένα 40άρι; Ουφ. Έχει δει κανείς το μπροστινό γρανάζι πως βγαίνει; Αν δεν θέλει ειδικό εργαλείο, να πα να γ.... θα την περάσω μόνος μου, είχα ψιλοχαζέψει πέρυσι, είχε και στο μοτο αν δεν κάνω λάθος οδηγίες, θα βρω άκρη. Εκτός αν είσαι Αθήνα DeusΕx, οπότε στείλε σε παρακαλώ με ένα πμ το σε ποιόν την έκανες τη δουλειά, με εκνευρίζει ο κάθε αχαρακτήριστος να ζητάει ότι του κατέβει. Φιλικά κιόλας... ΛΟΛ. Με 10? δεν παίρνω κόφτη/πρέσσα αλυσίδας... Με 40 μου μένουν και ρέστα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cptm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Έχει δει κανείς το μπροστινό γρανάζι πως βγαίνει; Αν δεν θέλει ειδικό εργαλείο, να πα να γ.... θα την περάσω μόνος μου, είχα ψιλοχαζέψει πέρυσι, είχε και στο μοτο αν δεν κάνω λάθος οδηγίες, θα βρω άκρη.
    Γιάννη αν θέλεις στείλε μου το e-mail σου να σου στείλω το service manual από το 1250 Κ7. Δε νομίζω να έχει διαφορές από το δικό σου.

To manual το έχω, αλλά θυμάμαι για κάποιο λόγο ζορίστηκε με το μπροστινό ο "μάστορας". Το manual έγραφε και λάθος κρίκους αλυσίδας...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Αν δεν κάνω λάθος, "φίλος" φίλου και καλά και συστημένος μάστορας πέρυσι μου είχε πάρει... Να μη το σκέφτομαι, κανένα 40άρι; Ουφ. Έχει δει κανείς το μπροστινό γρανάζι πως βγαίνει; Αν δεν θέλει ειδικό εργαλείο, να πα να γ.... θα την περάσω μόνος μου, είχα ψιλοχαζέψει πέρυσι, είχε και στο μοτο αν δεν κάνω λάθος οδηγίες, θα βρω άκρη. Εκτός αν είσαι Αθήνα DeusΕx, οπότε στείλε σε παρακαλώ με ένα πμ το σε ποιόν την έκανες τη δουλειά, με εκνευρίζει ο κάθε αχαρακτήριστος να ζητάει ότι του κατέβει. Φιλικά κιόλας... ΛΟΛ. Με 10? δεν παίρνω κόφτη/πρέσσα αλυσίδας... Με 40 μου μένουν και ρέστα.
    10 Eυρώ δεν είναι λογική τιμή για αλλαγή αλυσσίδας γραναζιών είναι τσάμπα.

Για κόφτη/πριτσινωτή θες 50 Ευρω, και πρέπει να εχεις καστάνια μισής ίντσας, και καμμια προέκταση μάλλον θα σου χρειαστεί.
    Στο 650 του φίλου που αλλάξαμε χθές χρειάστηκε προέκταση και τάκος στο ψαλίδι. Επίσης στο υδρόψυκτο πρέπει να βγεί και η τρόμπα του συμπλέκτη.
    40 Ευρω είναι λογικά νομίζω που σου πήρε, δεν είναι δουλειά του 5λέπτου.
    Αν πας να το κάνεις μόνος σου κοίτα μην λύσεις πίσω και κόψεις αλυσίδα πριν σιγουρευτείς οτι μπορείς να βγάλεις το μπροστινό γρανάζι!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Με κρύα μοτοσικλέτα, κάποιος που έχει εμπειρία και ξέρει τι κάνει, σε μισή ώρα (και πολύ λέω) έχει καθαρίσει. Είναι 5 αλενάκια το κάλυμμα του γραναζιού, με ένα 10αράκι λύσιμο το μαρκούτσι των ταχυτήτων και πιάνεις το γρανάζι μπροστά. ΟΚ θέλει κάποιον να σου πατάει το φρένο για να ξεβιδώσεις το μπουλόνι από το εμπρός γρανάζι. Μετά το πίσω, βγάζεις τον τροχό, δεν θέλει τίποτα άλλο λύσιμο, και με 5 ή 6 μπουλόνια βγάλε/βάλε και κόλλα σπειρωμάτων γιατί δεν είναι ασφαλείας, τελείωσες. Πόση ώρα θέλει να κόψεις την παλιά αλυσίδα και να πριτσινώσεις και να κεφαλώσεις την καινούρια; Αν είναι 100? η ώρα που πληρώνονται τα μαστόρια φίλε Άρη, λάθος δουλειά κάνω... Πάω μιά βόλτα από ΙΕΚ και γίνομαι κροίσος, τι το ήθελα το πολυτεχνείο! Κυριολεκτικά, μαζί με τον πίσω άξονα, 15 βίδες 40 ευρά; Δεν λύσαμε συμπλέκτη (δεν είναι υδραυλικός στο δικό μου) δεν έγινε καμία εργασία που να θέλει κάτι "δύσκολο". Το "δύσκολο" από ότι κατάλαβα είναι να μην παρασφίξεις την αλυσίδα και κολλάει ο κρίκος που μπαίνει τελευταίος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    ναι ναι το ξέρω ήμουν καλή γκόμενα!!!

αν μαλακίζεσαι και αφήνεις για τελευταία στιγμή τα πάντα σε πατάνε στον λαιμό!!!!
    Ρε Μάκη ?? έχεις φύγει απο εγγύηση???

Γιατί τελευταία πέφτει πολύ Τι αμο!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Bandit 650 s ABS K7

Έχω κανένα δίμηνο.... αλλά αυτή τη φορά δεν πήγα σε εξουσιοδοτημένο. Όχι πως είδε διαφορά η τσέπη μου αλλά τουλάχιστον είμαι λίγο πιο σίγουρος ότι έγιναν κάποια πράγματα.

Το σεξ όμως σεξ!! μάλλον το έχει το κλίμα εδω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tzrypvs
    gigeni σε ποιον το πήγες?
    οι καλοί μηχανικοί στην κρήτη είναι είδος υπο εξάφανηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Έχω κανένα δίμηνο.... αλλά αυτή τη φορά δεν πήγα σε εξουσιοδοτημένο. Όχι πως είδε διαφορά η τσέπη μου αλλά τουλάχιστον είμαι λίγο πιο σίγουρος ότι έγιναν κάποια πράγματα.

Το σεξ όμως σεξ!! μάλλον το έχει το κλίμα εδω
    Καλά πλάκα κάνεις???

Σε μη εξουσιοδοτημένο και σου πείρε 450

Ρε αυτο δεν είναι σεξ !!! Βιασμός είναι!!!!!!
    Bandit 650 s ABS K7

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tzrypvs
    Αμα σου λεεί 170 ευρώ μόνο η αλυσίδα...

Ναι 170 η αλυσίδα... γρανάζι μπρος πίσω, τα είδα κάπου στα 45-50 στο νετ, οπότε εδώ θα έχουν κανένα 70αρι... τακάκια μπρος πίσω... λάδια, φίλτρα και (μπόλικα) εργατικά μαζεύονται τα άτιμα!!!

Εδώ ο άλλος μου πήρε 350 για λάδια ξύδια και ρύθμιση βαλβίδων χωρίς να βάλει ούτε βίδα!!!!!!

Τέσπα εγώ φταίω όχι αυτοί!!! άλλη φορά απο νετ και μόνος μου!!!!

Μελος Συμμοριας Το avatar του/της K5_N
    Την επομενη φορα να κανονισουμε να κανουμε ολοι μαζι για σεξ εεε σερβις ηθελα να πω μπας και στα 5 παρουμε και κανενα δωρο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Απο τον μηχανικο μου παντως δεν εχω παραπονο οτι μπορουσε εκανε για να μου κανει το μηχανακι μου κ7 σε καθε μεγαλο σερβις μου αλαζε και μερικα καπελοτα
    Αν μου χρεωνε και παραφλου τοτε θα ειχα το κ7 πιο πριν και απο τη μαμα SUZUKI :a19:
    GSF 650 N

Σιγά! εμένα το έκανε hayabusa!!! (τέτοια αλυσίδα μου έβαλε) Οι γιαπωνέζοι μπροστά τους είναι σερβιτόροι :rotflmao: :rotflmao:

Αν δεν κάνω λάθος, το busa φοράει 525 αλυσίδα... Εμείς 530! Και συζητούσα με τον ξάδερφο μπας και την άλλαζα με πιο "ελαφριά" αλλά μου άρχισε τα "αξιοπιστία" κλπ κλπ κλπ και λέω άστο να πάει στο καλό. Όχι ότι φοβήθηκα να μη σπάσει, αστεία πράγματα, αλλά τέλος πάντων. Κάποια στιγμή, έχω παλαβά σχέδια για το Zook. Όταν πάρω άλλη μία μοτοσικλέτα "πασπαρτού" για να μην μείνω χωρίς

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF