Τι ακουω ρε παιδια εδω μεσα και τρελλαινομαι ?
Απο ποτε ενας ανθρωπος ειναι "κτημα" ενος αλλου ?
Ελεος πια !!!![]()
kala re pou zis esi?Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ελεος πια !!!![]()
apo ta pola taksidia exis ksefigi leme
to 90% ton elinon ase tous alous tous ipoanaptiktous....
8eoroun oti oti exoun ine ktima tous
ke i ginekes tous ke ta panta min kitas esi pou exis elef8eres sxesis me tin gitonisa:rotflmao: :rotflmao:
edo ine valkania den ine pekse gelase...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Όποιος άντρας δε θέλει να είναι κτήμα της γυναίκας του και όποια γυναίκα δε θέλει να είναι κτήμα του άντρα της τότε να μη βάλουν βέρες και στεφάνια, απλά να έχουν μια σχέση, να συζούν και να πηδιούνται με όποιον γουστάρουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ελεος πια !!!![]()
Αλλιώς τα δεσμά του γάμου δεν θα λεγόταν ΔΕΣΜΑ!!!!
Ο Afro έχει δίκιο σε αυτά που λέει. Είναι ένα μεγάλο θέμα, πάνω στο οποίο ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Κανένας δε μπορεί να πει τι είναι απόλυτα σωστό ή απόλυτα λάθος. Όποιος είναι προοδευτικός και φιλελεύθερος ή όποιος βολεύεται από αυτή την κατάσταση καταδικάζει τέτοιες ακραίες τιμωρίες.
Εγώ ήμουν η τελευταία γενιά πιστεύω που εν έτει 1988 η δασκάλα μας έδερνε με τη βέργα στο δημοτικό κάθε φορά που κάναμε κάποια μ@λ@κί@ και τα κορίτσια φορούσαν ολόκληρα βρακάκια.....
Άν ήμουν στη θέση του κερατά άντρα θα ήθελα πολύ να την σκοτώσουν την πουτ@ν@ και γενικά είμαι υποστηρικτής των "λαϊκών δικαστηρίων¨.
NO BOOTS,
NO JACKETS,
NO HELMETS,
JUST BALLS.
Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
Όποιος άντρας δε θέλει να είναι κτήμα της γυναίκας του και όποια γυναίκα δε θέλει να είναι κτήμα του άντρα της τότε να μη βάλουν βέρες και στεφάνια, απλά να έχουν μια σχέση, να συζούν και να πηδιούνται με όποιον γουστάρουν.
Αλλιώς τα δεσμά του γάμου δεν θα λεγόταν ΔΕΣΜΑ!!!!
Ο Afro έχει δίκιο σε αυτά που λέει. Είναι ένα μεγάλο θέμα, πάνω στο οποίο ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Κανένας δε μπορεί να πει τι είναι απόλυτα σωστό ή απόλυτα λάθος. Όποιος είναι προοδευτικός και φιλελεύθερος ή όποιος βολεύεται από αυτή την κατάσταση καταδικάζει τέτοιες ακραίες τιμωρίες.
Εγώ ήμουν η τελευταία γενιά πιστεύω που εν έτει 1988 η δασκάλα μας έδερνε με τη βέργα στο δημοτικό κάθε φορά που κάναμε κάποια μ@λ@κί@ και τα κορίτσια φορούσαν ολόκληρα βρακάκια.....
Άν ήμουν στη θέση του κερατά άντρα θα ήθελα πολύ να την σκοτώσουν την πουτ@ν@ και γενικά είμαι υποστηρικτής των "λαϊκών δικαστηρίων¨.
Ειλικρινα λυπαμαι ...![]()
Σου ευχομαι ολοθερμα περαστικα!![]()
Κι ελπιζω να ΜΗΝ το παθει κανενας αλλος ...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειναι η γυνη μιιιιιιιιιαααααααααα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άν ήμουν στη θέση του κερατά άντρα θα ήθελα πολύ να την σκοτώσουν την πουτ@ν@ και γενικά είμαι υποστηρικτής των "λαϊκών δικαστηρίων¨. [/B][/QUOTE]
Ένα λαϊκό δικαστήριο για τον κύριο....
Αλλά θα είναι ο κατηγορούμενος!!!!
Συλληπητήρια....
![]()
![]()
![]()
Δε μισώ τις γυναίκες ισα ισα που έχω γνωρίσει πολύ αξιόλογες γυναίκες με δυναμισμό, λάμψη και χιούμορ. Γυναίκες που ομορφαίνουν τη ζωή, που χαίρεσαι να βγεις για ένα καφέ ή ποτό μαζί τους, να μιλήσεις, να ανταλλάξεις απόψεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από katy
Το ότι εκεί οι γυναίκες παντρεύονται όποιον μ@λ..κα τους επιβάλλουν, ότι ο σύζυγος έχει δικαίωμα να κάνει πάνω τους ότι θέλει (από ξύλο μέχρι βιασμό) χωρίς να έχει δικαίωμα η γυναίκα να παραπονεθεί .... κι αυτά για την ηθική γίνονται???
Μήπως να κάναμε κι εμείς τα ίδια σε σας όταν μας τα φοράτε?
Έλα τότε να μου μιλήσεις για ηθική!
Δεν ξέρω αν θα το γράψω σωστά αλλά όλοι το ξέρετε λίγο - πολύ:
"Ο αναμάρτυτος πρώτος το λίθο βαλλέτο"
Να σε δω αναμάρτυτε!
(ΥΓ: σου ζητώ συγγνώμη για την απάντησή μου γιατί δε σε ξέρω. Προσπαθώ να υπολογίσω το μίσος σου για τις γυναίκες μετά από αυτό που έτυχε στο φίλο σου....Αλλά αναθεώρησε λίγο τις απόψεις σου γιατί ...δεν ξέρεις τι σημαίνει ηθική!)
Αυτό που τελικά θέλω να πώ είναι οτι η ηθηκή έχει καταρρεύσει στον δυτικό κόσμο. Κατ' εμε ο όρος οικογένεια δεν υφίσταται πλέον. Η κοινωνία, από τα αρχαία χρόνια της δημιουργίας της, βασίστηκε σε ηθηκές αρχές και αξίες και όχι σε νόμους. Το ιδανικό θα ήταν να παρέμεναν οι άνθρωποι αγνοί και ηθηκοί όπως παλιά και να μη χρειαζόταν καν να υπάρχουν τιμωρίες............
Και φυσικά κανένας δε δίνει συγχαρητήρια στους άντρες που συμπεριφέρονται στις γυναίκες τους έτσι εκεί, η κακομεταχείρηση του ανθρώπου είναι ανήθηκη και θα έπρεπε να τιμωρείται και αυτή με θάνατο.
Μένω στο πολύ συγκεκριμένο θέμα της τιμωρίας της μοιχίας με θάνατο κατόπιν λαϊκής βούλησης και όχι δικαστικής απόφασης (πχ ηλεκτρική καρέκλα όπως στην Αμερική). Το σύνθημα "δώστε τον ένοχο στον λαό να αποφασίσει" μου αρέσει.
NO BOOTS,
NO JACKETS,
NO HELMETS,
JUST BALLS.
Νομιζω οτι σου ΑΞΙΖΕΙ να ζεις εκει που εισαι ΤΩΡΑ...Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
Το σύστημα δε μου αρέσει, το επίπεδο διαβίωσης είναι πολύ χαμηλό και δεν έχουν ωραίες μηχανές εκεί γιαυτό δε πάω να ζήσω εκεί κάτω.
...
Κανε μου τη χαρη και μεινε ΜΟΝΙΜΑ !!!
Δεν χρειαζονται αλλοι του δογματος "Π-Θ-Οι" ΕΔΩ, υπαρχουν αρκετοι...
και η επετειος ετσι κι αλλιως ηταν πριν 5 ημερες !!!
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"
Αρχικά δημιουργήθηκε από katy
Ένα λαϊκό δικαστήριο για τον κύριο....
Αλλά θα είναι ο κατηγορούμενος!!!!
Συλληπητήρια....
[/B][/QUOTE]
kitakse na dis pos exoun ta pragmata
an i pini gia tin mixia itan na ine ipoxreomeni i sizigos na ferni ston sizigo 18xrones kalones tipou internet i dio ales ginekes analoga me tin protimisi tou sizigou kanis den 8a i8ele na tin skotosoun anti8etos kapia stigmi 8a stinane oloi me filous tous mixies gia na exoun afto to pronomio
ine pos to kitas to 8ema ke siga min itan poutana tote 8a itan apla enas an8ropos me adinamies opos oloi mas
episis file mou min ta ftiaxnis me pout@nes
dokimase apla koritsia tou laou
ke an den ginete alios ke den 8es na fenete to kerato fora kapelo
mou edoses mia ideaΑρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
Δε μισώ τις γυναίκες ισα ισα που έχω γνωρίσει πολύ αξιόλογες γυναίκες με δυναμισμό, λάμψη και χιούμορ. Γυναίκες που ομορφαίνουν τη ζωή, που χαίρεσαι να βγεις για ένα καφέ ή ποτό μαζί τους, να μιλήσεις, να ανταλλάξεις απόψεις.
Αυτό που τελικά θέλω να πώ είναι οτι η ηθηκή έχει καταρρεύσει στον δυτικό κόσμο. Κατ' εμε ο όρος οικογένεια δεν υφίσταται πλέον. Η κοινωνία, από τα αρχαία χρόνια της δημιουργίας της, βασίστηκε σε ηθηκές αρχές και αξίες και όχι σε νόμους. Το ιδανικό θα ήταν να παρέμεναν οι άνθρωποι αγνοί και ηθηκοί όπως παλιά και να μη χρειαζόταν καν να υπάρχουν τιμωρίες............
Και φυσικά κανένας δε δίνει συγχαρητήρια στους άντρες που συμπεριφέρονται στις γυναίκες τους έτσι εκεί, η κακομεταχείρηση του ανθρώπου είναι ανήθηκη και θα έπρεπε να τιμωρείται και αυτή με θάνατο.
Μένω στο πολύ συγκεκριμένο θέμα της τιμωρίας της μοιχίας με θάνατο κατόπιν λαϊκής βούλησης και όχι δικαστικής απόφασης (πχ ηλεκτρική καρέκλα όπως στην Αμερική). Το σύνθημα "δώστε τον ένοχο στον λαό να αποφασίσει" μου αρέσει.
kapote se ena revegion protoxronias eprepe na klisoume ola ta fota gia na mpi o kenourios xronos ke itan para pola den prolavename apo diakoptes mexri portatif ke fonaksa den klinoume kalitera ta matia mas re pedia
me vasi lipon aftin tin optiki gonia skeftika mias ke se provlimatizi toso poli afti i katastasi ke 8es stin ousia na apaftonis ke na 8anatonis ginekes:rotflmao:
skeftika lipon mipos ine kalitera na pe8anis esi
mpas ke glitosoume kamia gineka gia parti mas giati etsi opos pas 8a ginoume oloi aderfes edo pera mias ke 8a mas tis skotosis oles
ke empasi periptosi den mas pirazi na to kanoume me tin dikia sou esi exis provlima
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ala opos lei ke enas arxeos filosofos o saramara
min er8is edo katse eki
ase pou ama se doume 8a se fame emis na ksemperdevoume
ginekofonia e! ginekofonia
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απο moderator:
το περιεχομενο σβυστηκε!!
απο Χρήστο:
![]()
![]()
![]()
NO BOOTS,
NO JACKETS,
NO HELMETS,
JUST BALLS.
Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
απο moderator:
το περιεχομενο σβυστηκε!!
απο Χρήστο:
![]()
![]()
![]()
γνωμη μου:
εισαι πολυ καλος με τις μηχανες.....ΑΡΙΣΤΟΣ θα ελεγα (θα στην εμπιστευομουν να την λυσεις και να την δεσεις ακομα και μια μερα να την ειχα)..........
αλλα εισαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΚΡΑΠΑΣ με την γυναικεια φιλοσοφια, την συμπεριφορα και τον τροπο που πρεπει να εχεις με τα ευγενη αυτα οντα..........
εγω θα ελεγα...............ο καθενας με τις αρετες του!!
αλλα πραγματικα οι αποψεις σου ειναι λαθος οσο και αν θες να μην το παραδεχτεις...........
φιλικα παντα,
Σταυρος
![]()
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΚΑΙΡΟ ΤΟ ΤΗΛ.ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ??
ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΜΟΙΧΕΙΑΣ" ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ !!![]()
![]()
ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΩΣΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ,ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ...![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Ας πω και εγω την γγωμη μου, μιας και εχω επισκευθει αρκετες φορες τετοιου ειδους κρατη με τοσο 'ωραιους' νομους.
Ειναι χωρες στις οποιες βασιλευει η μαλακια σε ολο της το μεγαλειο,
και δεν θα γινουν ανθρωποι ποτε. Πισω απο τους 'και καλα ηθικη' κρυβεται τοση βρωμα που δεν το χωρα ανθρωπινος νους.
Η τυφλη υπακοη στους 'θεικους' νομους αυτα τα αποτελεσματα εχει. Δεν ειναι ικανοι με το λιγοστο μυαλο τους να κρινουν εαν κατι ειναι σωστο η οχι. Οτι γραφει το κωλοβιβλιο που ηρθε απο τους ουρανους ειναι σωστο.
Προσφατα στο Πακισταν παρολιγο να με πανε μεσα γιατι καπνιζα μεσα στο αυτοκινητο, ενω απαγορευοταν λογο 'ραμαζανι'. Μηπως επρεπε να με λιθοβολισουν?![]()
![]()