Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Cbr - H - Varadero

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    φιλε xifia (μμμμμ μου ανοιγεις την ορεξη)

Η ΚΡΗΤΗ ΘΕΛΕΙ ΕΝΤΟΥΡΟ!!!

:rotflmao:

Παντως οτι και να παρεις παντα κρανος, ε? μην σε πιασω πανω στο XX χωρις κρανακι, ακους?? Αυτο εδω να βαλεις

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	fuzhatz_george_big.jpg 
Προβολές:	117 
Μέγεθος:	6,4 KB 
ID:	13695

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Μάλλον πρέπει να είσαι πολύ καινούριος για να συγκρίνεις δυο τελείως διαφορετικά μηχανάκια.Πάντως επειδή τυχαίνει να είμαι κι εγώ Κρήτη, ένα v-strom 650 πήρα.Για το νησί μας ότι πρέπει είναι.Αυτούς που αγοράζουν Κρήτη ρρρ και χχχ ,ε συγνώμη αλλά δεν μπορώ να τους καταλάβω.Που το τρέχουν το μηχανάκι;Αγιο Νικόλαο -Ηράκλειο ή Ηράκλειο-Ρέθυμνο ή Χανιά-Ρέθυμνο;Και σε πόσους αγίους είναι ταμένοι;Αν την γλυτώσουν από την κατσίκα που θα τους πεταχτεί πάνω στη στροφή,θα φάνε καμιά μπαλωτιά από τον κτηνοτρόφο που του ενόχλησαν την περιουσία του....

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    συμφωνω και επαυξανω. Παντως εχει 1-2 καλες διαδρομες, χανια-καστελι και Ηρακλειο Αγ.Νικολαο στον καινουργιο δρομο που εχει καλουτσικη ασφαλτο και ευθειες.... παντως ο γιατρος που με χειρουργησε στα χειλη ειναι απο τους κορυφαιους χειρουργους-πλαστικους χειρουργους και οδηγαει ενα ΧΧ ασημι. Ο πατερας μου (γιατρος και αυτος) που τον ξερει καλα λεει οτι κανει την διαδρομη Αγ.Νικολαο Ηρακλειο (που την κανει καθε μερα) μεσα σε 25 λεπτα και την εχει και για καθημερινες.

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ.
    ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ XR 200/XR 350/VFR 400/
    YZ 250/.TΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΝΕΡΓΩΣ ΛΟΓΩ
    ΑΝΟΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ .

ΤΩΡΑ ΤΟ V-STROM ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ DESIGN ΤΟΥ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΥΒΙΚΑ ΘΕΛΩ 1000 ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ (ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΚΙΛΑ . ΚΑΙ 1.82 ) ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣ ?

Thumbs down

ΤΙ V - STROM ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ V-STROM ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
    ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ( ΧΧ - VARADERO )

Το πρόβλημα που παρουσιάζει το ΧΧ είναι ότι είναι ακατάλληλο έως και επικίνδυνο για τους δρόμους της Κρήτης.

Το πρόβλημα που παρουσιάζει το Varadero είναι ότι η μαμά του και ο μπαμπάς του εξαφανίστηκαν πριν από 70 περίπου εκατομμύρια χρόνια (μάλλον λόγω πτώσης μετεωρίτη στον πλανήτη) και από τη θλίψη έχει βαρύνει πολύ το καημένο...

TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΗΤΗ

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    Ο πατερας μου (γιατρος και αυτος) που τον ξερει καλα λεει οτι κανει την διαδρομη Αγ.Νικολαο Ηρακλειο (που την κανει καθε μερα) μεσα σε 25 λεπτα και την εχει και για καθημερινες.
    25 λεπτά ???? για να κάνεις τη συγκεκριμένη διαδρομή σε 25 λεπτά πρέπει να πηγαίνεις με το ΤΑΠ στο στόμα. Ήμαρτον βαρέθηκε τη ζωή του και βρήκε ένα ενδιαφέρον τρόπο να αυτοκτονήσει? Μάλλον για υπερβολή μου ακούγετε (35-40 λεπτά είναι πιο αληθοφανές αλλά και πάλι ακραίο)
    Ρε κουζουλάθηκε ο κόσμος :rotflmao:

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Το πρόβλημα που παρουσιάζει το ΧΧ είναι ότι είναι ακατάλληλο έως και επικίνδυνο για τους δρόμους της Κρήτης.
    Το πρόβλημα δεν είναι το XX είναι οι δρόμοι αλλά ακόμα περισσότερο οι γρόθοι που τους χρησιμοποιούν. Αν και κρητικός οφείλω να ομολογήσω ότι είμαστε οι χειρότεροι οδηγοί της Μεσογείου τουλάχιστον, ειδικά όταν οδηγάμε στην Κρήτη.

Φίλε whoiswho δεν πας να χτυπήσεις κανένα BMW GS. Για την Κρήτη είναι ιδανικό μηχανάκι .

Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Το πρόβλημα δεν είναι το XX είναι οι δρόμοι αλλά ακόμα περισσότερο οι γρόθοι που τους χρησιμοποιούν.

Μα και γω αυτό εννοούσα... Τι θα μπορούσε να φταίει το μηχανάκι...

Το έχουν ήδη επισημάνει και άλλοι στην ίδια κουβέντα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Εξατμισεισ Varadero
    από sef στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 23:23
  2. Mkoukwmeno CBR
    από greekshadow στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2004, 17:35
  3. Shumitomo δαγκάνες σε cbr 600 f3
    από banditgr στο forum Honda CBR series