Μάλλον πρέπει να είσαι πολύ καινούριος για να συγκρίνεις δυο τελείως διαφορετικά μηχανάκια.Πάντως επειδή τυχαίνει να είμαι κι εγώ Κρήτη, ένα v-strom 650 πήρα.Για το νησί μας ότι πρέπει είναι.Αυτούς που αγοράζουν Κρήτη ρρρ και χχχ ,ε συγνώμη αλλά δεν μπορώ να τους καταλάβω.Που το τρέχουν το μηχανάκι;Αγιο Νικόλαο -Ηράκλειο ή Ηράκλειο-Ρέθυμνο ή Χανιά-Ρέθυμνο;Και σε πόσους αγίους είναι ταμένοι;Αν την γλυτώσουν από την κατσίκα που θα τους πεταχτεί πάνω στη στροφή,θα φάνε καμιά μπαλωτιά από τον κτηνοτρόφο που του ενόχλησαν την περιουσία του....
συμφωνω και επαυξανω. Παντως εχει 1-2 καλες διαδρομες, χανια-καστελι και Ηρακλειο Αγ.Νικολαο στον καινουργιο δρομο που εχει καλουτσικη ασφαλτο και ευθειες.... παντως ο γιατρος που με χειρουργησε στα χειλη ειναι απο τους κορυφαιους χειρουργους-πλαστικους χειρουργους και οδηγαει ενα ΧΧ ασημι. Ο πατερας μου (γιατρος και αυτος) που τον ξερει καλα λεει οτι κανει την διαδρομη Αγ.Νικολαο Ηρακλειο (που την κανει καθε μερα) μεσα σε 25 λεπτακαι την εχει και για καθημερινες.
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ.
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ XR 200/XR 350/VFR 400/
YZ 250/.TΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΝΕΡΓΩΣ ΛΟΓΩ
ΑΝΟΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ .
![]()
![]()
ΤΩΡΑ ΤΟ V-STROM ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ DESIGN ΤΟΥ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΥΒΙΚΑ ΘΕΛΩ 1000 ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ (ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΚΙΛΑ . ΚΑΙ 1.82 ) ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣ ?
ΤΙ V - STROM ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ V-STROM ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ( ΧΧ - VARADERO )
Το πρόβλημα που παρουσιάζει το ΧΧ είναι ότι είναι ακατάλληλο έως και επικίνδυνο για τους δρόμους της Κρήτης.
Το πρόβλημα που παρουσιάζει το Varadero είναι ότι η μαμά του και ο μπαμπάς του εξαφανίστηκαν πριν από 70 περίπου εκατομμύρια χρόνια (μάλλον λόγω πτώσης μετεωρίτη στον πλανήτη) και από τη θλίψη έχει βαρύνει πολύ το καημένο...
![]()
TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΗΤΗ
25 λεπτά ????Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
Ο πατερας μου (γιατρος και αυτος) που τον ξερει καλα λεει οτι κανει την διαδρομη Αγ.Νικολαο Ηρακλειο (που την κανει καθε μερα) μεσα σε 25 λεπτακαι την εχει και για καθημερινες.
![]()
για να κάνεις τη συγκεκριμένη διαδρομή σε 25 λεπτά πρέπει να πηγαίνεις με το ΤΑΠ στο στόμα. Ήμαρτον
βαρέθηκε τη ζωή του και βρήκε ένα ενδιαφέρον τρόπο να αυτοκτονήσει? Μάλλον για υπερβολή μου ακούγετε (35-40 λεπτά είναι πιο αληθοφανές αλλά και πάλι ακραίο)
Ρε κουζουλάθηκε ο κόσμος :rotflmao:
Το πρόβλημα δεν είναι το XX είναι οι δρόμοι αλλά ακόμα περισσότερο οι γρόθοι που τους χρησιμοποιούν.Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Το πρόβλημα που παρουσιάζει το ΧΧ είναι ότι είναι ακατάλληλο έως και επικίνδυνο για τους δρόμους της Κρήτης.
Αν και κρητικός οφείλω να ομολογήσω ότι είμαστε οι χειρότεροι οδηγοί της Μεσογείου τουλάχιστον, ειδικά όταν οδηγάμε στην Κρήτη.
Φίλε whoiswho δεν πας να χτυπήσεις κανένα BMW GS. Για την Κρήτη είναι ιδανικό μηχανάκι .![]()
Μα και γω αυτό εννοούσα... Τι θα μπορούσε να φταίει το μηχανάκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Το πρόβλημα δεν είναι το XX είναι οι δρόμοι αλλά ακόμα περισσότερο οι γρόθοι που τους χρησιμοποιούν.
Το έχουν ήδη επισημάνει και άλλοι στην ίδια κουβέντα.