Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Ακόμα μία ιστορία καθημερινής τρέλας

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
    ρε φίλε, γιατί το μετακίνησες το μηχανάκι??
    Μααα ΔΕΝ το μετακίνησε

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    παρανόηση τότε.

παίζει πολύ το συγκεκριμένο σκηνικό και με έχει αγανακτήσει
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Ούτε τους καλογέρους δεν σέβονται πια,τί κατάσταση είναι αυτή;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
    εγω φιλε θα παρκαρα παραλληλα με το πεζοδρομιο να πιασω χωρο για 1 αμαξι και θα καθομουν εκει μπαστακας μεχρι να φυγει. μετα θα την παρκαρα καθετα να χωραει αμαξι και θα εφευγα. αν δεν κανω λαθος δεν σου απαγορευει ο κοκ να παρκαρεις ετσι
    Ακριβώς (θα έκανα το ίδιο) και όχι, δεν απαγορεύεται!
    Βρε θα στον έκανα τούρμπο να πάρει κι ιπποδύναμη το Βόλβο λέμε :rotflmao:

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Παίδες ότι κάνετε πάντα να θυμάστε ένα κανόνα:

ΜΗΝ χειροδικήσετε... γιατί θα τον πληρώνετε τον Π@π@ρη κι ας έχει άδικο.....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Παίδες ότι κάνετε πάντα να θυμάστε ένα κανόνα:
    ΜΗΝ χειροδικήσετε... γιατί θα τον πληρώνετε τον Π@π@ρη κι ας έχει άδικο.....
    Συμφωνώ απόλυτα, να σημειώσω ότι τη μηχανή θα την έβγαζα να παρκάρει και μετά θα την έβαζα πίσω του χωρίς καν να χρειαζόταν να το ζητήσει, από καθαρή ευγένεια. Πόσο μάλλον αν προλάβαινε να το ζητήσει ευγενικά πριν το σκεφτώ εγώ καν. Αλλά φίλε μου μη με αρχίσεις στις παπαριές.. αν έχεις δίκιο κερδίζεις χωρίς την παραμικρή αντίδραση από μέρους μου, αν έχεις άδικο όμως...

Ποτέ χέρι όμως και για κανέναν μπούστη παρά μόνο για αυτοάμυνα, αν ποτέ χρειαστεί πράγμα που δεν εύχομαι σε κανέναν.

Παλαιό μέλος
    πολυ προσοχη αυτο το καιρο γιατι γυρνανε οι οδηγοι απο τις διακοπες και σιγα σιγα βλεπουν μια αθηνα να ξαναγεμιζει και να γινεται παλι μερα με τη μερα αδυνατη η κυκλοφορια. Εμενα μου κορνανε ενας παλιομ..κας γιατι ειχα αφησει λιγο παραπανω αποσταση απο τον μπροστινο για ασφαλεια σε δρομο με πυκνη κινηση. Λες και θα πηγαινε πιο γρηγορα.. Και ομως καθως εστριβα τον ειδα να κανει τις πιο επικινδυνες σφηνες για να κερδισει μερικα μετρα. Ειναι απιστευτοι...
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Εγώ μια φορά χειροδίκησα όταν μου έφαγε κάποιος το πάρκινγκ,από τότε η περιοχή ονομάστηκε Κατάρα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Re: Re: Ακόμα μία ιστορία καθημερινής τρέλας

Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
    εγω φιλε θα παρκαρα παραλληλα με το πεζοδρομιο να πιασω χωρο για 1 αμαξι και θα καθομουν εκει μπαστακας μεχρι να φυγει. μετα θα την παρκαρα καθετα να χωραει αμαξι και θα εφευγα. αν δεν κανω λαθος δεν σου απαγορευει ο κοκ να παρκαρεις ετσι
    Φίλε TassosK η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα να παρκάρω παράλληλα με το πεζοδρόμιο, αλλά εκείνη τη στιγμή με έπιασε το φιλότιμο. Βέβαια αν ήξερα τι θα ακολουθούσε, θα το έβαζα παράλληλα και ας πάθαινε εγκεφαλικό από τα νεύρα του ο γέρος.

Ο κοκ όχι απλά δεν σου απαγορεύει να παρκάρεις παράλληλα, αλλά σου ορίζει ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Αν δεν κάνω λάθος λέει ότι όλα τα παρκαρισμένα οχήματα πρέπει να έχουν τις ρόδες τους παράλληλα στο πεζοδρόμιο.
    Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
    I would rather make history than read about it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Συμφωνώ απόλυτα, να σημειώσω ότι τη μηχανή θα την έβγαζα να παρκάρει και μετά θα την έβαζα πίσω του χωρίς καν να χρειαζόταν να το ζητήσει, από καθαρή ευγένεια. Πόσο μάλλον αν προλάβαινε να το ζητήσει ευγενικά πριν το σκεφτώ εγώ καν. Αλλά φίλε μου μη με αρχίσεις στις παπαριές.. αν έχεις δίκιο κερδίζεις χωρίς την παραμικρή αντίδραση από μέρους μου, αν έχεις άδικο όμως...

Ποτέ χέρι όμως και για κανέναν μπούστη παρά μόνο για αυτοάμυνα, αν ποτέ χρειαστεί πράγμα που δεν εύχομαι σε κανέναν.

Makis εάν ο γέρος το ζητούσε ευγενικά, θα την έπαιρνα και θα την πήγαινα αλλού να την παρκάρω. Δεν έχω πρόβλημα να το κάνω, γιατί το έχω ξανακάνει και μάλιστα πολλές φορές.
    Αλλά η αγένειά του και τα ηλίθια επιχειρήματά του με έκαναν να πεισμώσω τόσο, ώστε να μην την μετακινήσω ούτε χιλιοστό.

Επίσης κάτι που ξέχασα να αναφέρω στο αρχικό ποστ, είναι ότι ο παππους σε κάποια φάση μου είπε ότι έχει κρατήσει τον αριθμό της πινακίδας μου και την επόμενη φορά που θα με πετύχει θα με κανονίσει...

Life Less Serious Το avatar του/της IPL
    Ο νόμος λέει πως στο 2τροχο ισχύουν τα ίδια ακριβώς με το 4τροχο. Υπάρχει ΚΟΚ, δεν υπάρχει ΚΟΚ για 2τροχα και ΚΟΚ για 4τροχα. Γι αυτό μπορείς να παρκάρεις κανονικά. Το ότι περνάμε μέσα από αυτοκίνητα στην κίνηση είναι επίσης παράνομο. Γι αυτό αν χτυπήσεις όταν κινείσαι ανάμεσα σε αυτοκίνητα δεν σε καλύπτει τίποτα, ήσουν παράνομος.
    “If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee

Φίλε Καλόγερε, συγχαρητήρια για την ψυχραιμία σου και για τον τρόπο που χειρίστικες το σκηνικό. Εγώ και μόνο που διάβασα το ποστ, είμαι μες τα νεύρα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Spyros_Thess
    Φίλε Καλόγερε, συγχαρητήρια για την ψυχραιμία σου και για τον τρόπο που χειρίστικες το σκηνικό. Εγώ και μόνο που διάβασα το ποστ, είμαι μες τα νεύρα....
    Για να σου είμαι ειλικρινής, τώρα που έχουν περάσει δύο μέρες και ξανασκέφτομαι το σκηνικό, απορώ και εγώ με την ψυχραιμία μου.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Και αν σας τελιωσει η ψυχραιμια επιστρατευσται αδιαφορια, αναισθησια και οτιδηποτε αλλο σας κανει να μην σηκωσεται χερι ...ή ποδι...
    αλλα ενα χερακι ξυλο το χρειαζονται μερικοι...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz

Re: Re: Re: Ακόμα μία ιστορία καθημερινής τρέλας

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
    Ο κοκ όχι απλά δεν σου απαγορεύει να παρκάρεις παράλληλα, αλλά σου ορίζει ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Αν δεν κάνω λάθος λέει ότι όλα τα παρκαρισμένα οχήματα πρέπει να έχουν τις ρόδες τους παράλληλα στο πεζοδρόμιο.
    Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
    Απ'οτι ξερω πρεπει να παρκαρουμε παραληλλα με τη ροη του δρομου.

Στην Ηρακλειο Κρητης που κατεβηκα πριν κανα μηνα ενας μπαρμπας με BMW X5 (το μεγαθηριο) μου σηκωσε τη μηχανη στο σταντ ξεπαρκαροντας (την ειχα καθετα απο πισω του - αναμεσα σε ενα ΤΤ κ αυτον). Αφου εβγαλα αφρους (καθομουν στο beer academy) πηγα και του ειπα τι συνεβη - ενω αυτος ηταν ετοιμος να φυγει, χαμπαρι δεν ειχε παρει. Αφου πηγε να με βγαλει ψευτη οτι προυπηρχε το σημαδι που μου'κανε, αρχισε να εκλιπαρει να μην καλεσω τροχαια γιατι δεν ειχε ασφαλεια...

Μα καλα εχεις ποσες δεκαδες χιλιαδες ευρω αμαξι και το'χεις ανασφαλιστο;

Τεσπα, σα μ@λακας που ειμαι, του'πα να μου δωσει το τηλεφωνο του και τον "αποδεσμευσα" - ευτυχως την αλλη μερα ειδα οτι ειναι ελαχιστη η ζημια και δεν αξιζε την ταλαιπορεια που θα τραβαγα αν του'λεγα να ερθει στη χοντα (αν ερχοταν) να τα βρουμε...

να χαρω εγω ντομπρους κρητικους...
    Silence in the studio!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF