ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Με βαζεις στο ιδιο καζανι με ολους αυτους μηπως ?????????
ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Με βαζεις στο ιδιο καζανι με ολους αυτους μηπως ?????????
Φίλε (χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης ) πρέπει να σε αλείψουμε ( εμείς οι οικολόγοι της φούτσας ) με πίσσα και να βάλουμε φωτιά αλλά επειδή δεν είναι και πολύ οικολογικό αυτό να σΟΥ κρεμάσουμε μια πια πινακίδα στον λαιμό (της εξάτμισης ) και να γράφει ''είμαι τεντη μπόις'' και να σου πετάμε οικολογικά γιαούρτια .
Απορία ο ΘΕΟΣ Rossi έχει καταλύτη στο πρα πρα του; Η εξάτμισή του πόσα db βγάζει στις 8000 rpm; Τι βενζίνα καίει ;
20.000 μέλη με οικολογική συνείδηση και όμως ζούμε σε έναν (μοτοσυκλετιστικό)σκατότοπο.
Πρίν 30 χρόνια που δεν είχαμε καταλύτες που ήταν η στάθμη της θάλασσας;
Δεν έχω σκοπό να βγάλω τον καταλύτη αλλά μην τρελαθούμε κιόλας
Ποιός Ρόσσι φίλε μου. Το 80% των μοτό που κυκλοφορούν δεν έχουν καταλύτες και όχι επειδή έχουν αφαιρεθεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Απορία ο ΘΕΟΣ Rossi έχει καταλύτη στο πρα πρα του;
ΠαρακαλώΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το 80% των μοτό που κυκλοφορούν δεν έχουν καταλύτες και όχι επειδή έχουν αφαιρεθεί.![]()
Πάντως ο καταλύτης δεν έχει καμιά σχέση με κατανάλωση η επιδόσεις.
Η διαφορά στην απόδοση είναι απο το ξετάπωμα της εξάτμησης.
Δεκτό αυτό .Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Πάντως ο καταλύτης δεν έχει καμιά σχέση με κατανάλωση η επιδόσεις.
Η διαφορά στην απόδοση είναι απο το ξετάπωμα της εξάτμησης.
Δεν ξέρω αν κάνει και ζημιά στον κινητήρα που υποτίθεται πρέπει να λειτουργεί με καταλύτη .
Αυτό που μου την δίνει είναι η οικολογική παπαρολογία και το ψέμα που μας έχουν φλομώσει.
Τέλος πάντων 12485747538393354350 στέμματα δάσους κόπηκαν στον Αμαζόνια την ώρα που γράφουμε αυτές τις @@
Άσχετο πόσα στρέμματα έχει επιτέλους αυτός ο γ@μ Αμαζόνιος ;
Οι μοτό δεν είχαν καταλύτες μέχρι πριν λίγα χρόνια. Το καύσιμο που χρησιμοποιουν όλα αυτά τα μηχανάκια χρειάζεται καταλύτη (και μην πεταχτεί κανείς και πει ότι βάζει βενζίνη για μη-καταλυτικά....)Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Παρακαλώ![]()
Μια και το έφερε η κουβέντα . Η δικιά μου μοτό έχει καταλύτη ( αυτήν την τορπίλη που φαίνεται και στο avatar ) .Σε πόσα χρόνια ''χαλάει'';Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οι μοτό δεν είχαν καταλύτες μέχρι πριν λίγα χρόνια. Το καύσιμο που χρησιμοποιουν όλα αυτά τα μηχανάκια χρειάζεται καταλύτη (και μην πεταχτεί κανείς και πει ότι βάζει βενζίνη για μη-καταλυτικά....)
Λογικά το αναφέρει το manual ενώ η φθορά προέρχεται απ΄τα χιλιόμετρα που διανύεις και όχι απ΄τα έτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Μια και το έφερε η κουβέντα . Η δικιά μου μοτό έχει καταλύτη ( αυτήν την τορπίλη που φαίνεται και στο avatar ) .Σε πόσα χρόνια ''χαλάει'';
Τώρα που το θυμήθηκα
Όταν κάνουμε ανακύκλωση απελευθερώνονται στο περιβάλλον τίποτα επικίνδυνα αέρια από την κατεργασία ;
Υπήρχε ένα βίντεο όπου μια τύπισσα εξηγούσε την παραγωγική διαδικασία με απλές εικόνες και γινόταν λόγος για πράγματα που κοστίζουν εξωφρενικά μικρό ποσό στα ράφια των super market όπως μικρά ραδιοφωνάκια κ.α. εξηγώντας πως γίνεται και κερδίζουν οι εταιρίες και έφτανε μέχρι την ανακύκλωση .Ξέρει κανείς κάτι
Γ@μω την οικολογική μου συνείδηση δεν έπεσε ποτέ το μάτι μου σε κάτι τέτοιο .Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Λογικά το αναφέρει το manual ενώ η φθορά προέρχεται απ΄τα χιλιόμετρα που διανύεις και όχι απ΄τα έτη.
Μήπως ...λέω μήπως είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα; (Ναι Ναι τρέξτε τώρα όλοι να ανοίξετε τα manual)
Αχα όπως το φανταζόμουν .Είναι στην τελευταία σελίδα (γιατί άραγε
ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ
Αυτή η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με κατα-
λυτικό μετατροπέα.
Ο καταλυτικός μετατροπέας περιέχει πολύτιμα
μέταλλα που δρουν ως καταλύτες και προω-
θούν χημικές αντιδράσεις, για τη μετατροπή
των αερίων της εξάτμισης χωρίς να επηρεάζο-
νται τα μέταλλα.
Ο καταλυτικός μετατροπέας δρα σε υδρογο-
νάνθρακες, μονοξείδιο του άνθρακα και οξείδια
του αζώτου. Τα ανταλλακτικά πρέπει να είναι
γνήσια ανταλλακτικά Honda ή άλλα ανάλογης
ποιότητας.
Για να πραγματοποιούνται οι χημικές αντι-
δράσεις, ο καταλύτης πρέπει να λειτουργεί
σε υψηλές θερμοκρασίες. Μην πλησιάζετε
εύκαυστα αντικείμενα, καθώς αυτά μπορεί να
αναφλεγούν. Μην σταθμεύετε τη μοτοσικλέτα
κοντά σε θάμνους, ξερά φύλλα ή άλλα εύφλε-
κτα υλικά.
Οι ελαττωματικοί καταλυτικοί μετατροπείς
συνεισφέρουν στη μόλυνση του αέρα και μπο-
ρεί να μειώνουν την απόδοση του κινητήρα.
Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να
προστατέψετε τον καταλύτη σας.
• Χρησιμοποιείτε πάντα αμόλυβδη βενζίνη.
Ακόμη και μια μικρή ποσότητα διαφορετικού
τύπου βενζίνης μπορεί να ρυπάνει το μέταλλο
του καταλύτη, και ως εκ τούτου ο καταλύτης
σας να καταστεί ανενεργός.
• Να διατηρείτε τον κινητήρα σας σωστά ρυθ-
μισμένο.
• Αναθέστε σε εξειδικευμένο συνεργείο τον
έλεγχο και την επισκευή της μοτοσικλέτας,
σε περίπτωση που παρουσιαστούν προ-
βλήματα, όπως το ρετάρισμα του κινητήρα,
η πρόωρη ανάφλεξη μέσα στον κινητήρα, η
απώλεια ταχύτητας ή η μη σωστή λειτουργία
του.
Οι γύφτοι στον Ταύρο έχουν το know howΑρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
.Ξέρει κανείς κάτι![]()
Για το manual δεν παίρνω και όρκο. Ρώτησε σε κανένα εξουσιοδοτημένο καλύτερα. Στα αυτοκίνητα αν δεν κάνω λάθος είναι 200.000 χλμ ?
τότε να βγάλουμε όλοι τους καταλύτες μας, αφού δεν τρέχει τίποτα και το κάνουν "όλοι", και από μηχανάκι και από αμάξι... και ας πεθάνουν όλοι από καρκίνο. τι με νοιάζει; εγώ θα χω πάρει 1 άλογο στο στρόφαλο![]()