Αρχικά δημιουργήθηκε από g.volos
enas gnwstos m apo ta papia phge sto r6 eseis pws to vlepete???????????????????????tn gnwmh sas
Δωρητης οργανων εγινε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από g.volos
enas gnwstos m apo ta papia phge sto r6 eseis pws to vlepete???????????????????????tn gnwmh sas
Δωρητης οργανων εγινε?
κ κυριως δεν μας λες τι παπι ειχε...αν ειχε κανα 2χρονο φτιαγμενο 200κ.εκ που λογο το οτι ειναι παπι δεν εχει καθολου φρενα κ δεν εχει κ κρατηματα,πιστευω θα ειναι ετοιμος για ολα με ενα r6 να μην σου πω οτι θα του φανει κ παιχνιδακι...
το r6 ειναι απ'αυτα τα Γαλλικα με τα 27-33 αλογα???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από g.volos
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Tα κυβικα στην μηχανη δεν ειναι καριερα που πρεπει να περασει κανεις απο σταδια..
καλο θα ηταν , αλλα κατεμε οχι απαραιτητο
δεν νομιζω οτι πρεπει απο 50 > 125 > 400 > 600 κτλ
Ειναι θεμα οδηγου .. Αν ειναι σοβαρος κ δεν κανει μαλακιες κ την παει σιγα σιγα στην αρχη μεχρι να την συνηθισει θα ειναι μια χαρα !
Έγραψες...
Πόσοι είναι αυτοί που έχουν εμπειρία και κάνουν τη μια μαλακία πίσω απ την άλλη...
απο τι φαινετε δεν σκεφτηκες τις συνεπειεςΑρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
(εχω πιει δυο μπυρες παραπανω ωρα που ειναι...)Γεια μας.
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Άλλος ένας λόγος που γουσταρω το forum εκτος από τις ξεκάθαρες απόψεις όλων για όλα, είναι το γεγονός ότι μαθαίνω και αρχαία Ελληνικά, πράγμα που δεν κατάφερα τόσα χρόνια στο σχολείο. χαχαχαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Μλκια έκανε, έπρεπε να πάει σε Busa μια και καλή
(και να έχει κάποιον στο σόι του που να σιάχνει καλά κόλυβα)
Γειά σου απίθανε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ενας δικος μου, πηγε κατευθειαν απο citroen σε Bmw!!! Εσυ πως το βλεπεις; Εγω παντως με ζηλεια και απορια!Που τα βρηκε τα λεφτα ο παλιο%$#@$ ο μπατιρης;
![]()
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr