διαλιέχτεεεεεεεεεεεε
έλαα πάρε πάρε
όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνωωωωω
όχι συ μπιζάκι διν το έχουμε
μόνου σε κιτρουνάκι
διαλιέχτεεεεεεεεεεεε
έλαα πάρε πάρε
όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνωωωωω
όχι συ μπιζάκι διν το έχουμε
μόνου σε κιτρουνάκι
ΘΕΛΩ ΜΗΧΑΝΑΚΙ
ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΙ
ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α! ΚΑΛΟ
Τρελοκοτσιδού..!!!!
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ 10.000 μέλη και αφήνουμε το κορίτσι να στεναχωριέται??????? Τσκ τσκ τσκ![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΩΡΟ;;;
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αν 10000 maniacs... εεε μέλη θέλω να πω, βάλουν από μισό ευρώ, η Έλενα ψωνίζει Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ!!!!
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
ΜΟΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΘΕΛΩ....ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟ ΠΑΙΔΙ![]()
![]()
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΦΑΧΤΑ
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Καλά και οι 10.000 χλομό το κόβω….αλλά τα κορίτσια μας είναι λίγα στο forum…..πρέπει να τα προσέξουμε λιγάκι…..σωστά???
@ Pokerland
Αρχικά δημιουργήθηκε από RR_NRG_M6
Καλά και οι 10.000 χλομό το κόβω….αλλά τα κορίτσια μας είναι λίγα στο forum…..πρέπει να τα προσέξουμε λιγάκι…..σωστά???
Mhn ksexaste kai thn Katy .... 8elei kai afth ena MOTOsako na kyklofwrhsei apo septemvrh kai meta (tote leei oti 8a exei diploma) .....![]()
![]()
O MANAGER ths KATY
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Καλά μέχρι τότε θα την τακτοποιήσουμε και αυτήν…..ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Η LATRIS ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΠΕΖΟ 2……![]()
@ Pokerland
Αρχικά δημιουργήθηκε από RR_NRG_M6
Καλά μέχρι τότε θα την τακτοποιήσουμε και αυτήν…..ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Η LATRIS ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΠΕΖΟ 2……![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Δεν ανοίγεις ένα λογαριασμό σε τράπεζα…..γιατί με τα λόγια δεν κάνουμε δουλεία…..
ΒΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
@ Pokerland
Ade loipon .... anoikste ena bank account na kanoume thlemara8onio ..... yper agoras gynaikeiwn moto .......
8a kanoume kai pwlhseis emeis ..... kai 8a agwrasoune moto kai oi kopeles !!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Άσε την συγκίνηση για την μέρα που θα κλείσεις τον λογαριασμό και θα πας να πάρεις την μοτό…..τρέξε να τον ανοίξεις…..![]()
@ Pokerland