Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Husqvarna WR125

Νέο μέλος
    menelaos46
    Αυτό που μου βρήκες φίλε λέει ο άνθρωπος ότι έχει πρόβλημα στο κινητήρα.. κλαφτα δηλαδή.

epp1640
    Καταρχήν που ξέρεις το όνομα μου?!?
    Δεύτερων είπα ότι θέλω ένα super duper μηχανάκι έτοιμο να κινηγήσω την 1η θέση στους αγώνες?
    Τρίτων ποιός μου εγγυάται ότι αυτά τα 02.. 03.. 04 κτλ κτλ δεν χρειάζονται τόσα και περισσότερα όσα αυτό που έχω βρει..

Ένα πιστόνι δεν έχει ούτε 80ευρω και χρειάζεται κάθε χρόνο στα μηχανάκια.. αρα και 07 να πάρω πιστόνι το χρειάζομαι...

Λάστιχο πισω ένα 50αρι... ότι και να πάρεις το πληρώνεις αυτό..

Κάποια στιγμή χρειάζεται αλυσογράναζα που και αυτό μπορεί να το χρειάζεται και 07 μηχανάκι..

Τακάκια πίσω 20ευρω... επίσης ισχύει ότι και στα πρωηγούμενα..

Μπουζί.. φιλτρά.. φλατζούλες.. αλλαγή λαδιών σασμαν.. και διάφορα άλλα μικροπράγματα.. κάνα 50αρι

Με 200ευρώ με λίγα λόγια έχω ένα μηχανάκι που ξέρω ότι του έχω βάλει καινούργια τα αναλώσημα του.

Από αναρτήσεις είναι μπόμπα το μηχανάκι όπως το δα.. Αρκετά σκληρές και καλές.

Τι θα κερδίσω αν πάρω ένα πιο καινούργιο εντέλει δεν καταλαβαίνω

Ο σκοπός που το θέλω είναι εκπαιδευση γιατί μόνο με MTX50 εχω πάει για enduro..
    Και αργότερα να παίξω έτσι για χαβαλέ σε κανένα αγώνα enduro..

Όσο για τα χαρτιά με τέτοια χρήματα δεν με νοιάζει αν θα το παντρευτώ ρε παιδιά..

θα συμφωνισω με αυτα που λες εκτος απο τα παρακατω.....
    το πιστονακι οντος κανει περιπου στα 100? ισως και παραπανω (στο ΤΜ μου πχ εχει 115?)
    τσεκαρε το λοιπων για να μη λες λογια του αερα!
    Το ονομα σου Χαρη το εχεις γραψει στο profil σου το ξεχασες???
    κατα τα αλλα και μηχανακι του 09 να εχεις το service θα το κανεις.....
    κανε μια ερευνα αγωρας ανταλακτικων και τιμων πριν το παρεις και αν νομιζεις οτι σου βγενουν τα λεφτα σου παρετο....μονο αυτο εχω να σου πω εγω πανω στη αγωρα....

α! και νομιζω δεν ειμαι 100% σηγουρος...οτι για να τρεξεις αγωνα enduro θελεις και αριθμο κυκλοφοριας....ασε που θελεις και φωτα....

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από r6mania

Καταρχήν που ξέρεις το όνομα μου?!?
    Δεύτερων είπα ότι θέλω ένα super duper μηχανάκι έτοιμο να κινηγήσω την 1η θέση στους αγώνες?
    Τρίτων ποιός μου εγγυάται ότι αυτά τα 02.. 03.. 04 κτλ κτλ δεν χρειάζονται τόσα και περισσότερα όσα αυτό που έχω βρει..

Ένα πιστόνι δεν έχει ούτε 80ευρω και χρειάζεται κάθε χρόνο στα μηχανάκια.. αρα και 07 να πάρω πιστόνι το χρειάζομαι...

Λάστιχο πισω ένα 50αρι... ότι και να πάρεις το πληρώνεις αυτό..

Κάποια στιγμή χρειάζεται αλυσογράναζα που και αυτό μπορεί να το χρειάζεται και 07 μηχανάκι..

Τακάκια πίσω 20ευρω... επίσης ισχύει ότι και στα πρωηγούμενα..

Μπουζί.. φιλτρά.. φλατζούλες.. αλλαγή λαδιών σασμαν.. και διάφορα άλλα μικροπράγματα.. κάνα 50αρι

Με 200ευρώ με λίγα λόγια έχω ένα μηχανάκι που ξέρω ότι του έχω βάλει καινούργια τα αναλώσημα του.

Από αναρτήσεις είναι μπόμπα το μηχανάκι όπως το δα.. Αρκετά σκληρές και καλές.

Τι θα κερδίσω αν πάρω ένα πιο καινούργιο εντέλει δεν καταλαβαίνω

Ο σκοπός που το θέλω είναι εκπαιδευση γιατί μόνο με MTX50 εχω πάει για enduro..
    Και αργότερα να παίξω έτσι για χαβαλέ σε κανένα αγώνα enduro..

Όσο για τα χαρτιά με τέτοια χρήματα δεν με νοιάζει αν θα το παντρευτώ ρε παιδιά.. [/B]

1)αφου σε ενδιαφερει η ιπποδυναμη να υπολογιζεις και αμεσα τα αλυσιδογραναζα +150ε
    2)το πιστονι μπορει να εχει 80ε που λες αλλα οταν δουλευει 11 χρονια ο κυλινδρος δεν σου φτανει μονο το πιστονι...(στροφαλομπιελα και ολο το κυλινδρο θα χρειαζεται για να γινει σαν 02-03 αλλα και παλι.....)
    3)το να παρεις ενα ποιο καινουργιο μηχανακι κερδιζεις σε παρα πολλα..α)ποιο ελαφρυ,β)ποιο εξελιγμενο σε ολα του,(αναρτησεις,πλαισιο,φρενα,κινητηρας...)
    4)το ποιο πολιο παλι θα κανει και δυσεβρετα τα ανταλακτικα του
    5)για να παρεις μερος σε αγωνες πρεπει να εχεις αδεια ,ασφαλεια,φωτα..
    6)και μην ξεχνας τα πουλεμαν στα εξοδα σου....350ε μου στοιχησαν μονο για μοχλικο και τροχους(κομπλε,μαζι δλδ με τους κυλινδρους που δουλευουν σε ενα yz του 03 το 2006).δεν ξερω αν εχεις μοχλικο αλλα τελευταιο παραδειγμα yzf250 του 07 κουτα και μεχρι το πασχα του 09 αλλαξα στους τροχους και σταυρου πανω-κατω..
    7)λαδια αναρτησεις αν θες να δουλευουν και οχι να σε δουλευουν.....=250+ε
    8)ακου καποιους που ισως να εχουν περισσοτερη εμπειρια μαλλον απο εσενα(απο τα λεγομενα σου για το mtx)

φιλικα

Νέο μέλος
    fournas ΟΚ έχετε δίκειο... δεν μπορεί να συγκριθεί σίγουρα με ένα καινούργιο καινούργιο μηχανάκι.. αλλά κάτω από 1000ευρω μόνο κάτι DT αρχαία βρίσκεις... κάτι 50αρια καινούργια... και τίποτα μαούνες KMX κτλ.

Του το έριξα στα 400!!! Είναι τσάμπα για να μάθω και να παίξω στο χώμα!

Είστε σίγουροι ότι σε αγώνες ENDURO δεν τρέχεις αν το μηχανάκι δεν έχει άδεια και φώτα?
    Αν δεν κάνω λάθος σε αγώνες enduro στα αποτελέσματα έχω δει YZ να τρέχουν...
    Φώτα μπαίνουν εύκολα αλλά άδεια

tmracing.siros
    Το βράδυ θα σου βάλω φώτος να μου επιβεβαιώσεις ότι το μοτερ είναι το καλό..
    Φοράει Mikuni MTX καρμπιλατερ αλλά νούμερο δεν είδα.. μάλλον είναι το καλό αλλά θα βάλω φώτος να μου το επιβεβαιώσεις...

μαλλον σε αγωνα σκραμπλ το ειδες...

ρε φιλαρακι τι να σου πω...αφου θα σου στοιχησει ετσι και αλλιως και το wr πανω απο χιλιαρικο....κανε λιγο οικονομια και κρατει για κατι που θα σε βαλει ευχαριστα στο χωμα και οχι βλαστημωντας καθε βολτα....

εχει δικιο ο fournas μαλλων σε scrable το ειδες.....η ισως παλιοτερα στις αρχες τις δεκαετιας του 90 (90-95) που ετρεχαν και καθαροαιμα με μετατροπες για φωτα κτλ...αλλα τοτε ουτος η αλλος δεν υπηρχαν τοσα μοντελα enduro και ετσι ανακαζονταν να τρεξουν με τα mx.....

παιδια αν του εχει μπει να το παρει το μηχανακι,καλητερα να το παρει....ισως το μετανιωσει αργοτερα που το αγορασε,αλλα σηγουρα δεν θα πει ποτε ''ρε γαμωτο θυμαμε αυτο το μηχανακι τοτε,κριμα που δεν το ειχα παρει'' και να του εχει μινει αποθυμενο....οπως εμενα με ενα rm 125 του 91...
    και που ξερετε...ισως οταν του κανει service και γνωρισει το μηχανακι...να το πηγενει καλα και να το ευχαριστιεται..και να μου πητε οτι ειναι παλιο μοντελο,ενα πραγμα θα σας πω...καπιοι εδω τρεχουν με rm 250 96 kai 98 αρια....και μας πατανε εμας με τα 2005 + μοντελα! ας μη ειμαστε θυματα του μαρκετινκ,τα καινουρια μοντελα ειναι σαφως καλητερα σε ολα απο τα παλιοτερα,αλλα αν δεν ξερεις να οδηγας το ιδιο θα πας με ενα μοντελο 95...και το ιδιο με ενα μοντελο 2009...εξαλου μας το λεει καθαρα ο φιλος μας....θελει να μαθει....ας τον αφεισουμε να μαθει το χωμα,και το μηχανακι που θελει αν εχει μερακι θα το φερει στα ισια του!
    over and out!

ps....περιμενω τις φωτο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tmracing.siros
    εχει δικιο ο fournas μαλλων σε scrable το ειδες.....η ισως παλιοτερα στις αρχες τις δεκαετιας του 90 (90-95) που ετρεχαν και καθαροαιμα με μετατροπες για φωτα κτλ...αλλα τοτε ουτος η αλλος δεν υπηρχαν τοσα μοντελα enduro και ετσι ανακαζονταν να τρεξουν με τα mx.....

παιδια αν του εχει μπει να το παρει το μηχανακι,καλητερα να το παρει....ισως το μετανιωσει αργοτερα που το αγορασε,αλλα σηγουρα δεν θα πει ποτε ''ρε γαμωτο θυμαμε αυτο το μηχανακι τοτε,κριμα που δεν το ειχα παρει'' και να του εχει μινει αποθυμενο....οπως εμενα με ενα rm 125 του 91...
    και που ξερετε...ισως οταν του κανει service και γνωρισει το μηχανακι...να το πηγενει καλα και να το ευχαριστιεται..και να μου πητε οτι ειναι παλιο μοντελο,ενα πραγμα θα σας πω...καπιοι εδω τρεχουν με rm 250 96 kai 98 αρια....και μας πατανε εμας με τα 2005 + μοντελα! ας μη ειμαστε θυματα του μαρκετινκ,τα καινουρια μοντελα ειναι σαφως καλητερα σε ολα απο τα παλιοτερα,αλλα αν δεν ξερεις να οδηγας το ιδιο θα πας με ενα μοντελο 95...και το ιδιο με ενα μοντελο 2009...εξαλου μας το λεει καθαρα ο φιλος μας....θελει να μαθει....ας τον αφεισουμε να μαθει το χωμα,και το μηχανακι που θελει αν εχει μερακι θα το φερει στα ισια του!
    over and out!

ps....περιμενω τις φωτο...

συμφωνω σε καποια απο αυτα που λες φιλε μου απλα και εγω θα ηθελα καποιον να μου πει να μην επαιρνα το yz250 για 1ο μηχανακη...
    συζηταμε και λεμε καποιες αποψεις απο εμπειριες η' απο καποιες γνωσεις που καποιοι ισως θα εχουν γιατι ισως μεσα απο αυτο να βγαλει και καλητερα συμπερασματα ο φιλος για το τι θα παρει και τι να περιμενει..

Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
    συμφωνω σε καποια απο αυτα που λες φιλε μου απλα και εγω θα ηθελα καποιον να μου πει να μην επαιρνα το yz250 για 1ο μηχανακη...
    συζηταμε και λεμε καποιες αποψεις απο εμπειριες η' απο καποιες γνωσεις που καποιοι ισως θα εχουν γιατι ισως μεσα απο αυτο να βγαλει και καλητερα συμπερασματα ο φιλος για το τι θα παρει και τι να περιμενει..

χερομαι που συμφωνεις και εσυ σε καπια απο αυτα που λεω! η αληθεια ειναι πως και εγω σαν και σενα την ειχα πατισει...με rm 250 2τ αρχισα,οτι χειροτερο αν δεν εχεις ιδεα απο mx! αλλα τελικα σε καλο μου βγηκε,οταν αργοτερα καταλαβα οτι παω καλητερα με 125 και αγωρασα ενα,μετα μου φενοταν παιχνιδακι!
    και εγω του λεω σαν συμβουλη οτι αν το παρει να κανει αυτα που πρεπει για να γινει σωστο μηχανακι,αν δεν τα κανει δεν υπαρχει περιπτωση να ευχαριστηθει βολτα στο βουνο!
    ετσι ειναι τα πραγματα...αλλα δεν τον αποτρεπω γιατι ξερω πολυ καλα πως ειναι να ζαχαρωνεις ενα μηχανακι και να μη σου ''καθετε'' στο τελος!

Νέο μέλος
    http://img93.imageshack.us/img93/8084/193z.jpg
    http://img268.imageshack.us/img268/5520/191exj.jpg

Αυτό είναι το μοτεράκι....
    Είναι το καλό?!?

Είναι το καλό?!?

εσυ εχεις ερωτα μεγαλο...........

4:30 το πρωι ποσταρεις το μοτερακι????

Είναι το καλό?!?
    μωρε....το ''καλο'' ειναι αλλα διχνει σαν να ειναι χρονια παρατιμενο σε μια γωνια....η δεν το εχει πληνει ποτε αυτος που το εχει...κριμα για το μηχανακι!
    μεσα σε αυτα που θα πρεπει να παρεις υπολογισε και εναν προφιλαχτηρα εμπρος γραναζιου μαζι με την κοντρα τησ αλυσηδας για ετσι και κανει οτι σπαει πες αντιο στο καρτερ!
    λοιπων...οπως βλεπεις τον κυλινδρο στη φωτο,εκει που πιανουν οι βιδες που των κρατανε στο καρτερ,,,στην αριστερη βιδα απο πανω εχει ενα κυκλακι με νουμερα...στο κεντρο γραφει χρονολογια κατασκευεις κυληνδρου και αν εχει βελακι διχνει τον μηνα...τσεκαρε το ισως μαθεις τι μοντελο ειναι απο εκει !
    παντως αν κρινω απο το πλαισιο και την μπογια που λειπει στα σημεια που τριβεται η μποτα εχει φαει αρκετο χωμα στη ζωη του το μηχανακι!

βολτα το εχεις κανει?
    αν μπορεις να του κατεβασεις στην τιμη καλα θα ηταν....οχι τιποτα αλλο αλλα μονο ο κοπος για να το καθαρισεις....
    η πες του να το κανει αυτος για σενα....

να πω καλοριζυκο?

Νέο μέλος
    Από 500 με πολύ ζώρι προσπαθώ να του το ρίξω στα 400.. ελπίζω να το αφήσει στα 400!

Τώρα δηλαδή έγω με αυτό αν θέλω να τρέξω αγώνες και φώτα να του βάλω enduro δεν μπορώ να τρέξω? Μόνο scrable?

Λοιπόν σας βάζω άλλες δυο φωτος από το μηχανάκι..

http://img143.imageshack.us/img143/5281/192t.jpg
    http://img3.imageshack.us/img3/9606/190q.jpg

Όπως καταλαβαίνεται ούτε ένα πλαστικό δεν είναι δικό του :P

Στο δρόμο πάει μια χαρά που το πήγα βόλτα.. δεν ξετρελάθηκα με το γκάζι (r6 οδηγάω) αλλά καλό μου φάνηκε στην καβάλα σε σχέση με έαν crm250 και ένα xr250 που οδηγάω που και που. Οι αναρτήσεις είναι super.. πολύ σκληρές!!

εμπρος και πισω φτερο απο yz...τα καπακια του ψηγειου δεν μπορω να καταλαβω....αλλα μαλων ειναι μαμα...και βαμενα με πινελακι? (πλαστικα παρε ενα τηλ στο karrer εχει συγουρα)
    η εξατμιση (τελικο) ειναι αλλαγμενη και απο οτι βλεπω ειναι και ψιλοασχετη με το μοντελο....ασε που ειναι πιασμενη με λαμακι...τυπικα τεχνικο ελενχο σε αγωνα δεν περνας ετσι...οχι για το τελικο αλλα για το λαμακι!
    χωρις αδεια κυκλοφοριας δεν κανεις αγωνα εντουρο αλλα μονο scramble και mx... το τσεκαρα!
    και μια διευκρηνιση φιλε μου! η αναρτισεις στα εντουρο ΔΕΝ ειναι σκληρες! αλλα σχετικα μαλακες οστε να διαβαζουν τις ανωμαλιες του εδαφους,αν ειναι ''κουτσουρο'' και δεν φταινε οι ρυθμισεις που εχει κανει το παλικαρι που το εχει,θελεις αλλαγη λαδιων,τσιμουχες...και ισως κανα σεταρισμα στο βακτρο της αναρτησης!

το crm εχει πιο πολυ γκαζι απο το wr,αλλα απο πλαισιο και αναρτισεις ειναι 8 χρονια πισω απο το husqvarna
    το xr παλι...ουτε το γκαζι εχει ουτε τα τρελα περιφεριακα αλλα ειναι ενα πολυ καλο σχολειο!

αυτα!

ΜΙΖΑΤΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της MX RIDER

file skepsou to kala!!!Den 8a vreis meta eykola na to pouliseis xwris xartia pantws an 8es filos poulaei ena idio alla sthn pena kai kovei crossiarika 250.me xartia kai apo ola pinakides fota konderia...ktlp ktlp!!!
    ΑΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

tmracing
    τι να τον κανει τον karrer??
    τα πλαστικα εσυ βλεπεις οτι χρειαζεται το μηχανακι??
    το μηχανακι δεν ειναι για καφε...ασε τον ανθρωπο,αν ειναι να ριξει κανα φραγκο σε αυτο το πραμα να το ριξει να γινει οδηγησημο,ασφαλες και μετα το θεαθηνε..

το μηχανακι κανει μονο για ανακασκευη
    ποια λαδια και ποια τακακια..
    σε 1 μηνα καλης λειτουργιας θα το μαζευεις με το κουταλακι..

ειναι λαθος αγορα.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. HUSQVARNA κανεις?
    από tifoso4ever στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2004, 13:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας