επειδή είμαι από το οίτυλο, έχεις μεγάλο δίκιο, έτσι είναι, κι εγώ δε θυμάμαι τελευταία φορά που είδα απόδειξη εκεί τριγύρωΑρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Κλείνω εδώ το σύντομο φωτο οδοιπορικό...με μια παρατήρηση δυστυχώς.Για τους περήφανους Μανιάτες και την αδούλωτη Μάνη...Που το θεωρούν μαγκιά να σου φέρνουν το λογαριασμό σε ένα μπακαλόχαρτο εν είδη απόδειξης ταμειακής μηχανής.Παντού κανόνας,μόνο σε ΜΙΑ ταβέρνα απί μια βδομάδα μας έφεραν ΠΑΝΤΑ απόδειξη από ταμειακή.Όπου κι αν έχω πάει ΜΟΝΟ εκεί το έχω συναντήσει αυτό.Δυστυχώς στο κατά τα άλλα υπέροχο ταξιδάκι μας οι δήθεν επαγγελματίες καταστηματάρχες με το σαβουροφαγητό που φοροδιαφεύγουν ήταν η λεπτομέρεια που εμένα προσωπικά με χάλασε.Αν τύχει και βρεθείτε εκεί και έχετε την ίδια αντιμετώπιση,όταν πληρώσετε πείτε του έξυπνου....ξέρεις,είμαι σε εκδρομούλα αλλά δουλεύω στην εφορία να δεις για πότε θα ασπρίσουν τα αδούλωτα μούτρα τους....
και κοντά στην εκκλησία στην τελευταία φωτογραφία έχει μια άλλη που είναι χτισμένη μέσα σε ένα βράχο αλλά δε φαίνεται