Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Κίνδυνος από διέλευση οικοσίτων ζώων..

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    η κινηση του πανιου τα ερεθιζει οχι το χρωμα.
    Όλοι για επισκευή στ'αμορτισέρ μάγκες! Μηχανάκι που "ψαλιδίζει" την φούτσισε στεγνά

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    εεεεεε τωρα που το σκεφτομαι υπαρχουν και αλλου τετοια παραδειγματα...

ΠΡΟΣΟΧΗ...ΠΡΟΣΟΧΗ...ΠΡΟΣΟΧΗ

Στην περιοχη της Μανης (Λακωνικης) υπαρχουν δεκαδες ζωα τα οποια κυκλοφορουν ελευθερα πρωι βραδι. ειδικα την νυχτα ΔΕΝ φαινονται...

SVατο Μέλος Το avatar του/της Sardasagam
    Τι αναρτήσεις κ χρώματα κ φώτα...... Φανταστείτε τον καημένο....... Αυτός κ αν θα την φούτσιζε από τον ταύρο..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	charlesstatmansmotorcycle.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	52,2 KB 
ID:	172444

Νομίζω ότι ο Sardasagam δεν άνοιξε το topic για να εξοστρακίσει τα ζωντανά από το φυσικό τους περιβάλλον,αλλά για να καταδείξει το γεγονός ότι μια πινακίδα δεν αρκεί για να διασφαλίσει μια κατάσταση που μπορεί πολύ άνετα να τεθεί εκτός ελέγχου.
    Αν όντως ο ταύρος τα έπαιρνε στο κρανίο,δικαίωμά του κιόλας,από εξατμίσεις-κόρνες-..........
    και την έβλεπε Παμπλόνα edition ποιος θα είχε την ευθύνη;

O ταύρος σίγουρα όχι...

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από george 1981
    Νομίζω ότι ο Sardasagam δεν άνοιξε το topic για να εξοστρακίσει τα ζωντανά από το φυσικό τους περιβάλλον,αλλά για να καταδείξει το γεγονός ότι μια πινακίδα δεν αρκεί για να διασφαλίσει μια κατάσταση που μπορεί πολύ άνετα να τεθεί εκτός ελέγχου.
    Αν όντως ο ταύρος τα έπαιρνε στο κρανίο,δικαίωμά του κιόλας,από εξατμίσεις-κόρνες-..........
    και την έβλεπε Παμπλόνα edition ποιος θα είχε την ευθύνη;

O ταύρος σίγουρα όχι...

1000+
    Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

να λυγανε τα σκελετα...
    Ο κανενας φιλε μου, ο κανενας. Δεν υπαρχουν για ολα τα πραγματα ευθυνες, βαρεθηκαμε να ακουμε για ευθυνες απο ολους τους νεοελληνες, μερικα απλως συμβαινουν χωρις να φταιει κανενας για αυτα. Ο παππους παει καθε μερα στον ιδιο δρομο με το ζωο επι δεκαετιες, τι θα πει ευθυνη και μαλακιες? Την ευθυνη την εχεις εσυ που πας εκει να διακοπαρεις και αρα πρεπει να λαβεις τα μετρα σου να μην ενοχλησεις κατα το δυνατο της συνηθειες ανθρωπων και ζωων.
    Ευθυνη του ευατου σου εχεις εσυ και κανενας αλλος.
    Ο δήμιος των εγωπαθών...

...παίρνει κεφάλια!

Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Το παραπάνω να το μεταφέρουμε και στον ΕΟΤ.
    Να δεις χαρά που θα κάνει.

Όπως είναι , να το μεταφράσουν και στ'αγγλικά και να το δηλώσουν σ'όλα αυτά τα κοπάδια τουριστών που κάνουν ότι τους κατέβει.
    Αλλά τι φταίνε κι αυτά τα ζωντανά? Σωστά?
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

SVατο Μέλος Το avatar του/της Sardasagam
    Οδηγόντας μια μοτοσυκλέτα κινδυνεύεις από 1002 λόγους..

Απο τη στιγμή που δν υπάρχει άλλος τρόπος ο ''τουρίστας'' να γυρίσει στο σπίτι του, ποιά μέτρα θα πρότεινες;

Τις συνήθειες τον ντόπιων δν τις ενόχλησε κανένας οδηγώντας έξω από το χωριό του..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
    Ο κανενας φιλε μου, ο κανενας. Δεν υπαρχουν για ολα τα πραγματα ευθυνες, βαρεθηκαμε να ακουμε για ευθυνες απο ολους τους νεοελληνες, μερικα απλως συμβαινουν χωρις να φταιει κανενας για αυτα. Ο παππους παει καθε μερα στον ιδιο δρομο με το ζωο επι δεκαετιες, τι θα πει ευθυνη και μαλακιες? Την ευθυνη την εχεις εσυ που πας εκει να διακοπαρεις και αρα πρεπει να λαβεις τα μετρα σου να μην ενοχλησεις κατα το δυνατο της συνηθειες ανθρωπων και ζωων.
    Ευθυνη του ευατου σου εχεις εσυ και κανενας αλλος.

Αν εγώ πάω σε ένα νησί να απολαύσω της ομορφιές του,αφήνοντας τα ζεστά μου λεφτά,
    θα πρέπει και ο παππούλης με το σχοινάκι να ξέρει ότι δεν είμαστε στη δεκαετία του 30'
    και ότι υπάρχουν πια μηχανές,αμάξια....και τελικά μια καλύτερη προληπτική στάση από όλους
    θα δώσει τη λύση.

Η ατομική ευθύνη είναι το πιο ισοπεδωτικό επιχείρημα σε ένα σύστημα που μπάζει από παντού.
    Αν εγώ κινούμενος στην φρεσκότατη και φυσικά περιφραγμένη Εγνατία Οδό, μεταξύ Γρεβενών και Μετσόβου,βρεθώ ξαφνικά αγκαλιά με μια αρκούδα που παραβίασε το πλέγμα ασφαλείας ποιoς φταίει;
    -Εγώ που δεν έχω γίνει αλαφροϊσκιωτος να τσεκάρω κάθε λίγο το πιο απίθανο σενάριο ατυχήματος;
    -H αρκούδα που απλά ήθελε να περάσει το δρόμο στο φυσικό της περιβάλλον;
    -Οι μ@λ@κες που δεν φτάνει που ολοκληρώνουν ένα έργο σε 30 χρόνια,αλλά καταπατούν την κοινοτική οδηγία όταν για λόγους "εξοικονόμησης" χρημάτων δεν κάνουν τα απαραίτητα μονοπάτια κάτω από την εγνατία οδό;
    Που δεν υλοποιουν την έννοια "κλειστός αυτοκινητόδρομος";
    Που δίνουν άλλη έννοια στην φράση "πλέγμα ασφαλείας";

Πρώτος θα πω ότι έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα πρέπει να είσαι υποψιασμένος και πάντα έτοιμος.Αλλά όταν αυτό γίνεται συνηθεια περνάμε από τη φάση της κοινωνίας σε εκείνη της ζούγκλας.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2007, 07:34
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 21:19
  3. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 01:39