Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Ένα από τα χιλιάδες...

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Άρα μάγκας ο Ιταλός, γεμάτο μπετά ο χώρος, μήνυση στους Κορσικανούς , και χωρίς σπίτια όσοι έδωσαν τα λεφτά τους για να πάρουν το όνειρο τους(ίσως!).

Απ'όλη την εξίσωση, μόνο εγώ βλέπω ότι ο κύριος υπεύθυνος, ο καταπατητής Ιταλός , είναι ακόμα και μ'αυτήν την αντίδραση ο μόνος κερδισμένος?

Η μαγκιά του Ιταλού είναι τόσο αμφιλεγόμενη όσο και ο τρόπος με τον οποίο έκτισε στην παραλία. Δηλαδή άν ο τρόπος που τα έκτισε ήταν παράνομος σύμφωνα με τους ορίτζιναλ νόμους, θα κλάσει μία μάντρα στους κορσικανούς αφού δέν μπορεί να διεκδικήσει πράγματα μίας και αυτός παρανόμησε πρώτος. Ίσα ίσα μπορεί το ότι έχει γεμίσει μπετά ο χώρος να του κάνει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά στην πορεία άν αποφασίσουν να τον κυνηγήσουν στη συνέχεια. Όσον αφορά αυτούς που μείναν χωρίς σπίτια ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ. Και ξέρεις γιατί; Γιατί όταν πάς να δώσεις ένα σεβαστό ποσό για μεζονέτα με θέα θάλασσα ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. Οπότε άν γίνει η στραβή(πάντα με την προϋπόθεση ό,τι το κτίσιμο είναι παράνομο εκεί), ή παίρνεις τον μπούλο και δέ μιλάς γιατί δέ σε παίρνει(εν γνώσει σου εκμεταλλεύτηκες την ευκαιρία να αποκτήσεις μεζονέτα με θέα σε χώρο που δέν επιτρέπεται, άρα έπαιξες και έχασες) αλλιώτικα, κηνυγάς με μηνυσάρες τον Ιταλό που ενδεχομένως να σου παρουσίασε πως όλα είναι ΟΚ. Όσον αφορά τους Κορσικανούς, που σίγουρα αυτοί που το κάνανε δέ θα είναι τίποτα παιδαρέλια. Και τους οργανωμένους εκεί η αστυνομία δέν τους αγγίζει.

Έλεος δηλαδή. Άν ο άλλος που έχει χτίσει αυθαιρετάρα σε πρώην δάσος ή παραλιακά οπουδήποτε(αλλά εκτός σχεδίου) και του το γκρεμίσουν θα πώ κρίμα τον άνθρωπο που έμεινε χωρίς σπίτι και είχε ξοδέψει τόσα λεφτά για το όνειρο του;
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Άρα μάγκας ο Ιταλός, γεμάτο μπετά ο χώρος, μήνυση στους Κορσικανούς , και χωρίς σπίτια όσοι έδωσαν τα λεφτά τους για να πάρουν το όνειρο τους(ίσως!).

Απ'όλη την εξίσωση, μόνο εγώ βλέπω ότι ο κύριος υπεύθυνος, ο καταπατητής Ιταλός , είναι ακόμα και μ'αυτήν την αντίδραση ο μόνος κερδισμένος?
    Δεν ξέρω αν έγινε μάγκας ο Ιταλός αλλά δεν έχει σημασία. Τα μπάζα είμαι σίγουρος ότι τα ξεφορτώθηκαν, η παραλία είναι δική τους και το κυριότερο έδωσαν το μήνυμα πως οι οι "Ιταλοί επενδυτές" που περίμεναν στη σειρά τους για να συμβάλλουν στην "οικιστική ανάπτυξη" θα πάρουν τα @@ τους.

ΥΓ: Δεν θυμάμαι που την είχα διαβάσει την ιστορία, αλλά θυμάμαι ό Ιταλός είχε χτίσει παράνομα πάνω στον αιγιαλό ακολουθώντας πλαγιες μεθόδους καμμιά 12-15 bungalows και είχε αδιαφορήσει για τις αντιδράσεις του κόσμου. Αφού τις τελείωσε άρχισε να τις νοικιάζει μέχρι που δέχτηκε τις επισκέψεις των κατοίκων που τις ανατίναξαν όλες με μπουκάλες υγραερίου.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    εγώ καταλαβαίνω ότι ο Ιταλός έγινε μάγκας και θα τα πήρε χοντρά!
    και ποιός θα καλύψει τις ζημιά απ'τις ασφαλΗστικές? οι μαλάκες που έριξαν τα υγραέρια και οι συμπατριώτες τους.

Εκτός λέω εκτός και αν έκανε την υπέρτατη μαλακία να χτίσει τόσες μεζονέτες, να τις νοικιάσει και να μην τις έχει ασφαλίσει...

Τσομολοκο Το avatar του/της eiffel
    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τσατιζεσται, οπως και οι ιδιοι λετε ολα αυτα ειναι νομιμα. Ποιος τα εκανε νομιμα? Η κυβερνηση που βγαζει τους νομους, ποιος την ψηφιζει την κυβερνηση? Η πλειοψηφια του λαου, γιατι πατε κοντρα στη δημοκρατια?...

Περα την πλακα, οι νομοι ειναι για μας, πρεπει να το συνειδητοποιησουμε, με το που καηκε ενα δασος κατευθειαν αδεια και χτισιμο νομιμοτατα, ενω ενας απλος πολιτης τουλαχιστον στη χωρα μας κανει το γνωστο χρονικο διαστημα για να βγαλει αδεια. Ειναι ντροπη να συμβαινει αυτο, για κατι τετοια αισθανομαστε ολοι δουλοι του συστηματος...
    Μηχανη και ξερο ψωμι...!!!

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    εγώ καταλαβαίνω ότι ο Ιταλός έγινε μάγκας και θα τα πήρε χοντρά!
    και ποιός θα καλύψει τις ζημιά απ'τις ασφαλΗστικές? οι μαλάκες που έριξαν τα υγραέρια και οι συμπατριώτες τους.

Εκτός λέω εκτός και αν έκανε την υπέρτατη μαλακία να χτίσει τόσες μεζονέτες, να τις νοικιάσει και να μην τις έχει ασφαλίσει...

Μπαμπίνο διάβασες τί έγραψα παραπάνω; Νομίζεις πώς άν υπάρχει νομικό πρόβλημα με το κτίσιμο στην παραλία δέ θα του το κοπανήσουν στη μάπα οι ασφαλιστικές; Για τόσο χαζούς τους έχεις; Και το ξαναλέω : ειδικά για την Κορσική, αυτοί που το έκαναν εάν είναι απο τίποτα ντόπιες οργανώσεις δέ θα τους αγγίξει ούτε τρίχα κανείς. Θα εναντιωθεί ο ιταλός σε ολόκληρη την Κορσική που φαντάζομαι έχεις διαβάσει τί κλίμα επικρατεί;

Με κωμικό τρόπο δείχνει στο περίπου η ταινία L'enquete Corse με τον Jean Reno.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Re: ena apo ta xiliades

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    τελικα εμαθες ποσο παει το μετρο???

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Μπαμπίνο διάβασες τί έγραψα παραπάνω; Νομίζεις πώς άν υπάρχει νομικό πρόβλημα με το κτίσιμο στην παραλία δέ θα του το κοπανήσουν στη μάπα οι ασφαλιστικές; Για τόσο χαζούς τους έχεις; Και το ξαναλέω : ειδικά για την Κορσική, αυτοί που το έκαναν εάν είναι απο τίποτα ντόπιες οργανώσεις δέ θα τους αγγίξει ούτε τρίχα κανείς. Θα εναντιωθεί ο ιταλός σε ολόκληρη την Κορσική που φαντάζομαι έχεις διαβάσει τί κλίμα επικρατεί;

Με κωμικό τρόπο δείχνει στο περίπου η ταινία L'enquete Corse με τον Jean Reno.
    εγώ σου λέω ότι έχει βάση η λογική σου.Οι ασφαλιστικές έτσι χυμά να έβγαλαν τα συμβόλαια? δεν τσέκαραν που έχει πάει να χτίσει ο άλλος?

όσο για την Κορσική,ξέρω ότι υπάρχει μια μερίδα του λαού που θέλει αυτονομία και είναι λιγάκι ατίθασοι όπως οι Βάσκοι.
    Αλλά και οι 2 τ'@@ μου θα πάρουν.όσο υπάρχει ΕΕ δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα.

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan
    τι τους κοφτει τους κορσικανους αν ο ιταλος εγινε μαγκας?? ας παρει λεφτα και ας τα χαλασει σε υπερωκεανειο. αυτοι κρατησανε την παραλια τους? ας τολμησει αλλος να παει να νοικιασει μεζονετα σε παραλια, και ας ειναι νομιμος...

αντε και στα μερη μας. αν συνεχισουν ετσι με τις πυρκαγιες δεν θα αργησει ο κοσμος να το κανει και εδω.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aakkuan
    τι τους κοφτει τους κορσικανους αν ο ιταλος εγινε μαγκας?? ας παρει λεφτα και ας τα χαλασει σε υπερωκεανειο. αυτοι κρατησανε την παραλια τους? ας τολμησει αλλος να παει να νοικιασει μεζονετα σε παραλια, και ας ειναι νομιμος...

αντε και στα μερη μας. αν συνεχισουν ετσι με τις πυρκαγιες δεν θα αργησει ο κοσμος να το κανει και εδω.
    ετσι φιλαρακι μου.και στην τελικη αν οσοι πουλανε drugs η χτιζουνε παρανομα και κονομανε ειναι μαγκες τοτε κατι παει λαθος στην κριση μας.
    πιασε
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Το μάγκες, φίλε μου, είναι προφανώς ειρωνικό σε όλα τα παραπάνω μηνύματα.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Re: Re: ena apo ta xiliades

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Το θέμα είναι ότι τα δάση κτίζονται επιδη το ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ δεν το χαρακτηρίζει ΔΑΣΟΣ και επιδη η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ έχει εκδώσει ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ αφού ΔΕΝ είναι ΔΑΣΙΚΟ…
    Από την στιγμή που είναι ΝΟΜΙΜΟ είναι και ΗΘΙΚΟ (έτσι δεν είναι ?) και ο καθένας μπορεί να αγοράσει (και καλά κάνει)

ΑΚΡΙΒΩΣ. Και εδώ τα περί συλλογικής ευθύνης, πάνε περίπατο....

όπου γης Το avatar του/της iosif
    TO ΘΕΜΑ ειναι οτι με τους κορσικανους οι πιθανοι αγοραστες το ξανασκεφτονται
    γιατι την επομενη φορα μπορει να ειναι μεσα στα σπιτια

υγ και τα σπιτια κοιτανε αιγαιο (χαλκιδικη βορρα-πηλιο νοτο)
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Σε ένα από τα μπαλκόνια της Πίνδου (Πολυθέα Τρικάλων)
    από Vagelis Gar στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2011, 15:03
  2. Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2007, 13:01
  3. ένα απο τα καλά του να ζείς στην επαρχία...
    από TOMASKTM στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 00:39
  4. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 10:34
  5. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2007, 15:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας