Δεν χρειάζεται να κανονίσουμε κάτι για μακριά...Πάμε για ένα καφέ Σούνιο για παράδειγμα...:wacko:
Δεν χρειάζεται να κανονίσουμε κάτι για μακριά...Πάμε για ένα καφέ Σούνιο για παράδειγμα...:wacko:
προσέχουμε για να έχουμε!...
παιξε ενα λουτρακι καλυτερα... την ιδια ωρα θα κανουμε και πολυ καλυτερες καφετεριες και θεα!Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Παιδια εγω απο Θεσσαλονικη για να ερθω Σουνιο για καφέ είναι λίγο μακρια δεν ν ομίζεται?????:rotflmao: :rotflmao:
ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΟΛΕ!
Έλα μωρέ τώρα λεπτομέρειες. Το βασικό πρόβλημα με το "Βόρειοι Νοτιοι" είναι πως οι περισσότεροι είναι από Αθήνα και λίγοι είναι που μπορούν και έχουν και όρεξη να πάνε μακριά. Και "βολικά" μέρη στη μέση της διαδρομής δεν έχει και πολλά, δλδ είναι ο Βόλος άντε και μερικά παραλιακά χωριά μετά τη Λαμία στο κομμάτι της Εθνικής που δεν έχει φτιαχτεί ακόμα, για να πει κανείς ότι το μοιράζουμε στα 250 χιλιόμετρα περίπου. Η Στυλίδα ας πούμε είναι "πόλη" και έχει μεγάλη πλατεία με καφετέριες και ταβέρνες. Και μοιράζεται και το "κακό" κομμάτι του Μαλιακού στη μέση. Και Βόλο εδώ που τα λέμε, ευχάριστα ξαναπήγαινα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasmms
...απο Θεσσαλονικη για να ερθω Σουνιο για καφέ είναι λίγο μακρια ...
Αν και κορυφαίο θα ήταν να υπήρχε τρόπος να πάμε μέχρι παραλία Πτελεού/Αγ. Μαρίνα κάτι τέτοιο και μετά να περάσουμε με βαρκα "ταξί" απέναντι Αγ. Κυριακή για καραβιδομακαρονάδα στο Μανώλα. Κόλαση λέμε....
this last year!Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
το "κακό" κομμάτι του Μαλιακού
Εγω λέω να πάμε Βόλο να πλακωθούμε και στα Τσίπουρα!!!!!!!!!!!!!!
ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΟΛΕ!
Να μη ξεχασουμε να περασουμε και μεσα απ το ποταμι του Βολου.... :a13: :a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasmms
Εγω λέω να πάμε Βόλο να πλακωθούμε και στα Τσίπουρα!!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Μάθε να μετράς λέω εγώ... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Να μη ξεχασουμε να περασουμε και μεσα απ το ποταμι του Βολου...
Δεν τελείωσε ο Μαλιακός ακόμα... Ούτε this year.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
this last year!
Την Κυριακή 20/9 θα κανονήσουμε τίποτα τελικά??????????????????????????
Κάποιος είπε για Επίδαυρο...
ΠΟΙΟΣ; Ένα όνομα!
ΟΚ δεν είναι μακριά, κανονίζεται... Δεν έχει και αγώνα... Αλλά γμτ πρέπει να προλάβω να αλλάξω αλυσίδα.
Μαλλον αυτοςΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
ΠΟΙΟΣ; Ένα όνομα!
ΟΚ δεν είναι μακριά, κανονίζεται... Δεν έχει και αγώνα... Αλλά γμτ πρέπει να προλάβω να αλλάξω αλυσίδα.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=87443
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αυτός αυτός!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
ναι αυτος!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Tελικά θα κανονίσουμε για Κυριακή??Που είσαι βρε Κατερίνα?!!![]()
Την Κατερίνα άδικα την φωνάζεις γιατί ανάλογα σε ποιό γραφείο πάει με τη δουλειά της, μία έχει ίντερνετ και μία δεν έχει... Και δεν έχει και μοτοσικλέτα!Λογικά δλδ αν είναι να πάμε βόλτα Κυριακή θα πάμε μαζί. Αλλά με την αλυσίδα και το αμορτισέρ του Bandit σε αυτό το χάλι ντεν ξέρω για χιλιόμετρα και με δεύτερο επάνω... Με δεύτερο άτομο, ακόμα και σχετικά ελαφρύ, έχει φτάσει να κάθεται ΠΟΛΥ και να πλέει ανησυχητικά. Επειδή ψήνομαι για εκδρομή, ίσως πάρω το καβαφάκι και πάω περίπτερο... Θα δείξει. Είναι και το θέμα καιρού, προβλέπεται υγρό ΣουΚου. Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, αλλά δεν είναι και ευχάριστα.