ειπες ρε παλικάρι??ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ???
να παω να παρω ενα λεω...
εχεις και το τουμπανο ρε φιλε το τιγκα οπως λες...και σε φοβίζουνε τα αμάξια???
και παει στο διαολο να μου πεις για κανα φτιαγμένο...που έχουνε οπως ειπε σε αλλο ποστ ενα παλικάρι με γνωσεις...γυρω στα 50000ε!!!
ριξε εσυ τα μισα μόνο σε ενα μοτερ μοτο...και έλα πεσ μου αν παιζει κανα αμαξι που να κυκλοφορεί και στους δρομους..να σε περναει...
εκτος και αν εισαι ολίγον κουλάδι....οποτε παω πασο!![]()
![]()
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΙΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΩ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ Ε30TURBO ΝΑΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΨΙΛΗ ΑΠΟ ΤΑ 200 ΤΙΣ ΑΔΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑΞΙΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ειπες ρε παλικάρι??ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ???
να παω να παρω ενα λεω...
εχεις και το τουμπανο ρε φιλε το τιγκα οπως λες...και σε φοβίζουνε τα αμάξια???
και παει στο διαολο να μου πεις για κανα φτιαγμένο...που έχουνε οπως ειπε σε αλλο ποστ ενα παλικάρι με γνωσεις...γυρω στα 50000ε!!!
ριξε εσυ τα μισα μόνο σε ενα μοτερ μοτο...και έλα πεσ μου αν παιζει κανα αμαξι που να κυκλοφορεί και στους δρομους..να σε περναει...
εκτος και αν εισαι ολίγον κουλάδι....οποτε παω πασο!![]()
![]()
ΑΠΟ ΤΑ 200??Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΙΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΩ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ Ε30TURBO ΝΑΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΨΙΛΗ ΑΠΟ ΤΑ 200 ΤΙΣ ΑΔΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑΞΙ
ΜΟΝΟ??ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ 300 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΗΓΟΛΟΣ...
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΓΛΗΓΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΑΝΤΡΙΚΙΑ...ΕΛΑ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΕΣ..
ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΕΜΠΗ ΟΚ??
ΚΟΙΤΑ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟ ΡΕ....ΠΑΝΕ ΠΟΥΛΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΝΑ ΣΕΑΤΑΚΙ ΚΑΝΤΟ ΤΟΥΡΜΠΟ ΝΙΤΡΟ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ !
ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΜΑΞΙΑ ΡΕ
ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ??
ΜΟΤΟ.GR!!
AINTE ΛΕΜΕ...
ειδα το ποστ και λεω θα εχει βάλει τιποτα μοτο..ντραγκστερ..και εσυ μας κοπανας τα αμαξάκια σου??
ρε μπας δε σου φτανανε τα λεφτακια να παρεις κανα γληγολο αμαξι και εχεις μεινει με το cbraki??