Παω για υπνο δεν ειμαστε σε φορμα...παλιοτερα ρε τετοια thread ειχαν 150 απαντησεις στη μια ωρα....παει χαλασε το moto.gr...![]()
Παω για υπνο δεν ειμαστε σε φορμα...παλιοτερα ρε τετοια thread ειχαν 150 απαντησεις στη μια ωρα....παει χαλασε το moto.gr...![]()
[αποτεφρωμενο χιουμορ]
Βαλε ουρα απο ΙΚΑ.....
[/αποτεφρωμενο χιουμορ]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπα δεν το'χω...
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
στην αρχη και γω απογοητευτηκα αλλα τελικα αρκετοι μπορουν να προσφερουν ιδεες απειρου καλλους και γελιου!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ελπιζω να επεται συνεχεια!!!ας οψεται που δεν εχω και δεν ξερω να χρησιμοποιω ακομη τετοια προγραμματα φωτογραφιας!!!
φιλε μη μασας. Εχεις καταπληκτικες ιδέες.Αρχικά δημιουργήθηκε από pakosgemistos
στην αρχη και γω απογοητευτηκα αλλα τελικα αρκετοι μπορουν να προσφερουν ιδεες απειρου καλλους και γελιου!!!!!
ελπιζω να επεται συνεχεια!!!ας οψεται που δεν εχω και δεν ξερω να χρησιμοποιω ακομη τετοια προγραμματα φωτογραφιας!!!
Να παρε και μια απο μενα. Θελει κατι κοψιματακια στο πλαισιο άλλα θα ναι κούκλα μετα
![]()
Αντε ξεκινα τις μετατροπες...να προλαβεις και τη πανελληνια συγκεντρωση V STROMαδων:rotflmao: :rotflmao:
...cause the place seems still alive...
Εγώ θα προτιμήσω το δικό σου.Τονίζει το χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας...Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
φιλε μη μασας. Εχεις καταπληκτικες ιδέες.
Να παρε και μια απο μενα. Θελει κατι κοψιματακια στο πλαισιο άλλα θα ναι κούκλα μετα![]()
![]()
![]()
Πλάκα-πλάκα,σαν φάλαινα είναι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΝΑΙΑρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Πλάκα-πλάκα,σαν φάλαινα είναι.![]()
σαν φαλαινα που καταπιε βαρκα .....
Accipere quam facere praestat injuriam
Τι μλκ :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Να παρε και μια απο μενα. Θελει κατι κοψιματακια στο πλαισιο άλλα θα ναι κούκλα μετα![]()
:rotflmao:
Ρίξε ρε μια με ουρά από Tuono που ΄χει κ@λάρα![]()
Sorry κιόλας Βύρωνα αλλά προσωπικά δεν θα δεχόμουν με τίποτα να βάλουν στην κωλάρα μου μια μούρη από Βεστρόμ..!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τι μλκ :rotflmao:![]()
Ρίξε ρε μια με ουρά από Tuono που ΄χει κ@λάρα![]()
![]()
![]()
ειναι sport touring ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μια τέτοια μόντα δεν μπορεί να έχει σελλάκι συνεπιβάτη. Monoposto ρε....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Sorry κιόλας Βύρωνα αλλά προσωπικά δεν θα δεχόμουν με τίποτα να βάλουν στην κωλάρα μου μια μούρη από Βεστρόμ..!![]()
![]()
Με χαρά να γίνουμε δωρητές ουρών για να δείξουμε τον δρόμο ρε φίλε.... δεν έχουμε προκαταλήψεις εμείς![]()