Mαλακια και του μπάτσου:a31:
Mαλακια και του μπάτσου:a31:
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
Νομίζω ότι ο σωστός οδηγός πρέπει να κοιτάει συνεχώς καθρέφτες ακόμη κι αν δεν έχει σκοπό να αλλάξει λωρίδα, ώστε να ξέρει ανά πάσα στγμή τί συμβαίνει πίσω του και να έχει καλύτερη, πιο γρήγορη και πιο σωστή αντίδραση σε έκτακτη περίπτωση.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άλλο κακό που κάνουμε εδώ.. αλλάζουμε τις λωρίδες χωρίς να κοιτάμε τι γίνεται δίπλα.. σκέψου τη στιγμή που ο οδηγός είδε τη μοτοσυκλέτα μπροστά του και κατά πόσο θα μπορούσε μέσα σ'αυτά τα κλάσματα του δευτερολέπτου να ελέγξει και το τι γίνεται στ'αριστερά του..
Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω, ακόμη και στην Ε.Ο. που μπορεί να -φαίνεται- ότι είμαι παντελώς μόνος και πραγματικά έχω σωθεί 2-3 φορές, καθώς ήξερα τη θέση μου στο δρόμο και σε σχέση με τα υπόλοιπα οχήματα και άλλαξα λωρίδα πολύ πιο γρήγορα απ' ότι αν έπρεπε να δω, να βεβαιωθώ ότι δεν έρχεται κανείς και μετά να βγω...
Ιδίως στους ελληνικούς δρόμους που το έκτακτο τείνει να γίνει σύνηθες, νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι η προληπτική οδήγηση. Όχι απαραίτητα αργή, αλλά προληπτική. Υποθέτεις ότι ο άλλος θα κάνει μαλακία και πας προσεκτικά. Αν δεν την κάνει έχει καλώς και πας στον επόμενο...
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Ρε μπας κι ειχε πιει τπτ ο μπατσος? τι πηγε και μπαστακωθηκε εκεί και το γ@μημενο το μηχανακι δεν το σβήνεις και περιμένεις πότε ο μ@λ@κ@ς θα σε τσακίσει, εισαι με κουμπωμενη 1η και συμπλέκτη κι αν καταλαβεις ότι κατι δεν πάει καλά την κάνεις, το κάνουμε όλοι στα φανάρια μη μπας κι έρθει καμία κυράτσα και μας την αναψει, το κανουμε τοσο συχνά που μας εχει γινει συνηθεια. Τελικα οι λεβεντες απο ευρώπη πρεπει να ερχονται που και που Ελλάδα για μετεκπαιδευση.![]()
![]()
![]()
Καλά ρε παιδιά είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα για τον μπάτσο! Ο άνθρωπος την δουλειά του έκανε και για να το κάνει αυτό μπάτσος σε μια χώρα σαν την Ολλανδία λογικά του το επιβάλλει κάποιος κανονισμός! Ο άνθρωπος ρισκάρει την ζωή του για το καθήκον και τον κρίνουμε εμείς στην Ελλάδα από τα πισι! Έλεος!![]()
Chris
και που ξερετε εσεις αμα δεν τις εχει αχτι τις μπατσοι αυτος ο Ολανδεζος? :hypnotize
Accipere quam facere praestat injuriam
Ρε τι ψαχνετε να βρειτε,ο μπατσος ειναι ΑΠΛΑ...μαλακας!
Για κανεναν απολυτως λογο, κανενα απολυτως οχημα, δεν σταθμευει καθετα πανω σε λωριδα ταχειας κυκλοφοριας, εκτος κι αν σε αποσταση 100 και 50 μετρων εχει τοποθετησει προειδοποιητικο ανακλαστικο τριγωνο, ωστε να προειδοποιει τους διερχομενους.
Τωρα, ο τροχαιος, μαλλον ηθελε να αυτοκτονησει ή ειχε κανει κανενα μανιταρακι (ολλανδια γαρ) και την ειδε robocop.
Κριμα για την καταληξη του, αλλα ο ανθρωπος που τον χτυπησε τι φταιει να τραβιεται τωρα?
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Υπερμαλακια του μπατσου, αλλα και υπερκουλαδι ο οδηγος του αυτοκινητου
Αν λαβουμε υπ'οψιν μας οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των Ελληνων ειναι μαλακες και κουλαδια, καταλαβαινουμε σε τι δρομους οδηγαμε....
Δεν πεταγεσαι σαν τσουτσου σε τετοιο δρομο ταχειας κυκλοφοριας οτι και να εισαι.....απλα το μονο που μπορω να διακρινω ειναι οτι το αμαξι ανετα μπορουσε να αποφυγει το ατυχημα αλλα
μαλλον γρατζουνουσε τα παπαρια του ο οδηγος και τον ειδε τελευταια στιγμη....
Θα το στρωσω που θα παει..