Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Επισκευή κλειδαριάς?

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ πολύ !! Βάζω το κλειδί γυρνάει αλλά δεν ανοίγει η κλειδαριά , για πες κανέναν καλό μάστορα να πάω ( μένω Γαλάτσι ) ; Από τιμή τι παίζει ;

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Δεν ξέρω μαστορα στο γαλάτσι αλλά μη πας πουθενά.

Άνοιξε την πόρτα και ξεβίδωσε μια (συνήθως) βίδα που έχει στην ίδια ευθεία με το χερούλι της πόρτας. Οι άλλες βίδες είναι για τον μηχανισμό κλειδώματος. Αφού βγάλεις την βίδα σύρε λίγο προς την αντίθετη κατεύθυνση το χερούλι και τράβα το έξω σιγά σιγά (θα το πάρεις στο χέρι).

Ακριβως πίσω απ' τον αφαλό έχει ένα κάτι, μια μαλακία που στην μια άκρη είναι γυρισμένο σαν άγκιστρο και στην άλλη άκρη είναι σαν ίσιο κατσαβίδι. Το γυριστό άγκυστρο μπαίνει μέσα σε ενα δαχτυλίδι που έχει ο αφαλός και το ίσιο μέρος απ' την άλλη μεριά γυρίζει το μηχανισμό κλειδώματος.
    Μάλλον έχει σπάσει η μία άκρη που συνδέεται με τον αφαλό και δεν γυρίζει τον μηχανισμό.

Πάρε αυτό το κομμάτι και πάνε στα μεταχειρισμένα (ή και στην αντιπροσωπία αν θέλεις) και πάρε ένα ανταλλακτικό και βάλτο μόνος σου. Στα μτχ δε θα το πληρώσεις πάνω από 5 ευρώ.

Μη το αφήσεις έτσι γιατί αν σου σπάσει και του συνοδηγού θα κλειδωθείς απ' έξω.

Το σύστημα μπορεί να διαφέρει λίγο απ' αυτό που περιέγραψα αλλά δε θα είναι και πολύ διαφορετικό. Αν γυρίζει ο αφαλός 99% να φταίει αυτό. Όπως και να έχει θα το διαπιστώσεις όταν το ανοίξεις.

Αυτό μπορεί να στο φτιάξει και το συνεργείο που πας δεν χρειάζεται κλειδαράς.
    Sent from me using a computer.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω μαστορα στο γαλάτσι αλλά μη πας πουθενά.

Άνοιξε την πόρτα και ξεβίδωσε μια (συνήθως) βίδα που έχει στην ίδια ευθεία με το χερούλι της πόρτας. Οι άλλες βίδες είναι για τον μηχανισμό κλειδώματος. Αφού βγάλεις την βίδα σύρε λίγο προς την αντίθετη κατεύθυνση το χερούλι και τράβα το έξω σιγά σιγά (θα το πάρεις στο χέρι).

Ακριβως πίσω απ' τον αφαλό έχει ένα κάτι, μια μαλακία που στην μια άκρη είναι γυρισμένο σαν άγκιστρο και στην άλλη άκρη είναι σαν ίσιο κατσαβίδι. Το γυριστό άγκυστρο μπαίνει μέσα σε ενα δαχτυλίδι που έχει ο αφαλός και το ίσιο μέρος απ' την άλλη μεριά γυρίζει το μηχανισμό κλειδώματος.
    Μάλλον έχει σπάσει η μία άκρη που συνδέεται με τον αφαλό και δεν γυρίζει τον μηχανισμό.

Πάρε αυτό το κομμάτι και πάνε στα μεταχειρισμένα (ή και στην αντιπροσωπία αν θέλεις) και πάρε ένα ανταλλακτικό και βάλτο μόνος σου. Στα μτχ δε θα το πληρώσεις πάνω από 5 ευρώ.

Μη το αφήσεις έτσι γιατί αν σου σπάσει και του συνοδηγού θα κλειδωθείς απ' έξω.

Το σύστημα μπορεί να διαφέρει λίγο απ' αυτό που περιέγραψα αλλά δε θα είναι και πολύ διαφορετικό. Αν γυρίζει ο αφαλός 99% να φταίει αυτό. Όπως και να έχει θα το διαπιστώσεις όταν το ανοίξεις.

Αυτό μπορεί να στο φτιάξει και το συνεργείο που πας δεν χρειάζεται κλειδαράς.
    Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν πιάνουν τα χέρια μου για να το ανοίξω , ο μηχανικός πόσα θα πάρει για να το φτιάξει περίπου ;

Moderator
    Δεν ξέρω καθόλου. Είναι μια εύκολη διαδικασία και απλή δε θα σου πάρει πολλά φαντάζομαι. Φυσικά αυτός δεν θα χρησιμοποιήσει μτχ ανταλλακτικό αλλά και πάλι δεν νομίζω να είναι ακριβό.

Αν του περιγράψεις το πρόβλημα θα καταλάβει τι έχει χαλάσει και θα σου πει πόσο περίπου θα κοστίσει.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από eagle flying Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν πιάνουν τα χέρια μου για να το ανοίξω , ο μηχανικός πόσα θα πάρει για να το φτιάξει περίπου ;
    ¨ΟΧΙ σε μηχανικό-συνεργείο

Πήγαινε αγόρι μου εδώ θα σου φτιάξει την κλειδαριά και θα έχεις και το ίδιο κλειδι με σχετικά λίγα λεφτά (αναλόγως πόσο "μπελάς" είναι...) τον εμπιστεύομαι απόλυτα διότι λόγω δουλειάς του έχω πάει πάμπολλα αμάξια που είχαμε κατά καιρούς θεματάκια, από σπασμένα κλειδιά που έμειναν μέσα λόγω βλακείας των δημοσιογράφων που τα έπαιρναν μέχρι προσπάθειες παραβίασης με καταστροφή της κλειδαριάς, όλα τα έφτιαχνε!
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Moderator
    Μάλλον δεν φταίει η κλειδαριά bowleno. Πιθανότατα το πρόβλημα είναι αμέσως μόλις βγεις απ' τα χωράφια των κλειδαράδων.

Μα δεν χάνει τίποτα να ρωτήσει και έναν κλειδαρά, ειδικά αν ειδικεύεται και σε περιπτώσεις αυτοκινήτων.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    ¨ΟΧΙ σε μηχανικό-συνεργείο

Πήγαινε αγόρι μου εδώ θα σου φτιάξει την κλειδαριά και θα έχεις και το ίδιο κλειδι με σχετικά λίγα λεφτά (αναλόγως πόσο "μπελάς" είναι...) τον εμπιστεύομαι απόλυτα διότι λόγω δουλειάς του έχω πάει πάμπολλα αμάξια που είχαμε κατά καιρούς θεματάκια, από σπασμένα κλειδιά που έμειναν μέσα λόγω βλακείας των δημοσιογράφων που τα έπαιρναν μέχρι προσπάθειες παραβίασης με καταστροφή της κλειδαριάς, όλα τα έφτιαχνε!
    Για πες μου που να πάω δηλαδή ( διεύθυνση , τηλέφωνο κλπ ) ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    πάτα με τον κέρσορα πάνω στο "εδώ" που σου γράφει ο Bowleno

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από eagle flying Προβολή μηνύματος
    Για πες μου που να πάω δηλαδή ( διεύθυνση , τηλέφωνο κλπ ) ;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    πάτα με τον κέρσορα πάνω στο "εδώ" που σου γράφει ο Bowleno
    ΕΔΩ
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος
    Ωχ συγγνώμη , δεν το είδα πως είναι link θα πάω από εκεί για να δω τι θα μου πουν .... σας ευχαριστώ πολύ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Επισκευη Ζαντασ!
    από div400 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2005, 01:22
  2. Πωλειται KLX για επισκευη ή ανταλλακτικά..
    από n1k3man στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2005, 00:44
  3. Αλλαγη Η Επισκευη Αμορτισερ
    από div400 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2005, 23:48
  4. ''Επισκευή''
    από dvamv στο forum BMW
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2005, 12:12
  5. Επισκευή πλαστικών κλπ