Κουντ μι ιν...Αν γίνει Πέμπτη θα προτιμούσα μετά της 8...Αλλιώς Τρίτη μέσα και άντε για πάρτη σας να το χάσω την έναρξη του Champion's League...
edit:Τρίτη δείχνει CL το Mega αλλά όπως είπα δεν γαμιέται...Για πάρτη σας όλα αγόρια![]()
![]()
![]()
![]()
Κουντ μι ιν...Αν γίνει Πέμπτη θα προτιμούσα μετά της 8...Αλλιώς Τρίτη μέσα και άντε για πάρτη σας να το χάσω την έναρξη του Champion's League...
edit:Τρίτη δείχνει CL το Mega αλλά όπως είπα δεν γαμιέται...Για πάρτη σας όλα αγόρια![]()
![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
![]()
![]()
![]()
Ε θα δούμε το after match. Αλλιώς μόνο Παρασκευές & Δευτέρες γίνεται.![]()
Το κλείνουμε για αύριο Τρίτη!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Για πάρτη σας όλα αγόρια![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Άρα συμμετοχές :
1. MikeG
2. spiridaus
3. sonik
4. gigenis
5. arxaios
6. epp1640
7. Greek_Gares
* Επίσης μπορεί να παίξει Παραδοσιακό μετά για μπιφτεκάκια![]()
Αύριο, Τρίτη (15/09/09) & ώρα 19:00![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αύριο, Τρίτη (15/09/09) & ώρα 19:00![]()
![]()
![]()
Εγω σχολαω αργα συνηθως και εκεινη την ωρα μαλλον θα ειμαι ακομη στη δουλεια. (μαζευω λεφτα να παρω κοτερο) παιζει να περασω να χαιρετισω![]()
γιατι με τη φορμα και τη μουτζουρα δε λεει να κατσω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GSF 650 N
Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
Εγω σχολαω αργα συνηθως και εκεινη την ωρα μαλλον θα ειμαι ακομη στη δουλεια. (μαζευω λεφτα να παρω κοτερο) παιζει να περασω να χαιρετισω![]()
γιατι με τη φορμα και τη μουτζουρα δε λεει να κατσω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πέρνα για ένα καφεδάκι στα γρήγορα![]()
![]()
κι εγώ θα κάνω ένα διάλειμμα από το μάζεμα της μετακόμισης και θα περάσω....![]()
![]()
βοήθεια θες?Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
κι εγώ θα κάνω ένα διάλειμμα από το μάζεμα της μετακόμισης και θα περάσω....![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
πάντα είναι ευπρόσδεκτη μια βοήθειααλλά μάλλον θα γίνει μεσοβδόμαδα.... τετάρτη!!
θα πάρω αύριο παρουσίες από εθελοντές.![]()
![]()
Οκ και απο εμένα !!!!!
Μάκη Ιχ χαβεν μινε μεσσεν ενσυλτιγκουνκγ!!!!![]()
Bandit 650 s ABS K7
δεν το έχω το Γερμανικό.... ξαναμοίρασεΑρχικά δημιουργήθηκε από gavcr
Μάκη Ιχ χαβεν μινε μεσσεν ενσυλτιγκουνκγ!!!!![]()
![]()
Αυριο απο κοντάΑρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
δεν το έχω το Γερμανικό.... ξαναμοίρασε![]()
![]()
Bandit 650 s ABS K7
Άρα συμμετοχές :
1. MikeG
2. spiridaus
3. sonik
4. gigenis
5. arxaios
6. epp1640
7. Greek_Gares
8. K5_N
9. gavcr
* Επίσης μπορεί να παίξει Παραδοσιακό μετά για μπιφτεκάκια![]()
Σήμερα, Τρίτη (15/09/09) & ώρα 19:00![]()