perastika soy file k grigori anarosi.
mia xari mono....otan tha ton vreis(giati eimai sigoyros pos tha ton vreis)steile ena g@mhmeno mynhma na katevoyme.......1 oritsa dromos einai.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
perastika soy file k grigori anarosi.
mia xari mono....otan tha ton vreis(giati eimai sigoyros pos tha ton vreis)steile ena g@mhmeno mynhma na katevoyme.......1 oritsa dromos einai.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
koita na thn ugeia sou prwta apo ola....kai an bre8ei bre8hke...
φίλε ενημέρωσα και 2-3 φαναρτζήδες στη λάρισα, ειλικρινά περαστικά.
πραγματικά είναι η πρώτη φορά που νιώθω πολύ "πράμα" μέσα μου. παρόλο που έχω πλέον οικογένεια και παιδί , θα είμαι από τους πρώτους που θα του έσπαγα το κεφάλι στο καπό, ανεξαρτήτως συνεπειών.
(και αυτό γιατί πρόσφατα στα καλά καθούμενα μέσα στη πόλη με 10χλμ/ώρα, ένας φίλος και οδηγός μηχανής, οδηγώντας ένα αγροτικό κάνει όπισθεν για να διευκολύνει τον μπροστινό του και δεν με είδε, μου ρίχνει μία ευτυχώς χωρίς πολλά πολλά -είχα και 2 μέτρα απόσταση- προλαβαίνω πετάω το μηχανάκι και δεν μου πιάνει τα πόδια.τουλάχιστον το παιδί κατέβηκε ζήτησε συγγνώμη, κτλ ότι θα έκανε ένας λογικός συνάνθρωπος που βλέπει κάποιον κάτω, πόσο μάλλον με μηχανή)
ΓΙΑ ΑΥΤΌ
Ν Ο M E R C Y ΣΤΑ Ζ Ω Α
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Φιλε μου, καταρχας περαστικα και ευχομαι να αναρρωσεις γρηγορα και ψυχικα, γιατι εκει το προβλημα.
Θεωρησα καθηκον μου, κι εγω με την σειρα μου, να ενημερωσω δυο φιλους μου που δουλευουν στα διοδια εξω απο την λαρισα προς θεσ/νικη και προς βολο, μιλησα με 5-6 φαναρτζηδες σε λαρισα, φαρσαλα και βολο.
Μακαρι να βρεθει ο ανεγκεφαλος και τοτε εσυ ξερεις καλυτερα τι θα του κανεις.
Και παλι περαστικα και καλη δυναμη.
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
περαστικα φιλε μου ευχομαι να βρεθουν και οι 2 θεωρω τον δευτερο οδηγο εξισου ενοχο με τον πρωτο ,αυτη η συμπεριφορα πρεπει να στιγματιζεται και να μην ξαναπιασουν οχημα στα χερια τους!
πρεπει να μαθουν μερικοι να αναλαμβανουν τις ευθυνες τους πως θα κοιμαται το ζωο?
τουλαχιστον αν ειχε σταματησει θα ειχε ησυχη συνειδηση αλλα σε μερικους ανθρωπους απουσιαζει αυτο το συναισθημα.
λυπαμαι πραγματικα.
περαστικα φιλαρακο !!! θα τον βρουμε τον τυπο..μην ανχωνεσε...ειναι μικρη η Λαρισα...θα τον βρουμε..
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Περαστικά φίλε...... θα βρεθεί ο π@λιόπ&#@ς
ενημερώνω κι εγώ μοτοσυκλετιστικό φόρουμ με λαρισαίους φίλους...
κοίτα να γίνεις καλά...
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
επειδη δεν ξερω αν παιζουν καμερες που καταγραφουν στα διοδια...οπως προειπε καποιος παραπανω οτι εχει καποιους γνωστους...ζητας με εισαγγελικη παραγγελια τετοιο βιντεο (αν υπαρχει ξαναλεω)με αφορμη ''ανθρωποκτονια με ενδεχομενο δολο''
περαστικα φιλε μου και καλα ξεμπερδεματα...10 μετρα χαντακι και μονο αυτα σαν τραυματα που φαινονται σαν πταισματα....να εισαι παντα καλα...
![]()
Γρήγορα να βρεθεί το κωλόπαιδο κι ακόμα γρηγορότερα να επανέλθεις εσύ.. περαστικά φίλε..
![]()
![]()
Δεν υπαρχει.... περαστικα.Πραγματικά λυπάμαι διότι περιμενα να υπάρχει καποιο ίχνος ανθρωπιάς στη ζωωδη κοινωνια που ζουμε.
Τωρα να εισαι σιγουρος για το ΡΙΕ... να πας να κανεις μηνυση κατ αγνωστου.
Η πινακιδα αυτη εβγαινε για ενα ορισμενο χρονικο διαστημα και τα ΒΜW 316 μαυρο χρωμα που πουληθηκαν το διαστημα εκεινο στη λαρισα ισως να μην ειναι και τοσο πολλα...
Ρωτα στην τροχαια ισως να υπαρχουν πιθανοτητες να τον βρεις..
Παιδια , ο οδηγός κ το αυτοκίνητο βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι.
Θα σας πω νεότερα το βράδυ
![]()
Περαστικά σου!
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Θα μπορουσε να συμβει στον καθενα απο εμας...
Ευτυχως εισαι καλα...ευτυχως δεν ειχες συνεπιβατη...
Μακαρι να εχει δειξει μεταμελεια ...
περαστικα και κουραγιο![]()
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE
περαστικά σου εύχομαι γρήγορα και όλα καλά να πάνευπομονή και δύναμη και όσο για τον υποτιθέμενο άνθρωπο... όλα εδώ πληρώνονται... μα όλα όμως
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!