Τι δικαστηρια και μαλακιες....![]()
ευτυχως ολα δειχνουν καλα παρ ολη την περιπετεια!
Περαστικα στο φιλο και τα υπολοιπα οπως βλεπουμε....ερχονται με το καλο!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Τι δικαστηρια και μαλακιες....![]()
Σταματα εσυ μωρε αμεσως!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Σταματα εσυ μωρε αμεσως!
αx,sorry...παρασυρθηκα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν θα πάθει και πολλά ο ταρίφας πάντως δυστυχως. Τα εχω περάσει κι εγω.
Φυσικά θα γίνουν δικαστήρια επι δικαστηρίων και στο τέλος θα φαει 6 μηνες με αναστολή και θα του πάρουν το δίπλωμα για 6 μήνες. Αυτη ηταν η ποινή που έφαγε στη δικη μου περίπτωση η αχρηστη, με τραυματισμό 2 ατόμων και εγκατάλειψη. Μετα απο 4 χρόνια δικαστήρια...
Σημείωση!
Το σημείο είναι πολύ ύπουλο και να το προσέχετε οσοι περνάτε απο κει. Αν κατεβαίνεις την Πιπίνου με μηχανή μπορείς να δείς αν έρχεται κάποιος απο Δροσοπούλου αλλά δύσκολα.
Αν είσαι με αυτοκίνητο απλά δεν βλέπεις τίποτα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αυτο συμβαινει γιατι ειναι τακτικη να παρουμε τα λεφτα μας απο την αγωγη και οχι να κλεισουμε τον killer μεσαΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
[B]Δεν θα πάθει και πολλά ο ταρίφας πάντως δυστυχως. Τα εχω περάσει κι εγω.
Φυσικά θα γίνουν δικαστήρια επι δικαστηρίων και στο τέλος θα φαει 6 μηνες με αναστολή και θα του πάρουν το δίπλωμα για 6 μήνες. Αυτη ηταν η ποινή που έφαγε στη δικη μου περίπτωση η αχρηστη, με τραυματισμό 2 ατόμων και εγκατάλειψη. Μετα απο 4 χρόνια δικαστήρια...![]()
Μηχανη και ξερο ψωμι...!!!
Διάβασες τι έγραψα παραπάνω η απλά θες να πεις την μπούρδα σου?Αρχικά δημιουργήθηκε από eiffel
Αυτο συμβαινει γιατι ειναι τακτικη να παρουμε τα λεφτα μας απο την αγωγη και οχι να κλεισουμε τον killer μεσα![]()
Να στα ξαναγράψω πιο λιανά?
Τα ποινικά δικαστήρια για την εγκατάλειψη και τον τραυματισμό τράβηξαν 4 χρόνια και η τελική ποινή μετά τις εφέσεις κλπ ηταν αυτη που ανέφερα παραπάνω.
Την αποζημίωση για την μοτοσυκλέτα (αστικό) την πήρα μέσα σε 6 μήνες απο το ατυχημα.
Ελπιζω να εχει αλλάξει κάτι στο δικαστικό σύστημα απο τότε.... το 98 έγινε το ατύχημα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Και πονηρος....
...κατσε φιλαρακι γιατι εμποδιζει την κινηση κι ερχομαι...
αυτη η πονηροβλαχεια ειναι που μπορει να με κανει να βγαλω καπνους απτα αυτια..Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Και πονηρος....
...κατσε φιλαρακι γιατι εμποδιζει την κινηση κι ερχομαι...
αφου ειναι καλα ο ανθρωπος, δικηγορος κ στον ατοματο το περιστατικο.
αρκει να υπαρχουν τα λεφτα να φτιαχτει τωρα το μηχανακι.
αντε περαστικα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
STATHI TON LENE KAI TO TAXI EINAI SKODA.!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ASFALISMENO STI DIETHNI ENOSH..THL EKEI GIA TA STOIXIA TOY.
Και εμενα μου ετυχε το ιδιο
περασε ο μλκς με κοκκινο
τον εμβολισα και τσακιστηκα....
...
ο τυπος ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ να δει εαν ζω η αν σκοτωθηκα....
6 μηνες ξαπλα....και τα εξοδα ολα δικα μου....
Συσταση....
μετα την δικη.....σε ασχετη στιγμη ....μαπιδια μεχρι να ξεχασει το ονομα του.
Μαγκες ειμαστε ολοι θεοι!!!
Το λοιπον... Ο τυπος βρεθηκε. Πηρε ο γιος του τηλ και αρχισε την κλαψα και τις μαλακιες.
Η δήλωση ήδη έγινε και όλα τα διαδικαστικά βαίνουν καλώς.
Ο φιλος όμως τον χορευει στο ταψι για το θεμα της εγκαταλειψης - και καλά κάνει!!!
Δεν είναι θέμα χρημάτων, του το ξεκαθάρισε, αλλά πρέπει με κάποιο τρόπο να μαθουν να συμπεριφέρονται σαν ανθρωποι αυτά τα ζώα.
Το θέμα του Δημήτρη ευτυχώς δείχνει να λήγει καλά.
Ας είναι έτσι και για όλους όσους λειτουργούμε καθημερινά πάνω σ΄αυτο που αγαπάμε.
![]()
![]()
![]()
Σωτηρη, εγω ΜΙΑ φορα τη χαρισα σε ενα καραγκιοζη (δεν ηταν ατυχημα με μηχανη, αλλη ιστορια, δεν εχει σημασια) στο δικαστηριο, επειδη μου αρχισαν την κλαψα οι δικοι του κτλ κτλ...
Ξερεις κατι? ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ρε φιλε!
ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!
Μην κανει πισω ο φιλος σου!
Αποψη μου!
![]()