wraios![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ;;;;;ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ!!! Για δυο πραγματα δεν πρεπει να αγχονωμαστε.Για πραγματα που γινωνται και για πραγματα που δεν γινωνται. ΠΩΛΕΙΤΑΙ SUZUKI LIANA 1600 4X4 FOUL EXTRA.
All waves,become my shield! All lightning,become my blade! Sougyo no Kotowari!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
TI διαβάζω θεέ μου......![]()
![]()
![]()
![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
καλοοοοοοοοοοοοοοο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχω φάει το φόρα να βρώ φωτό κάποιων από εδώ μέσα, σε κατάσταση ευθυμίας, να κάνουν τους μηχανόβιους σε αντίστοιχο μηχάνημα....
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
μια που ξερω εγω ειναι σε βολτα λειβαδιά, για τον παναγιωτηΑρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Εχω φάει το φόρα να βρώ φωτό κάποιων από εδώ μέσα, σε κατάσταση ευθυμίας, να κάνουν τους μηχανόβιους σε αντίστοιχο μηχάνημα....
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.![]()
![]()
![]()
![]()
καλο.....![]()
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
κι εγω 8υμαμαι μια αλλα πρεπει να ειναι στον Πορο ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
μια που ξερω εγω ειναι σε βολτα λειβαδιά, για τον παναγιωτη![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
apla ta'spase:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."