νταξ υπερβολικο το κειμενο ρε παιδια...
ποιος τρωει στο κωλονακι???
εγω και με φιλους και γενικα οταν βγαινω εξω σουβλακια τρωμε παντα![]()
καλα τα τζιν μου τα κραταω μεχρι να σκιστουν, δε νομιζω να αλλαζουν πολυ καθε 6 μηνες...
τωρα αυτο με τα τζιπ ισχυει...τι να πω...αμα ο αλλος προτιμαει να δωσει 40κ για ενα κουτι που σερνεται και δεν ειναι σε τιποτα καλο απο το να παρει μια Ζ4...καλος στον εγκεφαλο αλλα τεσπα
δρομους ποτε δε ρωταει ενας αντρας φυσικα, και πριν τα gps...θα τον βρω μονος μου το π&*στη το δρομο δε θα μου πει κανεις εμεΝΑ![]()
τεσπα, υπερβολικο το κειμενο...
ολα σημερα ειναι πιο καλα...ακομα και οι καποτες...
δειτε πιο πανω ποσο μπροστα ΕΙΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
![]()
![]()
![]()
![]()
Στα περί Καζαντζίδη...
Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να κάνουμε τέτοιου είδους σχόλια για μια γενιά που έζησε πόλεμο φτώχεια και πείνα,διότι δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για τι πράγμα μιλάμε.
Τα κομμάτια που τραγούδησε ο Στέλιος ήταν βάλσαμο για τίς ψυχές αυτών τών ανθρώπων.Στο κάτω κάτω δεν τα έγραφε αυτός.Οι εταιρείες κονομάγανε από τη φωνή του.Αυτό πέρναγε τότε,αυτά τού δίνανε.
Ήταν όμως αληθινός όπως και οι στίχοι,όσο μίζεροι κι αν ήταν πολλοί απ' αυτούς.Το αντρίκιο τής υπόθεσης είναι ότι αυτά τα κομμάτια-όχι μόνο αυτά που είπε ο Καζαντζίδης-εξέφραζαν αυτό που πραγματικά συνέβαινε.Σού τα λέγανε στα μούτρα.
Σήμερα απλά παρουσιάζονται εξιδανικευμένες έως μαλακίας καταστάσεις και τα τραγούδια εκφράζουν "αυτό που θα θέλαμε να είναι".
Τι θα θέλαμε;Λεφτά και γαμήσια.Τέλος!Όχι πως τότε δεν τα θέλανε,αλλά ρε παιδί μου...όταν ο συνθέτης ή ο στιχουργός ήθελε να γράψει,δεν είχε στο μυαλό του τέτοια πράγματα.Γούσταρε κι έγραφε.Έγραφε από την ψυχή του.
Γι' αυτό το λόγο εμείς σήμερα(κάποιοι από μάς τέλος πάντων)τη βρίσκουνε τραγουδώντας "θα πιω απόψε το φεγγάρι"."το τελευταίο βράδυ μου","Το πέλαγο είναι βαθύ","Το Σαββατόβραδο"...
Προσωπικά δεν μιζεριάζω καθόλου.Μιζεριάζω και μια με πιάνει τάση για εμετό,όταν όταν ακούω(τυχαία πάντα)Σφακιανάκηδες,Κότσιρες,Ρέμους,Νταλάρες.Πεγκυζή ες και το κακό συναπάντημα.
Σάς παρακαλώ,μην μπούμε στο τριπάκι τών προτιμήσεων,δεν έχει νόημα.
Η βασική διαφορά που βλέπω εγώ ανάμεσα στό τότε και στο σήμερα είναι η ανθρωπιά,η φιλία.Τότε οι άνθρωποι ήταν πιο κοντά,νοιάζονταν ο ένας για τον άλλον.
Στην Αθήνα υπήρχαν σπίτια(υπάρχουν ακόμα με το "πωλείται" στον τοίχο τους)με κοινή αυλή.Τρία τέσσερα σπίτια γύρω γύρω και μια αυλή στη μέση.Με βασιλικό κι ασβέστη,που λέει και το τραγούδι.
Αστείο ακούγεται και γραφικό και ίσως είναι.Το να ξυπνάς όμως με συναγερμούς και πυροβολισμούς είναι θλιβερό.
Σάς παραθέτω μια "εξομολόγηση" -όπως τη θυμάμαι-τού Χατζηδάκι που υπάρχει σ' έναν δίσκο του και τον συνοδεύει ο μεγάλος Γιώργος Ζαμπέτας.Λέγεται "Παίδες".
-Παίδες,πριν μερικά χρόνια σάς είχα πει ότι θα ξαγρυπνώ έξω από τα σπίτια σας και θα μαζεύω τα όνειρά σας.
Τώρα πια κουράστηκα.Εσείς,είτε ονειρεύεστε είτε όχι,μπορείτε και ζείτε χωρίς εμένα.Δεν ανήκω ούτε στη ζωή σας ούτε στα όνειρά σας.
Κουράστηκα να πλέκω μουσικές ΑΠ' ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΑΣ.
Προτιμώ να φύγω μακρυά σας για πάντα.Ίσως συναντήσω μερικούς σοφούς,που δεν τούς ένοιωσα όταν κι εγώ ήμουν νέος.
Γεια σας παίδες,γεια σας.
Μιζεριάστε άφοβα.![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
φιλε βασιλη δεν ξερω αν εισαι ο συντακτης του κειμενου, φανταζομαι πως οχι, αλλα οι συγκρισεις ειναι αναμεσα στο -απειρο με το +απειρο κ δεν εχει και πολυ νοημα
οξυμωρο δεν ειναι παντως να ειναι το διαδυκτιο φορτωμενο απο τετοιου ειδους κειμενα?
panta vromikoi panta laspomenoi
E όχι ρε φιλαράκι... η Ρέμους καλά ακούγεται...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Στα περί Καζαντζίδη...
Προσωπικά δεν μιζεριάζω καθόλου.Μιζεριάζω και μια με πιάνει τάση για εμετό,όταν όταν ακούω(τυχαία πάντα)Σφακιανάκηδες,Κότσιρες,Ρέμους,Νταλάρες.Πεγκυζήνες και το κακό
Μιζεριάστε άφοβα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
E όχι ρε φιλαράκι... η Ρέμους καλά ακούγεται...!!!
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
@ vangelis 64![]()
![]()
@ guzzistas :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χάζευα κάτι φωτογραφίες,ώσπου είδα αυτή και μού την έδωσε.Εκπροσωπεί τον σημερινό σταρχιδισμό και εγωκεντρισμό,ακραία μεν αλλά χαρακτηριστικά.
![]()
Ιούλιος 2008
Μια φωτογραφία ντροπή. Σε μια παραλία της Νάπολι στην Ιταλία, δυο νεαρές Αθίγγανες, η 14χρονη Βιολέτα και η 16χρονη Χριστίνα, βούτηξαν στη θάλασσα για να δροσιστούν. Πνίγονται όμως καθώς δεν γνωρίζουν κολύμπι. Τα πτώματά τους μεταφέρονται και παραμένουν για 3 ώρες στην παραλία. Οι λουόμενοι που βρίσκονται εκεί κοντά, ατάραχοι και απαθείς, συνεχίζουν το μπάνιο τους και την ηλιοθεραπεία τους, σαν να μην πρόκειται για πτώματα ανθρώπων, αλλά για φύκια που ξέβρασε η θάλασσα
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Αστα αυτα! εγω προβληματιστηκα γιατι...δεν εχεις Avatar, εεε γιατι?Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis79
επειδη το παρεξηγησατε λιγο το κειμενο απο πανω , σας λεω οτι ολα αυτα δεν ειναι προσωπικες εμπειριες αλλα προβλιματισμος για το που βαδιζει ο ''συγχρονος'' ανθρωπος των πολεων. Αν σε καποια απο τις παραπανω αναφορες δεν αναγνωριζετε καπου μεσα και τον εαυτο σας μπραβο σας και σας βγαζω και το καπελο . παντα φιλικα![]()
![]()
"Is this all that's life of my life before me?
Straitjacket memories? Sedative highs?
No happy ending like they’ve always promised?
There’s got to be something left for me."
------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Στα περί Καζαντζίδη...
Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να κάνουμε τέτοιου είδους σχόλια για μια γενιά που έζησε πόλεμο φτώχεια και πείνα,διότι δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για τι πράγμα μιλάμε.
Τα κομμάτια που τραγούδησε ο Στέλιος ήταν βάλσαμο για τίς ψυχές αυτών τών ανθρώπων.Στο κάτω κάτω δεν τα έγραφε αυτός.Οι εταιρείες κονομάγανε από τη φωνή του.Αυτό πέρναγε τότε,αυτά τού δίνανε.
Ήταν όμως αληθινός όπως και οι στίχοι,όσο μίζεροι κι αν ήταν πολλοί απ' αυτούς.Το αντρίκιο τής υπόθεσης είναι ότι αυτά τα κομμάτια-όχι μόνο αυτά που είπε ο Καζαντζίδης-εξέφραζαν αυτό που πραγματικά συνέβαινε.Σού τα λέγανε στα μούτρα.
Σήμερα απλά παρουσιάζονται εξιδανικευμένες έως μαλακίας καταστάσεις και τα τραγούδια εκφράζουν "αυτό που θα θέλαμε να είναι".
Τι θα θέλαμε;Λεφτά και γαμήσια.Τέλος!Όχι πως τότε δεν τα θέλανε,αλλά ρε παιδί μου...όταν ο συνθέτης ή ο στιχουργός ήθελε να γράψει,δεν είχε στο μυαλό του τέτοια πράγματα.Γούσταρε κι έγραφε.Έγραφε από την ψυχή του.
Γι' αυτό το λόγο εμείς σήμερα(κάποιοι από μάς τέλος πάντων)τη βρίσκουνε τραγουδώντας "θα πιω απόψε το φεγγάρι"."το τελευταίο βράδυ μου","Το πέλαγο είναι βαθύ","Το Σαββατόβραδο"...
Προσωπικά δεν μιζεριάζω καθόλου.Μιζεριάζω και μια με πιάνει τάση για εμετό,όταν όταν ακούω(τυχαία πάντα)Σφακιανάκηδες,Κότσιρες,Ρέμους,Νταλάρες.Πεγκυζή ες και το κακό συναπάντημα.
Σάς παρακαλώ,μην μπούμε στο τριπάκι τών προτιμήσεων,δεν έχει νόημα.
Η βασική διαφορά που βλέπω εγώ ανάμεσα στό τότε και στο σήμερα είναι η ανθρωπιά,η φιλία.Τότε οι άνθρωποι ήταν πιο κοντά,νοιάζονταν ο ένας για τον άλλον.
Στην Αθήνα υπήρχαν σπίτια(υπάρχουν ακόμα με το "πωλείται" στον τοίχο τους)με κοινή αυλή.Τρία τέσσερα σπίτια γύρω γύρω και μια αυλή στη μέση.Με βασιλικό κι ασβέστη,που λέει και το τραγούδι.
Αστείο ακούγεται και γραφικό και ίσως είναι.Το να ξυπνάς όμως με συναγερμούς και πυροβολισμούς είναι θλιβερό.
Σάς παραθέτω μια "εξομολόγηση" -όπως τη θυμάμαι-τού Χατζηδάκι που υπάρχει σ' έναν δίσκο του και τον συνοδεύει ο μεγάλος Γιώργος Ζαμπέτας.Λέγεται "Παίδες".
-Παίδες,πριν μερικά χρόνια σάς είχα πει ότι θα ξαγρυπνώ έξω από τα σπίτια σας και θα μαζεύω τα όνειρά σας.
Τώρα πια κουράστηκα.Εσείς,είτε ονειρεύεστε είτε όχι,μπορείτε και ζείτε χωρίς εμένα.Δεν ανήκω ούτε στη ζωή σας ούτε στα όνειρά σας.
Κουράστηκα να πλέκω μουσικές ΑΠ' ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΑΣ.
Προτιμώ να φύγω μακρυά σας για πάντα.Ίσως συναντήσω μερικούς σοφούς,που δεν τούς ένοιωσα όταν κι εγώ ήμουν νέος.
Γεια σας παίδες,γεια σας.
Μιζεριάστε άφοβα.![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραιο, κειμενο, πολυ ωραιο!
Μονο αγαπητε Βαγγελη, μια ασχετη με το θεμα επισημανση, τωρα πια ειμαστε σε θεση ( και ειναι η καλυτερη εποχη) να απομυθοποιησουμε πολλους "Μεγαλους" του παρελθοντος, μαγκιτες του παρελθοντος (τυπου Ζαμπετα που αναφερεις) δεν ειχαν διαφορα απο φρουτα σαν τον Βοσκοπουλο.
"Is this all that's life of my life before me?
Straitjacket memories? Sedative highs?
No happy ending like they’ve always promised?
There’s got to be something left for me."
------------------------------------
Περιμένω την ανάλυση.Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Ωραιο, κειμενο, πολυ ωραιο!
Μονο αγαπητε Βαγγελη, μια ασχετη με το θεμα επισημανση, τωρα πια ειμαστε σε θεση ( και ειναι η καλυτερη εποχη) να απομυθοποιησουμε πολλους "Μεγαλους" του παρελθοντος, μαγκιτες του παρελθοντος (τυπου Ζαμπετα που αναφερεις) δεν ειχαν διαφορα απο φρουτα σαν τον Βοσκοπουλο.![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
[B]Στα περί Καζαντζίδη...
Και στην Παληα Κοκκινια ειχαμε τετοια σπιτια Βαγγελη μου.Και ηταν μια χαρα
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
το συνδρομο του χασματος των γενεων![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...