Εντυπώσεις:
Πανέμορφα τοπία,μοναδική διαδρομή μετά την Ακράτα και μια φύση που σε αποζημιώνει για το ταξίδι σου κάθε εποχή του χρόνου...
Ο δρόμος αν και με φθαρμένη από το χρόνο άσφαλτο και αρκετά μπαλώματα και κατολισθήσεις,είχε καλή χάραξη και γενικώς προβλέψιμη πορεία και καλή σήμανση...Η άσφαλτος σταματά περίπου 50 μέτρα πρίν τις όχθες της λίμνης,αλλά και ο χωματόδρομος που ακολουθεί μετά και κυκλώνει τη λίμνη δεν θα προβληματίσει κανέναν.
Δυστυχώς βέβαια κάδοι απορρημάτων υπάρχουν μόνο δύο μεγάλοι στο τέλος της ασφάλτου και σκουπίδια υπήρχαν σε πολλά σημεία της όχθης στην οποία και εμείς καθήσαμε...Υπάρχει επίσης και μια εντελώς άσχημη παράγκα από τσιμεντώληθους και τσίγκο γύρω από την οποία δε τα σκουπίδια είναι πολύ περισσότερα...Φροντίστε,λοιπόν για τα δικά σας και αφήστε το μέρος καθαρότερο όταν φύγετε...
Θα ήταν επίσης πολύ καλό να φροντίσει κάποιους από τους υπεύθυνους εκεί να επισκευάσει τα δυο μοναδικά παγκάκια της λίμνης...
Γενικότερα,ήταν μια πολύ όμορφη μέρα...με τη φύση φρέσκια από τη πρόσφατη βροχή και εμάς να έχουμε στο τέλος της γεμίσει τις μπαταρίες μας σαν να είμασταν διακοπές για μέρες...
Ελπίζω η περιγραφή μου να φανεί χρήσιμη σε πολλούς από εδώ μέσα.
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους...
Πάντα όρθιοι και κεφάτοι...
![]()
![]()
Mπραβο ρε Αγγελουκο...
Περιμενω τοση ωρα που βαζεις μια μια τις φωτο για να μην στο χαλασω...![]()
Κ παλι μπραβο γτ χαιρομαι που δεν εχεις το μηχανακι για να πηγαινεις μονο για καφε αλλα
για να δεις και 10 ομορφα πραγματα...![]()
![]()
![]()
Παντα τετοια,πολλα χιλιομετρα και ριχνε και κανενα σημα κατα εδω αν ειναι για βολτα...
Μπορει να ειμαι λιγακι αργος αλλα την παλευω ρε![]()
![]()
![]()
Εννοείται...Στα επόμενα μαζί και εσύ με το καινούργιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
και ριχνε και κανενα σημα κατα εδω αν ειναι για βολτα...
Να'μαστε καλά και να χαιρόμαστε τη ζωή με όμορφες εικόνες και καλή παρέα γύρω μας...
![]()
Μπραβο Αγγελε για την εξορμηση και για ολο το μινι ταξιδιωτικο...!Εχω παει παλιοτερα Τσιβλου και πραγματικα θα συμφωνησω σε ολα μαζι σου...το μερος απο κοντα ειναι ακομη ομορφοτερο,προτεινω σε ολους να τσακιστουνε να πανε γιατι ειναι πολυ ωραια μονοημερη εκδρομουλα απο Πατρα και περιξ!Ο συνδιασμος γενικα λιμνης και σε υψομετρο και πυνκης βλαστησης ειναι εικονα εντυπωσιακη οπουδηποτε και αν την συναντησει κανεις...
Και να ξερεις παντα μεσα ειμαι για εξορμησεις εκτος και αν θες να εισαι μοναχικος καβαλαρης ή εχεις τιποτα αλλο κατα νου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
athens.indymedia.org
Ωραιος ο αγγελος το μερος γνωστο και μη εξαιρεταιο με ομορφες στροφες και σχετικα καλη ασφαλτο.Να σε καλα και να βολταρεις.Εχε υποψιν σου λεμε για λιμνη Δοξας το επομενο Σ/Κ αμα ψηνεσαι μου λες..![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Δυστυχώς έχω ένα Fazer...Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Και αν εχεις και ON-OFF παιρνεις το δασικο δρομο για λιμνη Δοξα...
Απιστευτη διαδρομη...
Α ρε Dim...Μην μας ανάβεις φωτιές λέμε...
Εννοείτε...Στέλνεις λεπτομέριες όταν κανονίσετε και πιθανότατα είμαι μέσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Εχε υποψιν σου λεμε για λιμνη Δοξας το επομενο Σ/Κ αμα ψηνεσαι μου λες..![]()
![]()
Δεν μασάει λέμε το μηχανάκι...1000 χιλιόμετρα έχει κάνει το δύσμοιρο και το έχω μόλις 20 μέρες...
Αλλά θα πάμε και εκεί...Περιμένω δημοσίευση ή πμ...
![]()