Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Εγκληματικη αμελεια αραγε η βισμα?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Καλα για να γινουν ολα αυτα θα περασει καμια βδομαδα, οποτε δεν πας απλα και ωραια μονος σου να ξυλωσεις τα σιδερα για να μην βρουν κανα ανθρωπο σουβλακι?

Φιλος μπραβο, εκανες αυτο που πρεπει να κανει καθε συνηδειτοποιημενος πολιτης απεναντι στον Ελληνικο σταρχιδισμο.
    Ισως επρεπε να απευθυνθεις αμεσως στα καναλια, εχει πολλα λαμογια που ψαχνουν "πτωματα" χαριν τηλεθεασης. Εγω προσωπικη αποψη γι αυτον τον κωλοδρομο και ειμαι "μεσα" σε καθε διαμαρτυρια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δικαιολογημένη η αγανάκτηση και πολύ καλά κάνουμε να διαμαρτυρόμαστε.
    Μερικές συμβουλές για όσους σκοπεύουν να κάνουν κάτι σε παρόμοια θέματα απλών παραπόνων .
    Μην μπλέκετε την αστυνομία-τροχαία είναι άσχετοι και δεν θα βγάλετε άκρη (στην περίπτωση ατυχήματος είναι οι πρώτοι που καλούμε και φροντίζουμε, όσο επιτρέπει η κατάστασή μας, να κάνουν ακριβή αναφορά του συμβάντος).
    Συμβουλευτείτε τις πινακίδες των έργων και αρχίστε απο έγγραφα πρωτοκολλημένα παράπονα πρός
    τις "Διευθύνουσες Υπηρεσίων των Εργων"
    στην περίπτωσή μας πρός την
    "Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Σερρών".
    Στην περίπτωση ατυχήματος είναι αυτοί (συγκεκριμένα ο "Επιβλέπων Μηχανικός") που θα καθήσουν στο σκαμνί μαζί με τον εργολάβο και συνήθως εκεί θα τελειώσει το θέμα σας.
    Μην αναφέρεστε σε προδιαγραφές κλπ τεχνικά απλά τονίστε την μεγάλη πιθανότητα θανατηφόρου ατυχήματος την έλλειψη μέτρων ασφαλείας και σήμανσης και βάλτε και τις φωτογραφίες σας μαζί.
    Καλός μοχλός πίεσης σε περίπτωση που πέσετε σε Ελληνα υπάλληλο ,είναι και ο συνήγορος του πολίτη που θα ενοχλήσει την αρμόδια διεύθυνση αν κάνετε αναφορά.

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Καλα για να γινουν ολα αυτα θα περασει καμια βδομαδα, οποτε δεν πας απλα και ωραια μονος σου να ξυλωσεις τα σιδερα για να μην βρουν κανα ανθρωπο σουβλακι?
    Αυτό ούτε να το σκέφτεσαι!!!

Μην πας να ξηλώσεις τίποτα γιατί αν σε δουν να το κάνεις εσύ θα βρεθείς στο κρατητήριο!!!
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Είναι μια αρκετά αξιόλογη πρόταση.

Αναμένουμε απάντηση του quintezz & αναλόγως πράττουμε.

Λοιπόν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    + κι απο μενα για τις 2 παραπανω προτασεις!
    Ομοίως και για μένα,αν μπορώ κάτι να κάνω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    + 1 για την καταγγελια.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    +1
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Επειδη την ιδια ακριβως μαγκια με τα σιδερα εχουν κανει και στο Λουτρακι κι επειδη δεν μου αρεσε καθολου που τα εβλεπα κι επειδη ειμαι προνοητικος,χωρις λοιπον να πεσω η να δω καμια τετοια περιπτωση,σκεφτηκα οτι αυτα ειναι πολυ επικινδυνα και πηγα λοιπον μεχρι την τροχαια να κανω μια καταγγελια...εγω πηρα και επιτοπια απαντηση οταν του ειπα οτι αυτα ειναι σαν σπαθια και αν πεσει ενα μηχανακι εκει,αυτα τα σιδερα μπορουν στην κυριολεξια να σφαξουν τον αναβατη και και και....

Και περνω την καταπληκτικη απαντηση της Ελληνικης τροχαιας " Να μην τρεχετε με τα μηχανακια! "

Ασε που η καταγγελια εγινε σε μια κολλα κενη Α4 και υστερα απο παρακαλια γιατι οπως μου ειπαν,και τι θες τωρα???Σωστοτατος,ελα ντε,τι θελω και χανω τον χρονο μου? δεν ξερω???
    Πηγα για καφε και μια χαρα ολα...

Και απο εμενα συγχαρητηρια φιλε , και χαρα'στο κουραγιο σου δηλαδη που ασχολεισαι και υπ'οψην οτι αυτο που εκανες (η εστω προσπαθησες να κανεις) αποτελει κοινωφελες εργο για ολους μας!

Αυτες οι μπετοβεργες κατα μηκος των εργων ειναι συνηθισμενο φαινομενο στους δρομους μας και αποτελει θλιβερη αληθεια το γεγονος οτι αν δεν τσακιστει καποιος ασχημα για να ασχοληθουν , δεν προκειται να γινει τιποτα......
    ....εδω γενναται το εξης ερωτημα:Αραγε ειναι τοσο ηλιθιοι που περιμενουν να συμβει καποιο δυστυχημα και να γινει καποιος σουβλακι ωστε να τους τραβηξουν στα δικαστηρια και πιθανοτατα να πληρωνουν αποζημιωσεις?...........μηπως και σε αυτη τη περιπτωση ξερουν οι υπευθυνοι εκ των προτερων οτι δεν θα αποζημιωσουν κανεναν?

.....ειχε ποσταρει κατι αναλογο ο φιλος μου ο σπυρος πριν καιρο στο φορουμ , αναφεροντας οτι εχει γραπτη καταθεση απο διοικητη τροχαιας , ενωπιω δικαστηριου , οτι στο σχιστο περαματος εσβηναν τα φωτα και ανοιγαν τα ποτιστικα κατα την νυχτα ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να αποτρεπουν λεει τις κοντρες....ακουσον ακουσον!...και μιλαμε για περιπτωση οπου εγινε οντως ατυχημα και μαλιστα οχι σε ''κοντρακια'' , αλλα σε ανυποψιαστο περαστικο μοτοσυκλετιστη .....μα και παλι μετα απο σειρα ετων δικαστικων διαμαχων....τζιφος!

....δεν ξερω!.....απελπισια!παντως αφου εχεις το τσαγανο τραβηξε το οσο μπορεις!..........μπορει να ακολουθησουν και αλλοι και ισως με λιγο παταγο να υπαρξει καποιο αποτελεσμα!
    ευχαριστουμε
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Δυστυχως δεν γινεται τιποτα,αστα να πανε...Το φοβερο αυτο αυστηρο κρατος εκανε ενα ολοκληρο χρονο να μου δωσει αδεια για ενα μαγαζι γιατι στα σχεδια ηταν 0.80 μ² μικροτερο απ οτι στην πραγματικοτητα και με εσκισαν για ουτε ενα τετραγωνικο!!!! Τετοιο εγκλημα εκανα!!!!

Και εδω μεγαλες "σοβαρες" εταιρειες βαζουν σπαθια στους δρομους και ειναι νομιμο,δεν τους ακουμπαει κανεις! Εγω μια που πηγα και μια που παραιτηθηκα,δεν ξανασχολουμαι,γιατι απλα δεν βγαινει τιποτα!

Εγω απορω...παιδια δεν εχουν αυτοι οι πουστηδες??????!!!!!!

παιδια ? Λυπάμε που το λέω και μάλιστα δημόσια..... αλλ¨α .... απο σήμερα το πρωί, δεχομαι απειλές να σταματίσω οτ κάνω με απορητες κλήσεις στο κινητό μου............ οι μόνοι που είχαν το τηλέφωνο και τα στοιχεία μου, ήταν η αστυνομία και η εισαγγελία..... λυπάμε, δεν αντέχω 'αλλο.... έχω και ένα παιδάκι 2 ετών....λυπάμε ρε παιδια για ότι ζουμε πραγματικα !!!!!
    Αν μπορούμε να κανουμε και να οργανο8ουμε , σαν moto.gr και να αρχισουμε να απειλουμε πλέον τα καθάρματα...... ας το κανουμε.... εγω σαν ιδιώτης δεν αντέχω να συνεχισω!!!! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για την συμπαραστασή σας.....αλλα αυτό φαίνετε οτι δεν φτανει!!!! ΛΥΠΑΜΕ συναδελφοι.,...... αλλα αποχωρώ....Οποιος έχει το κουράγιο.... μπορώ να του δωσω τις πληροφορίες που χρείαζετε !!!! Να στε καλά....ΛΥΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! ΚΡΙΜΑΑΑ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    αν θες την αποψη μου δωσε ολο το φακελο σε ενα δικηγορο να το τρεξει αυτος....

ή πηγαινε στα τοπικα καναλια,

κανε μηνυση προς αγνωστους για ηθικη βλαβη και απειλης κατα της σωματικης σου ακεραιοητητας για να εισαι καλυμενος,

επισης μαζεψε οσους πιο πολλους μοτοσυκλετιστες μπορεις και πηγαιντε για ομαδικη εξωδικη διαμαρτυρια να απομακρυνθουν ταχιστα τα καγκελα...

λογω εκλογων τα λαμογια εργολαβοι,πηραν εργα και μιζες και εκμεταλευονται την ακυβερνησια μεχρι τις εκλογες.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Αρχικά δημιουργήθηκε από quintezz
    παιδια ? Λυπάμε που το λέω και μάλιστα δημόσια..... αλλ¨α .... απο σήμερα το πρωί, δεχομαι απειλές να σταματίσω οτ κάνω με απορητες κλήσεις στο κινητό μου............ οι μόνοι που είχαν το τηλέφωνο και τα στοιχεία μου, ήταν η αστυνομία και η εισαγγελία..... λυπάμε, δεν αντέχω 'αλλο.... έχω και ένα παιδάκι 2 ετών....λυπάμε ρε παιδια για ότι ζουμε πραγματικα !!!!!
    Αν μπορούμε να κανουμε και να οργανο8ουμε , σαν moto.gr και να αρχισουμε να απειλουμε πλέον τα καθάρματα...... ας το κανουμε.... εγω σαν ιδιώτης δεν αντέχω να συνεχισω!!!! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για την συμπαραστασή σας.....αλλα αυτό φαίνετε οτι δεν φτανει!!!! ΛΥΠΑΜΕ συναδελφοι.,...... αλλα αποχωρώ....Οποιος έχει το κουράγιο.... μπορώ να του δωσω τις πληροφορίες που χρείαζετε !!!! Να στε καλά....ΛΥΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! ΚΡΙΜΑΑΑ!!!
    Καλημέρα...
    Η τροπή που πήραν τα πράγματα ήταν αναμενόμενη μιας και τους ενόχλησες την "μπίζνα"...
    Τα τηλεφωνήματα που δέχεσαι είναι πολύ πιθανό να στα κάνει κάποιος υποτακτικός(εργαζόμενος ή συνεργαζόμενος) κατ' εντολή του δημάρχου-εργολάβου-αφεντικού.... που τρώει ψωμάκι και εσύ τους το χαλάς.
    Να ανησυχείς για το παιδί σου είναι λίγο υπερβολικό.
    Έχε το νού σου όμως σε περουσιακά στοιχεία που έχεις εκτεθειμένα στο δρόμο(αυτοκίνητο,μηχανή..)
    Επίσης αν επισκεφτείς ξανά δημαρχείο ή τροχαία το νού σου κατά την είσοδο-έξοδο και στα πέριξ αυτών.
    Μπορεί κάποια άτομα να σε περιμένουν για να σου πουν 2 φωνήεντα.

Αν το moto.gr απαιτήσει τη φυσική παρουσία μελών του στις Σέρρες για να γίνει μια πιο συντονισμένη καταγγελία εγώ είμαι μέσα με τις μπάντες.

Παλαιό μέλος
    Απειλες δηλαδη του στυλ??

Τραβα και μια μηνυση κατα αγνωστου για απειλη μεσω τηλεφωνου....

Πιστευω δεν κινδυνευεις παντως.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εγκληματική αμέλεια
    από JAD στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2008, 10:29
  2. Εγκληματική αμέλεια συνεργείου αντιπροσωπείας Yamaha
    από lousou76 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2006, 11:46
  3. τι να είναι άραγε??????
    από MOZART στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2006, 18:35
  4. ΠΟΣΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ????????
    από jinks στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 23:31
  5. Θα τα πούμε το βράδυ δέλεαρ...άραγε?
    από nimbus στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 135
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 15:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •