Υπάρχει και το Grab the Flag που κάνει αγώνα και στην Rijeka όπου μπορούμε να παμε πιο εύκολα και με πολύ λογικά έξοδα.![]()
http://www.grabtheflag.de/
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
πανομορφο ομολογο οτι δεν το γνωριζα αυτος νομιζω ειναι ενας ωραιος λογο για ταξιδι στο εξωτερικο...Ελπιζω του χρονου να μπορω να τον παρακολουθησω και εγω μιας και ειμαι αρωστος με οτι ερχεται απο το παρελθον.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ειναι ενα φανταστικό event που ελπίζω σύντομα να μπρέσω να παρακολουθήσω απο κοντα.
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Το μοτερ απο την φωτο του Αρη .......Μπαυρον να προσθεσω οτι το πλαισιο δεν ειναι ΕΓΚΛΙ .καποιοι θεωρουν οτι ειναι και καλυτερο ..
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εχει καθιερωθεί κάθε χρόνο η συνάντηση Κλασσικών στην Βελγική πίστα, και φέτος εκτός απο parade παλαιών εργοστασιακών μοτοσυκλετών με τουα αναβάτες τους (Agostini, Mertens, Sarron κλπ) εγινε και 4ωρος αγώνας endurance με κλασσικές μοτοσυκλέτες (εως το 1981).
Ειναι ενα φανταστικό event που ελπίζω σύντομα να μπρέσω να παρακολουθήσω απο κοντα.
Φωτό απο τοεπίσημο site της πίστας εδώ
http://www.spa-francorchamps.be/gfx/...ikersclassics/
![]()
![]()
τα ίδια λεγαμε και περσι...
I know....Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
![]()
![]()
τα ίδια λεγαμε και περσι...
![]()
Δεν πειράζει, θα πάμε μια και καλή και τρέξουμε κιόλας!
τι είπα παλι... εχουν πάρει τα μυαλά μου αέρα?
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
I know....![]()
Δεν πειράζει, θα πάμε μια και καλή και τρέξουμε κιόλας!
τι είπα παλι... εχουν πάρει τα μυαλά μου αέρα?
μαζευεεεεεεε κουπονιααααααααααααα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχουμε....μακαρι να γινει κατι και εδω και μακαρι να μπορουσαμε να εχουμε οποιαδηποτε συμμετοχη....Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
............................................................................ποτε δεν ξερεις τι προκειται να γινει στο μελον (παντως κατι εχει αρχισει ....εσεις εχετε ορεξη να βαλετε ενα χερακι ..ξερεις ... συν Αθηνα και χειρα κινει
Αν εχει κανενας κανενα MV Agusta, και οχι μονο.....να κατσω να το πλυνω να ειναι ετοιμο για την πιστα...![]()
![]()
![]()
Αναμενω νεοτερα...