Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 63

Θέμα: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΨΗΦΟΣ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Ενώ τα λαστιχάκια πας μια Σέρρες και τα τρως επιτόπου
    Μωρέ και το χιλιάρικο να δεις πως τρώγεται άμα θέλεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Το χιλιάρικο είναι πολύ λίγο όμως, στο παίρνουν εύκολα πίσω σε περίπτωση που βγουν...

........πιθανοτα εχεις δικιο!...οποτε συμπληρωνω στο κειμενο της αγγελιας:

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ!NO MONEY REFUNDS!SELL AS IS!........PAYPALL ONLY
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ........πιθανοτα εχεις δικιο!...οποτε συμπληρωνω στο κειμενο της αγγελιας:
    ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ!NO MONEY REFUNDS!SELL AS IS!........PAYPALL ONLY
    Μην ανησυχείς μα θα τα βρούνε αυτοί τα παραθυράκια τους, κι αν δεν βρουν ανοίγουν νέα μείνε ήσυχος..

Αν μου ζητούσες πάντως να προτείνω κάτι, θα σου έλεγα την "αφάνεια"... αυτό με τα πίτουρα και τις κότες το ξέρεις

Ασ'τους εκεί να έρχονται, κοίτα τους και γέλα με τα χάλια τους...και ζήσε τις στιγμές! Ανεκτίμητο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    το παιρνω πισω μωρε! ηταν στιγμη πεινας & αδυναμιας.....

αλλα για κανα τελαρο Guiness..... (συζητισιμη)

.......πλακα στην πλακα τολμησες και αποκαλυψες την μεθοδευση για εκλογη/επανεκλογη που εφαρμοζεται σε εμας (τα πειραματοζωα)......

........περικοπες παροχων , λιτοτητα , αυξηση φορολογιας , αυξηση στα τελη , Κτεο καθε 3 μηνες , κλησεις τροχαιας 8000? γιατι εκλασες την ωρα που οδηγουσες , αυξηση στα ασφαλιστρα βαση κοινοτικης οδηγιας (....που μαλλον δεν υπαρχει κοινοτικη οδηγια για τους μισθους) , ΦΠΑ 438% στα ειδη υπερπολυτελειας (κρανη-δερματινα κλπ)......με αποτελεσμα την λιμοκτονια των ψηφορων κατα τις 4ετιες................. και εξαγορα ψηφου με μακαροναδες πριν τις εκλογες.......(!)

guiness?.............χμμμμμμμμμμμμμμ! corones παιζουν?........εχω πολλους φιλους μανιατες!

Ασ'τους εκεί να έρχονται, κοίτα τους και γέλα με τα χάλια τους...και ζήσε τις στιγμές! Ανεκτίμητο!

..........δεν μπορω ρε φιλε!..........ξερεις τι στιγμες ζω αμα τους κραζω?

....μερικους τους παιρνουμε στο ψιλο ολοι μαζι και γινεται το ελα να δεις!

.....που να σε ειχα οταν μας πλησιασε παλαιοτερα κορασις ξανθια μετα κομμωτηριου και μπεζ κολαν μετα εσωτερικου κορδονιου και μας εξεφραζε αποψη και ιδεολογια , φωτογραφηθεισα σε δικο της φειγ βολαν που διενεμε , συμμετεχουσα σε ψηφοδελτιο γνωστης παραταξης...........ΟΥΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!

....και για να μην με παρεξηγησει κανεις , αμα δω πλανοδια κοπελιτσα να πουλαει βιβλια/αναπτηρες/ημερολογια , το θεωρω αισχος να την πειραξω!......αλλα με δαυτην δεν κρατηθηκα....λιγο η αηδια που προανεφερα για τα κομματοσκυλολογικα , λιγο η κουραση ,λιγο το κορδονιον........ε!

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Aμα σου πω οτι μεσα στην Βουλη υπαρχει ανθρωπος με κομμενο ποδι απο βασανιστηρια χουντικων που μετα απο τοσα χρονια δεν εχει ξεπουλησει τιποτα προφανως θα ανηκω κι εγω στα κομματοσκυλα ε?

η αποχη και τα ωραια κειμενα δυστυχως ποτε δεν αλλαξαν κατι φιλε μου εσυ που γραφεις το αρχικο κειμενο. . . και πιστευω οτι αυτος ηταν ο σκοπος σου.Να αλλαξεις κατι...

Αντιθετα με το πεισμα των καιρων (και της πλειοψηφιας των γυρω μας ομολογω)
    πιστευω οτι η σωστη ψηφος υπαρχει και δεν αξιζει να την πουλησεις.

ειναι ζητημα να υπαρχουν βεβαια 2-3 ανθρωποι με ιδανικα εκει μεσα αλλα αν κοιταξεις
    προσεκτικοτερα μπορει και να τους δεις.
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Aμα σου πω οτι μεσα στην Βουλη υπαρχει ανθρωπος με κομμενο ποδι απο βασανιστηρια χουντικων που μετα απο τοσα χρονια δεν εχει ξεπουλησει τιποτα προφανως θα ανηκω κι εγω στα κομματοσκυλα ε?

η αποχη και τα ωραια κειμενα δυστυχως ποτε δεν αλλαξαν κατι φιλε μου εσυ που γραφεις το αρχικο κειμενο. . . και πιστευω οτι αυτος ηταν ο σκοπος σου.Να αλλαξεις κατι...

ειναι ζητημα να υπαρχουν βεβαια 2-3 ανθρωποι με ιδανικα εκει μεσα αλλα αν κοιταξεις
    Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν κι αξιόλογοι άνθρωποι εκεί μέσα, όπως σε ολους τους κλάδους, όμως σίγουρα είναι η μειοψηφία. Υπάρχουν πολλοί που τα εισοδήματά τους είναι όσα μπήκαν; Και καταλαβαίνουμε πόσο μπορεί να κοστίζει κάθε προεκλογική εκστρατεία... Φίλε μου όποιος προέρχεται κι ανακατεύεται με τη βρωμιά δεν γίνεται να παραμείνει καθαρός. Και οι κομματικοί μηχανισμοί έτσι είναι. Άμα ήταν ανταλλάκτικά μοτό με ποσοστό επιτυχίας 2-3% που αναφέρεις δεν θα έκλεινε το εργοστάσιο????

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Άμα ήταν ανταλλάκτικά μοτό με ποσοστό επιτυχίας 2-3% που αναφέρεις δεν θα έκλεινε το εργοστάσιο????
    :rotflmao: Σωστός.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas

..........δεν πουλαω τιποτα ρε φιλε........περιγελω με την παρτη τους και λιγα λεω.........

.......ειπα εγω οτι οποιος εκφραζει αποψη ειναι κομματοσκυλο?....γραψε οτι θες , δημοκρατια εχουμε!.............αλλα αμα μου ερθεις στην καφετερια με φυλλαδια - δεν πα να κρατας παραμασχαλα και arai σαν συναδελφος μοτοσυκλετιστης , εγω σε εκραξα!

...........και αν θεωρεις σωστο οτι για να ειμαι συνειδητοποιημενος πολιτης πρεπει να κατσω να ανακαλυψω αναμεσα σε 300 εκλεγεθεντες (και 3000000 υποψηφιους) τους 2-3 σωστους , τοτε αστο.... η βαρκα μπαταρε!

...δες αυτο με τα χαλασμενο ανταλλακτικο δυο ποστ πιο πανω.........ειναι αρκετα ευστοχο!

....και το διευρρυνω λιγο: αμα σου λεγανε κατσε αναμεσα σε αυτο το φορτηγο με τα ελατωματικα πιστονια και βρες τα 4 καλα πιστονια που ειναι ανακατεμενα και βαλτα στο μηχανακι σου , θα τα εβαζες ή θα παραγγελνες 4 καινουργια?..........μονο που σε αυτην την περιπτωση δεν υπαρχουν καινουργια.......(!)

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Ψηφος προς πωληση απο εντιμο εργαζομενο και νομοταγη πολιτη (λεμε τωρα) , προς το αντιτιμο των 1000? , αποτελεσμα εγγυημενο. Ψηφιζω οποιονδηποτε και οτιδηποτε (λες και εχει διαφορα δηλαδη!) , ακομα και τον αδολφο χιτλερ , τον πολ ποτ , τον μαχατμα γκαντι , τον μεγα αλεξανδρο , τον ελευθεριο βενιζελο , τον τσαρλι τσαπλιν κλπ κλπ χωρις δευτερη σκεψη και ηθικες αναστολες! Δεκτη η χρηση μικροκαμερας εντος του παραβαν της καλπης για παρακολουθηση οτι δεν πηγε το χιλιαρικακι στραφι! Μη δεκτη η συμμετοχη σε αφισσοκολλησεις/ομιλιες/κομματικες εκδηλωσεις.Τετοιες ενεργειες πληρωνονται extra βασει χρονου που σπαταληθηκε. Τσιμπατε την ψηφο και τον μπουλο.......

Φίλε ZEFOS θα σε απογοητεύσω.
    Είναι πάνω από μια δεκαετία τώρα που προσφέρω την ψήφο μου προς πώληση αλλα ακόμα δεν έχω σταυρώσει πελάτη!
    Το έχω ανακοινώσει σε τοπικές οργανώσεις, σε πολιτικά γραφεία, σε κομματικά στελέχη, παρουσιάζοντας μάλιστα στοιχεία που έδειχναν ότι το κόστος για την κατευθείαν αγορά / ψήφο είναι πολλαπλάσια χαμηλότερο από το λόγο διαφημιστική επένδυση/κερδηθέντα ψήφο.
    Μάλιστα, τους πρόσφερα και ειδικές τιμές για πακέτο 8 ψήφων (είμαστε μια μικρή ομάδα "πωλητών"). Ομως....
    Τίποτα! Στην αρχή το γελάνε και μετα που συνειδητοποιούν ότι μιλάω σοβαρά ψιλοαγριεύουν! Είναι ανήθικο λένε!
    Εγώ απαντάω ότι δεν συναλάσομαι (και μη πει κανεις ότι δεν πρόκειται περι συναλλαγής) με ανοιχτή πίστωση με τους πολιτικούς γιατι πάντα, μα πάντα έχω βγει χαμένος στο παρελθόν. Κάλλιο 5 και στο χέρι. παρά δέκα και καρτέρι.
    Και να πείς ότι πουλάω ακριβά? Στα 400? την έχω φέτος (όσο και στις ευρωεκλογές δηλαδη) και θα παραμένει ίδια, κλειδωμένη η τιμή σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας και επαναληπτικών εκλογών. Έχω ενημερώσει βέβαια ότι σε μή πελάτη που θα μου έρθει στην περίπτωση μή αυτοδυναμίας η τιμή θα είναι στα 1.000?
    Η τιμή είναι προσιτή, αφενός μεν γιατί ως τώρα δεν υπάρχει ζήτηση, αφετέρου δε για νάναι προσβάσιμη σε κάθε φέρελπι πολιτευτή, ανεξάρτητα από την οικονομική του δυνατότητα.
    Και δεν κάνω ΚΑΘΟΛΟΥ πλάκα!
    Δυστυχώς όμως, αν δεν κλείσω πελάτη μέχρι τις 3 του μήνα θα αναγκαστώ και πάλι να ψηφίσω βάζοντας στο φάκελο αντι για ψηφοδέλτιο μορταδέλα.

Υ.Γ> Στην χρυσή ευκαιρία που επιχείρησα να βάλω αγγελία το 2004 (στην ενότητα με τα κοινωνικά) αρνήθηκαν να την δημοσιεύσουν!
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Αντωνη δεν σε γνωριζω προσωπικα για να ξερω μεχρι ποιο σημειο μιλας σοβαρα και σε ποιο σημειο χλευαζεις την πολιτικη , σιγουρα μου αρεσε αυτο που λες οτι ''δεν συναλλασεσαι επι πιστωσει με κανεναν πολιτικο........'' καλο!

....δεν ξερω ομως!....δεν κατεβαινω στα 400? με την καμια!....μου φαινονται ψειρες μπροστα στα ζουμια που θα γλυφουνε με χρυσα κουταλια επι 4 χρονια.....για να σου πω την αληθεια και 1000? παλι λιγα μου φαινονται....λεω να κανω edit την αγγελια στα 5000?......

.....εγω πιστευω οτι φοβουνται για σκανδαλο αν μαθευτει οτι αγοροπωλουνται ψηφοι χυμα στο διαδυκτιο και στις καφετεριες.....μηπως πρεπει να τους πεισουμε οτι ειμαστε φερεγκυοι να μεινουν μαζι μας εγκυοι.......(!)......πιστευω θα τσιμπησουν αν βεβαιωθουν οτι δεν θα μαθευτει.....ναι μεν εβαλα την αγγελια , αν πουληθει σιγουρα θα ενημερωσω οπως σε ολες μου τις αγγελιες οτι δηλαδη η ψηφος επωληθη , και θα ζητησω να κλεισει η αγγελια απο τους μοντς
    .........αλλα δεν μαθει κανεις ποιος την αγορασε......!

...οποτε πρεπει να συμπληρωσω ακομα στο κειμενο:

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ , ΕΧΕΜΥΘΙΑ , ΔΙΑΚΡΙΤΗΚΟΤΙΣ!!!!!!!!!!

...παντως ευχαριστω οσους κανουν τον κοπο να γραψουν στο ποστακι μου......παιδια με βοηθατε πολυ!......πιστευω αντιθετα με τον φιλο αντωνη να την πουλησω!

...παντως ευχαριστω οσους κανουν τον κοπο να γραψουν στο ποστακι μου......παιδια με βοηθατε πολυ!......
    Μία παρατήρηση μόνο, παιδιά όχι μορταδέλες.. δεν τους αξίζουν!

Άσε που σε λίγο καιρό θα κάνουμε "αμάν" να βρούμε μια στο μεσημεριανό πιάτο...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΜΟΡΤΑΔΕΛΕΣ! :rotflmao:

Μία παρατήρηση μόνο, παιδιά όχι μορταδέλες.. δεν τους αξίζουν!

Άσε που σε λίγο καιρό θα κάνουμε "αμάν" να βρούμε μια στο μεσημεριανό πιάτο...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΜΟΡΤΑΔΕΛΕΣ! :rotflmao:

ΛΙΤΟΤΙΣ ΣΤΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙΑ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΥΡΟΦΛΟΓΕΡΕΣ!

ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΕΙΝΑΜΕ! ....ΠΕΣΕ ΝΑ ΣΕ ΦΑΜΕ! ......(περι αυτου ρωτηστε τον urban!)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Φιλε ZEFOS, πολύ θάθελα να έκανα πλάκα αλλά δεν κάνω!
    Μιλάω πολύ σοβρά!
    Μακάρι να μπορέσεις να πουλήσεις ακριβότερα στα 5.000€
    Εγω δεν ταχω καταφέρει μέχρι τώρα, υστερώ προφανώς σε τεχνικές πωλήσεων.
    Παραμένω στα 400€, όμως, μπορούμε να συνεργαστούμε.
    Αν έχεις πελάτη και για μένα, σου πουλάω εγώ με 400, και σύ πούλησε του όσο θέλεις, ναχεις και το κέρδος σου βέβαια, σε ελέυθερη οικονομία ζούμε.
    Μπορώ να σου κόψω και τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών, επιβαρύνεσαι βέβαια το ΦΠΑ 19%
    Νάμαστε και νομότυποι, ετσι?

Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS

Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΨΗΦΟΣ!

slash κομματοσκυλα slash λοιποι αυλικοι slash παρατρεχαμενοι ,
    Ζefos τσίμπα ένα slash ...
    Άντε κι άλλο ένα επειδή έρχονται εκλογές...

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΨΗΦΟΣ
    από VAL-MPARIERINO στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2008, 18:52
  2. πωλειται εγκυκλοπαιδεια
    από Boxer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2004, 20:12
  3. Πωλειται Κρεβατοκαμαρα
    από XTMPAM στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ