Να σε πω βρε Νίκο, μπας κ παραξενεύτηκες που βρέθηκαν αυτού του είδους τα αντικείμενα?![]()
Να σε πω βρε Νίκο, μπας κ παραξενεύτηκες που βρέθηκαν αυτού του είδους τα αντικείμενα?![]()
σπουδαια ναρκωτικα βρηκαν!
στην αγγλια -ευρωπη που λεμε- η καναβη ειναι warninig κ στη τριτη φορα μονον εχεις κυρωσεις!
κ στη τελικη ο οδηγος ευθύνεται για το τροχαιο ή οι επιβατες?
δλδ αν πιω 10 ρετσινες κ οδηγησει η φιλη μου κ τρακαρει θα μου κανουν κ μενα αλκοτεστ?
κ συνεχιζει το σοβαρο δελτιο τυπου:
Επίσης στο χώρο του ατυχήματος βρέθηκαν δύο (2) κράνη μοτοσικλετιστή και μία (1) αλυσίδα που χρησιμοποιείται για την ασφάλιση μοτ/των - μοτ/των από κλοπή.
δλδ θα πανε να κανουν ερευνα στα σπιτια τους για να βρουνε κ τις μπαλακλαβες.........
:hypnotize :hypnotize
τα παιδια πληρωσαν με τη ζωη τους τωρα πρεπει να πληρωσουν κ οι γονεις τους, περα απο τη στεναχωρια που εχουν?
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Οι ποσοτητες καναβης που αναφερουν ειναι για προσωπικη χρηση και μονο και δεν μπορουν να
τους φορτοσουν κατι.
Οσο για την φωτοβολιδα και το γκλοπ ουτε ο πρωτος ηταν (να αναπαυφθει εκει που ειναι) ουτε και
ο τελευταιος. Η δικογραφια για το συμβαν επρεπε να βγει και να δημοσιευτει.
Τα ενταλματα ομως για ερευνα δεν τα καταλαβαινω. Τι θα βγει απο αυτο????
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Την είχαν για να πάνε να την αερίσουν (μέσα στα σώβρακα)
Και το πόσο ανόητο είναι αυτό που λέω.... Αν είχαν πάρει μαζί τους καμιά στάση με παιδάκια, θα είχαν την ίδια "άφεση" αμαρτιών?
Ολοι τα έχουμε κάνει, και τα κάνουμε λίγο-πολύ. Ο καθένας είναι άξιος των επιλογών του. Αλλά όχι τόσο εύκολη "άφεση" πια.
Δηλαδή περίμενες ευαισθησίες απο την ΕΑ εσύ? Θα τους ρίξουν και μερικές υποθέσεις να κλείσουν και κανέναν φάκελο... Να μαζέψουν λίγο τις στατιστικές ανεξιχνίαστων υποθέσεων....
Ξαναγρφω για να διευκρινισω κατι...το "ανοητο" δεν αφορουσε εσενα, αλλα την ΕΑ.
Απο εκει και απιτε δεν εχει κανενα νοημα να σχολιαζουμε περισσοτερο.
Μήπως το χάνουμε λίγο?
@fantacid: Αν σε πιάσουν να οδηγείς υπό την επίρεια στην Αγγλία τι σου κάνουν?
@dondle@ Τους ρίξουν δεν τους ρίξουν, εκει που είναι και όσοι έφυγαν και όσοι έμειναν (αν έχετε εμπλακεί σε τροχαίο με νεκρό, ξέρετε τι λέω) δεν έχει καμια ιδιαίτερη σημασία...
@humador: Το αν θα βγούν οι τοξκολογικές ή όχι έχει άμεση σχέση με το τι πρέπει να πληρώσουν οι ασφαλιστικές (και νομίζω το ξέρουμε καλά όλοι αυτό)
Δεν κατέκρινα κανεναν, και επαναλαμβάνω ότι όλοι τα έχουμε κάνει, και τα κάνουμε. Με ενόχλησε το ότι μερικοί μαστουρωμένοι μανταχαλέοι τσακίστηκαν, και αμέσως άρχισε το παραμύθι "τα κακόμοιρα τα παιδιά"
Το ένταλμα για έρευνα ...... Οτι νάναι
edit
Το ξέρω ρε συ ότι δεν το γράφεις για εμένα. Και το να σχολιάσουμε έχει να κάνει με το "αφήστε τις μαλακίες όταν οδηγάτε"Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ξαναγρφω για να διευκρινισω κατι...το "ανοητο" δεν αφορουσε εσενα, αλλα την ΕΑ.
Απο εκει και απιτε δεν εχει κανενα νοημα να σχολιαζουμε περισσοτερο.![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
μιλαμε τα παιδια ειναι εμποροι!!!!!!!!ακου 3 και 5 γραμμαρια καναβης...
Εγω παντως να με συμπαθατε αλλα ουδεποτε κατανοησα τον λογο να ηρωοποιουνται με αφισες και λοιπα χαζα οι νεκροι οπαδοι σε ατυχηματα,
Αυτοι φυγανε,ησυχασανε και εμεις καθομαστε και τους κανουμε και λεζαντα χωρις λογο
Ειναι απλα κομματια στην αλυσιδα των χαμενων στους ''υπεροχους'' ελληνικους δρομους
Και το να καθομαστε να κανουμε μνημοσυνα για τα καμαρια του ΠΑΟ,Ολυμπιακου κλπ ειναι απλα ματαιοτης κατα την ταπεινη μου αποψη
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Να με συμπαθας αλλα ουτε και αγγελουδια ητανε,να μην κοροϊδευομαστε ετσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μιλαμε τα παιδια ειναι εμποροι!!!!!!!!ακου 3 και 5 γραμμαρια καναβης...
Απλα κριμα να χανονται ετσι
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Βασικα ειμαι πολυ υπερ τις νομιμοποιησης της καναβης υπο προυποθεσεις(να μην οδηγεις κτλ)
αλλα οφειλω να ομολογησω πως πολλοι εμπλεκομενοι με τα των συλλογων ομαδων ειναι τραμπουκοι και πρεζονια.
αναρωτιεμαι γιατι δε μου κοβονται τα δαχτυλα ωρες-ωρες...
![]()
hidefnick & Vstrommer71 +1000
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Eχετε κι εσεις αρκετα μπουμπουκια για φιλημα![]()
Αυτος ο χοντρος με την ντουντουκα στο ματς με την Αλκμααρ ειναι η ζωντανη αποδειξη οτι ο πολιτισμος ξεκινησε απο την Ελλαδα(αλλα δεν ξαναηρθε ποτέ)
Το έψαχνα στα "Στραβά και Ανάποδα" πριν και δεν το βρήκα. Αν θέλει κάποιος ας τα κάνει join.![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...